reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Cześć dziewczyny :-) widzę, że zmęczenie i senność dominuje. U mnie to samo - zaprowadziłam dziś synka do przedszkola, później ogarnęlam dom i usnęłam. Ale takim kamiennym snem, że gdyby nie dzwonek do drzwi to chyba do tej pory bym spała. Teraz lecę prasować obrus, bo czekam na księdza z kolędą :-D

reklama
dzien dobry
czytam was ale dzis mam zalatany dzien i nawet nie ma kiedy odp

czy ktoras z was ma moze w domku ten aparat do sluchania bicia serduszka malca? ja wlasnie szukam na necie i zakupie dzis chyba :tak:

Jazdy tylko znów nie uśnij, bo ministranci Cie na kolędę obudzą, albo gorzej bo prześpisz. Hihi. ;) Ja tez z tych sennych ciagle :)

Minisia ja tego nie mam, a drogie jest taki cos? No i witaj zabiegana mamusiu! :);)

ja tez siedze w pracy od 8-16 za biurkiem do tego 2 h w aucie na dojazd w obie strony...szczerze, jak wracam do domu to nie mam sily, nawet lekcje z chlopakami odrabiam na lezaco, bo czuje, ze brzuch zaczyna ciagnac...do tego u mnie wlasnie po poludniu strasznie nasilają się wymioty...

co do usg, ja mialam robione w poprzedniej ciazy 40 min., a to dlatego, ze Wojtek sie wiercil i nie mogl lekarz dopplerem sprawdzic, ale sie nie poddawal :-)

Ja poszukam tu u siebie, ciekawa jestem jak cenowo to tu wyglada.

A te minki bezcenne!
Aż sama juz bym chciała tak widzieć.
Łapią za serduszko!
Kochane maleństwa! ;)

Kobietki pracujące
Oszczędzajcie sie i uważajcie na siebie!
I życze Wam duzo siły kochane! :*

reklama
Tam jak klikniecie na kazde okienko to inna minka az niewiarygodne I tak to po 20tyg juz. .

Blue sprawdz I daj znac ile u was

Dam znać wieczorkiem odnośnie tego, ok? Bo małżonek z pracy wraca, a ja dopilnowuje obiadku.

A te minki to wszystko mężowi pokaże.
Ciekawe co powie. Hehe. :)

Do góry