Wiecie, mialam wrazenie, ze poczulam dzidziusia
. Jakby sie odbil z jednej strony. Napewno to nie byly jelita.
wczoraj właśnie czytałam w książce, że najwcześniej ruchy można poczuć na koniec 4miesiąca i są to porównywalne do tych jelitowych. Póki co nie mam pojęcia jak to możnaby czuć. Ale napewno to miłe myśleć, że maluszek się poruszył.
Podsumowując urodziłam sn i uważam ze mój poród był fantastyczny. Jestem chyba jedyna kobieta, ktora wspomina go z radością
to naprawde magiczna chwila i nie zamieniłabym jej na żadna inna! Naprawde polecam wszystkim niezdecydowanym
Ja też jestem z tych co chcą to po prostu przeżyć. Wiem, że będzie bolało i nie wmawiam sobie, że będzie inaczej. Ale jako kobieta, przyszła matka chcę poznać ten ból.
jak z Waszą wagą? Jakieś kg na plusie? Ja dziś byłam u mamy i się zważyłam i jest już 1kg + ale narazie to chyba poszlo mi w cycki bo musiałam już zmienić staniki o 2 rozmiary
u mnie już +2kg. i Nowy stanik też o rozmiar większy
Ale muszę kupić ich więcej bo jeden to za mało, ciągle tylko piore i piore
dziewczyny ważne pytanie! macie problemy z krwotokami z nosa ? ja codziennie po 2-3 razy minimum
ja często opróżniam nos i od kilku dni widzę skrzepy krwi, ale się nie martwię. Wolę to niż krwwienie dziąseł.
Czy was tez tak czasem brzuchy swedza?
kopacz to może być wkoncu znak, że brzuszek Ci się zaraz piękny pokaże. Jak swędzi to skóra się rozciąga
jagódka - na chwilę obecną 2 razy dziennie kładę grubą warstwę zwykłego balsamu Isana Med Urea+ i po kuracji jest lepiej. I muszę coś wstawić do wyciskania jak mydło,
Ja mam przy łóżku krem z eveline jest duży i z pompką, Ale kupiłam jeszcze z firmy Mixa i jest bardzo dobry. Po nocy nawilżone dłonie a też mam z nimi duże problemy.
chlusnęłam dziś krwią z nosa i wymiotowałam pół nocy
przy wizycie powiem lekarzowi, ale nie sądzę, aby mi w tym pomógł... .
mam nadzieje, że to jednorazowo i jutro już bedzie spokoj
makota ja ćwiczę. głównie jogę i jeżdżę na orbitreku. )
moj orbi stoi i sie kurzy. mam zamiar wejsc na niego juz w najblizszym czasie. Swego czasu po godzince dziennie do uzywalam. Potem to cale staranie o dziecko, odstawilam cwiczenia i teraz musze zaczac. Jakim tempem cwiczyc? Takim jak chodzisz czy wolniej?
Wczoraj znów krwawiłam,chcieli mnie położyć do szpitala,lekarka pytała o wiek(33l.) i wpatrywała się z 10 minut w usg szpitalne.Boję się.:-(.
Może lepiej się położyc, niech Cie dobrze poobsewuja.
Relacja z wizyty w watku wizytowym. Szczęście jest ogromne. Bo jadąc na wizytę mówię do M. że nie tyle się boje, że dziecko będzie miało Downa albo inną chorobę co bardziej, że serce nie bije, albo nie rośnie. I jak zobaczyłam duuużego bobasa to aż łezka poleciała.
Powodzenia jutro na wizytach!@
Po wizycie pojechałam do pracy i tak mnie nosiło żeby powiedzieć koleżankom ale nie wszystkie pracowały więc dopiero w piatek bedą wszystkie to razem im powiem, bo nie chce zeby jednak do drugiej dzwonila za moimi plecami