Gosia i Bartek
Fanka BB :)
la luna to ja ściskam mocno. A lekarz Ci cosik powiedział??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam
vikni,ania2221-witam nowe mamusie
seorise-moja woga spadla jakies 0,5kg
anilewe-gratuluje chlopaka
ja bylam dzisiaj na wizycie u gina i mam zle wiadomosci przeziernosc karkowa 3,7dziesiatego mam dodatkowe badanie i dzisiaj wzieli mi krew na genet.male mierzy 8cm i termin porodu mam na 2 07
mam dola i juz mnie glowa boli od myslenia i szukania info........:---(
witam
ja bylam dzisiaj na wizycie u gina i mam zle wiadomosci przeziernosc karkowa 3,7dziesiatego mam dodatkowe badanie i dzisiaj wzieli mi krew na genet.male mierzy 8cm i termin porodu mam na 2 07
mam dola i juz mnie glowa boli od myślenia i szukania info........:---(
U
Dasz sobie rade gorzej mamy my dziewczyny ktore nie mamy wsparcia od facetow bo samotne mamuski bedziemy. Ja to sie boje ze sama moge nie dac rady po porodzie ;(
witam
mam dola i juz mnie glowa boli od myslenia i szukania info........:---(