tez nie kupuje ze wzgledu na opinie..poczekam do srody moze polozna poslucha serduszka to bede spokojniejszaSprawdziłam tu kosztuje od 250 do 350 zł, jak na nasze złotówki to urządzenie do nasłuchu serduszka dziecka i nowe.
Tylko jak czytam forum to są podzielone opinie. Bo jedni piszą ze super. Drudzy ze była debata tutaj na ten temat i takie urządzenie przesyła za duzo jakiś fal. A trzeci że narastał powód do niepokoju, kiedy niesłyszeli serduszka, i wiedzieli ze nie zawsze bedzie je słychać, bo to zależy od ułożenia dziecka, ale i tak sie bali ze cos jest nie tak.
Ps. Post pod postem, bo mi telefon szwankuje i niechcę kopiować i wklejać cos mi do postów. :/ wiec z góry przepraszam!
witaj!Witam ponownie wszystkie mamusie Nie wiem czy mnie pamietacie bo w sumie udzielalam sie malo i bardzo dawno:/ Usprawiedliwienie przeprowadzka odciecie od swiata i ogolnie natlok obowiazkow ehhh. Ale mam zamiar z wami zostac i sie czesciej udzielac
Z tego ci się doczyatalam to teraz wiekszosc jest na etapie badan genetycznych i wynikow. Chcialam wam powiedziec ze ja sie troche najadlam strachu nie mieszkam w Pl a NT wyszlo mi 2,5 bylam przerazona bo w Polsce to jest niby gorna granica:/ Oczywiscie mialam tez pobrana krew tego dnia. Naczytalam sie na forach tyle zlych rzeczy nawet na temat takiego NT jak moje ze krew zle wychodzila i konieczna byla dalsza diagnostyka itd. Dzis dostalam wyniki polaczenie usg i testu krwi ryzyko 1:3800. Jestem szczescliwa a pisze to zeby podniesc na duchu wszystkie kobiety z wyzszym NT. W Anglii norma NT jest do 3,5 i tutaj nie strasza tak kobiet jak w PL.
Przepraszam ze dzisiaj tylko o sobie od jutra bede nadrabiac zaleglosci i odpisywac w miare mozliwosci Mam nadzieje ze mnie znowu przyjmiecie
Pozdrawiam
a skad w Uk jestes??
zaczynam się martwić czemu mój brzuch jest taki maly wszystkie macie duze brzuchy a ja np jak leze to nie ma nawet uwypuklenia tylko się zapada i nawet kg nie przytylam....
jeszcze wyskoczy
zdrowka zycze!Witajcie,
Zaliczyłam małe zatrucie pokarmowe, bo nie wierzę w super nasilone wymioty ciążowe jednego dnia - mój rekord - 7 razy, czasem w odstępach 15 minut. Aż się dziwię, że jeszcze miałam czym zwracać... Wczoraj dochodziłam do siebie, baaardzo osłabiona, dziś już zdecydowanie lepiej.
Makota, również chodzę do lekarza z karteczką z pytaniami. Uważam, że to przydatne - a i lepiej zapisać od razu odpowiedzi, żeby potem nie pytać po raz n-ty o to samo
Mój dzieć jest troszkę przeziębiony, więc do końca tygodnia zostaje w domu.
La luna - czy to dziś miałaś mieć wizytę kontrolną? I jak?
Jagódka - Klaudia ma fajny pomysł z misiem polarnym. Może wystarczy na biało + jakaś czapeczka z uszami? W końcu lepiej, żeby się nie zgrzała. W każdym razie, powodzenia!
No i witam kolejne nowe mamusie!
dzien dobry
ja mam dzis zdecydowanie zly dzien..w pracy mnie zdenerwowali..kumpela dziala mi na nerwy...no i odnawiam recepte na lekarstwa dla corki i normalnie tyle zachodu ze szok
poza tym znow przeziebiona jestem ..
musze sie doczytac w tym prawie tu od kiedy macierzynski itp bo nie zamierzam zostac w pracy po dzisiejszym dniu ani 1h dluzej
pozdrawiam mamusiei ide czytac dalej