reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Dzien dobry!

Adas nosi body i pajace 74-80. Kupione mam jeszcze na 86.

Pediatra dala skiero do poradni rehabilitacyjnej, bo uwaga - Adas ma 6 mc i nie siedzi :D termin mamy na... WRZESIEN !! :D

Dzis mamy wizyte u pana chirurga od wnentorkow. Nie lubie tam chodzic, bo jest przystojny i maca sie przez spodnie po jajach pokazujac jak mam masowac Adasia zeby to jadro ruszyc w dol ;p

Adas spi, a za 10 min trzeba wyjsc...

Milego popo!

reklama
Makota dziwna ta Twoja pediatra :sorry: I ubawiłam się Twoim wpisem - wyobraziłam sobie tego lekarza macającego się po jajkach :-D

O nie Makota padłam. Sądzisz, że jakbyś powiedziała, że źle widzisz i nie rozumiesz to Pan Doktor ściągnąłby spodnie?

A Pediatrze trzeba było powiedzieć, że ma już tyle lat a nadal tak mało wie. Zalecana rehabilitacja mózgu.
O terminach się nie wypowiem bo szkoda gadać. Chociaż ja narzekać nie mogę bo u mnie tragedii nie ma. Trzy tygodnie do alergologa, tydzień do dermatologa. Źle nie jest.

Chyba pogoda wiosenna tak wpływa bo jakoś tak pozytywnie i śmiechowo dzisiaj na forum.
Ja co wejdę to leżę i kwiczę:p

Piję drugą kawę, a Malutek leży na podłodze i tłumaczy kotu Dlaczego musi zjeść jego ogon w tej chwili i natychmiast. U nas jednak zęby, cały dzień było jęczenie i rączki, dałam kropelki i jest spokój.
A propos byłam w aptece. Ja już traumę łapię jak tam wchodzę. Więcej wydaje na leki dla młodego niż na jego jedzenie. Dzisiaj też, krople na alergię, na ząbki, maść na buzię, maść na resztę, mleko, butelka do tego jakieś pierdoły i ponad dwie stówki nie moje.
Jak dla mnie przy drzwiach de apteki powinny stać hostessy i rozdawać leki na uspokojenie. Wtedy może bym to przeżyła.
Eh, dość narzekania. Mam tylko nadzieję, że leczenie Szymka w końcu zmierza w dobrym kierunku :confused:
Miałam robić te placki, ale z racji tego, że jak to Katka mówi mój mężu wróci o siedemdziesiątej to nie widzę sensu:)

Pan chirurg pomacal Adasia, pokazal 2 jajca i powiedzial, ze mama zapnie pieluche, bo dziewczyny lepiej dbaja o facetow i... Zalatwil szybszy termin do swojego ziomka rehabilitanta, booooo... Mama ma ladne oczy i szczery usmiech :o

Niech M sam do niego jezdzi :p

Kontrola wnentorka za 3 miechy ;)

Makota ja Ciebie przywołuje do porządku. Potem będzie na mnie, że mam skojarzenia, ale z Twojej składni jasno wynika co Pan doktor pokazał:eek:
To właśnie Ty powinnaś jeździć, myślę, że Twojemu M by Pan doktor nie pokazał i nie pomógł w znalezieniu dowolnego terminu. No ale mogę się mylić. Możliwe, że Pan doktor pokazuje wszystkim:p

reklama
Do góry