Kum w H&M faktycznie są drogie ciuchy ciążowe ale najkosmiczniejsze ceny jakie widziałam są w happymum. Jeansy ciążowe mam sztuk 1, dres ciążowy sztuk 1, krótkie spodenki jeansowe sztuk 1 i spódniczka ciążowa sztuk 1 - w sensie, że takie z pasem ciążowym, reszta to bluzki, sukienki - to łatwiej kupić. Pozostałości z pierwszej ciąży. Dużo rzeczy kupowałam na allegro, używane ale w stanie bardzo dobrym więc polecam taką formę bo na ciuchach ciążowych można z torbami pójść
A co do lekarki to tylko nie mów, że chociaż prywatnie i za każdą wymyśloną wizytę płacisz? Bo to by było nie fair z jej strony tak cię gonić co tydzień i stwierdzać, że badania nie zrobi bo za wcześnie.
Jagódka to sporo przeszłaś, dobrze że masz wszystko już za sobą no i teraz tylko w przód należy patrzeć!
Makota to jakiś dziwny lekarz skoro nic nie mówił. Czy nie masz podobnego zdania? Mnie się wydawało, że morfologię robi się co miesiąc bo tak miałam w pierwszej ciąży i teraz też mnie ścigają. Chyba podjadę na krew w poniedziałek bo wyniki moczu mam ok. Co do braku euforii to ja mogę podać Ci rękę. Podobnie mam.
Faraway uważaj na siebie, dbaj i odpoczywaj. Ja wierzę, że leżenie jest bardziej męczące niż praca. Ale to dla dobra wszystkich. Zresztą wiesz najlepiej co i jak. Nie zamartwiaj się tylko, trzymaj się ciepło!
sorry chciałam posta dopisać do pierwszego ale mi wszystko wyskoczyło pogrubione i nie dało się zrobić normalnie więc już poszło w 2 postach.