reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

mi również lekarz zalecał witaminy przy słabszych wynikach i jak rodziłam w lutym,nie było tylu dostępnych warzyw i owoców.Brałam różne,po większości bardzo zle się czułam,brr

reklama
mi również lekarz zalecał witaminy przy słabszych wynikach i jak rodziłam w lutym,nie było tylu dostępnych warzyw i owoców.Brałam różne,po większości bardzo zle się czułam,brr

Zle samopoczucie po witaminami wynika z zawartych w nich dużych ilości żelaza. To ono przyczynia sie nawet do wymiotów po zażyciu tabletki.

niestety, ja musze witaminy ciążowe, do tego dodatkowo żelazo z wit c i magnez, bo mam silną niedokrwistość i powariowane serce.
Ale jak wyniki są super, uważam, że nie trzeba brać.

Julia, odezwij się, czy udało Ci się pójść dziś do jakiegoś ginekologa.

lekarz mi zaproponował femibion natal 2 jak mi się skończy kwas foliowy co o nim sadzicie? Jagódka mój biust też masakra jak zawsze miałam duże C to teraz strach patrzeć:) mam nadzieje że już nie będą rosły

lekarz mi zaproponował femibion natal 2 jak mi się skończy kwas foliowy co o nim sadzicie? Jagódka mój biust też masakra jak zawsze miałam duże C to teraz strach patrzeć:) mam nadzieje że już nie będą rosły

Ja tez brałam femibion natal 1 i 2 w poprzedniej ciąży ale zdecydowanie odradzam ze względu na brak zawartości żelaza. Te tabletki doprowadziły mnie do anemii.

Ja dobrze tolerowalam pharmaton matruelle.

Ja kupiłam pharmaton matruelle, też prawie 50zl.
Angelika, od początku przybyło mi 6cm w obwodzie, boję się, że mi skóra nie wytrzyma;-)

Cześć,

witam nowe mamy, gratuluję udanych wizyt, podpisania umów mieszkaniowych :) Współczuję problemów w pracy - nie stresujcie się proszę bo nie warto, medalu za waszą odpowiedzialność w stosunku do obowiązków nie otrzymacie. Znam sprawę z autopsji z poprzedniej ciąży. Przy tej kiedy poszłam na zwolnienie w 7tc nikt się nic z komentarzem przynajmniej słowem nie zająknął, wręcz nie śmiał... Dbajcie tylko o siebie i dziecko, bo tego Wam nikt nie zwróci a w pracy albo przez te 1,5 roku o wszystkim zapomną albo lepiej sobie później nową znaleźć.

Dołączam się i ja do niedołężnych przyszłych mam:-D czuję się okropnie, mam wrażenie, że zaraz będę mdleć w kościele lub markecie, nic mi się nie chce. Ostatnio mam też gorsze dni z jedzeniem. Wczoraj pozbyłam się wszystkiego poza rosołem. Trochę się martwię czy na tym etapie to jednak dla dużego już dość dzidziusia moje menu nie jest zbyt ubogie. Popytam o to jutro na wizycie.

W którymś poście pisałyście, że w zaawansowanej ciąży nie można spać na plecach i prawym boku - jest na to jakieś uzasadnienie?

reklama
dziewczyny bedziemy malowac sypialnie myslicie ze powinnam trzymac sie z daleka czy moge pomoc? mam na mysli zapach farby czy nie zaszkodze malenstwu?

Do góry