reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Makota byłam przeciwna zbędnemu odciąganiu glutów, a to różnica. ;)
Spazmy wyglądają tak, że moje dziecko w bardzo szybkim tempie wykręca wszystkie swe członki w drastycznie różnych kierunkach, próbując wywinąć się matce. Zagłusza ją przy tym krzycząc w narzeczu znanym tylko jemu samemu. Domyślam się jedynie, że krzyk ów ma poinformować sąsiadów aby w tej chwili wezwali opiekę społeczną, policję i straż pożarną, bo oto nadciąga Straszna Matka z narzędziem tortur, zwanym także w narzeczu synowym Glutonatorem :eek:

Małgorzatkar nie daj się masz rację. Pan od autobusowych chamów jest mistrzu ;):thumbup:

reklama
Glutobator, ciapociąg... Świat się kończy [emoji5][emoji5][emoji5]

Sokoja, kurujcie się! wyobraziłam sobie Ciebie w tej poczekalni, smarkającą w chusteczki nawilżane... Biedna Ty.

Małgorzatkar, brawo dla tego pana [emoji5]

Kasiu, zazdroszczę Ci przez wielkie Z tych cudownych nocek. Dla jasności tylko dodam że jest to jak najbardziej pozytywna zazdrość czyt. cieszę się twoim szczęściem i ja też tak chce [emoji5]

Dobrej i spokojnej nocy!

To tylko mój malutki walczy z ojcem i nie chce spać? Słyszę tylko małego: Ajajaja nie ajaja a ojciec ciiiii a ten głośniej ajajaja :-D

To tylko mój malutki walczy z ojcem i nie chce spać? Słyszę tylko małego: Ajajaja nie ajaja a ojciec ciiiii a ten głośniej ajajaja

Kasia sierpień Hania gada jak przekupka,na czasie ta-ta. Tatuś pęka z dumy

Makota jak nie włożę Hani w bujaczek po jedzonku to tylko pozycja na brzuszku jest ok

Oby Katary poszły precz, sioooooo

Padam.na twarz...........

reklama
Mi też nie, już myślałam że tylko u mnie

Dzień dobry

Dziś mamy choinkę u Wiktorka w szkole wiec Ola pewnie od rana się będzie stroila

Hania albo zostanie z tatusiem albo że szwagrem który się zaoferował, he he będzie miał wesolo Hania i Wojtuś:)

Miłego dnia

Do góry