reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Moj syn byl odpieluchowany na dzien w wieku 2lata i2 m-ce. Jkk mial 2 lata i 8 m-cy poszedl do przedszkola i odpieluchowany calkowicie. Przyzwyczajanie do nocnika zaczelam od momentu stabilnego siadania.

reklama
Natalka nie używała pieluchy przed 2 urodzinami ale w dzień, nie pamiętam dokładnie kiedy. A pielucha w nocy odstawiona została gdy miała 2 lata z hakiem. Chyba ok 2,5.

no właśnie tak robie pielucha tetrowa na noc a w dzień spodnie i majtki i woła jak chce myśle że z czasem załapie o co chodzi w tej nauce a mama mi mowila ze ja tez tak do 4 latek robilam tak mimo ze pieluch nie nosilam juz to majtki potrafilam zsikac jedne szybciej zalapuja o co chodzi a inne pozniej

Moje dziecko nie chce jesc. Od mca zeszla na 4 posilki, a od 5 dni jest dramat. Dzisiaj od rana zjadla tylko 250ml pepti i 5 lyzeczek gruszki :( mial ktoś takiego "przypadka"?

Wcisnelam wlasnie reszte sloiczka gruszek. No ja ciągle mam nadzieje ze to przejściowe. Musze isc w tym tyg na ocene rozwoju po 8 mcu i pewnie będą biadolic nad jej waga. Szacuje ze w 2 mce przybrala tylko 500g i wazy teraz jakieś 7800.
Pola zeby są mocno prawdopodobne, ale to by aż tyle trwalo?

Hobbit, Adas tez ma jazdy na zaciskanie buzi przy jedzeniu. On jest wybredny. Jak czegos nie lubi, buzka sie zamyka i koniec

reklama
Dzieki dziewczyny. Mam nadzieje, ze to zeby i ze to przejściowe, bo jadla chętnie i nie grymasila wcześniej. Bilans dnia to 450ml pepti, 125g gruszek i 100ml kompotu z jablek :/

Do góry