reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry :)

Ja dzisiaj planuję zakupy i tak się zastanawiam do kiedy dziecko chodzi w body? I jak długo śpi w pajacu? Takie dylematy z rana:)

Pola dobrze, że kryzys zazegnany :)

Graza u nas mimo samego kp też są przestoje z kupka i same kleksy a potem kilka dni po kilka kup.

Undomiel syn do 2 rż w pajacu spał. Nasze dzieci letnie więc pewnie przed upałami z nich wyskoczą.
I jeszcze dużo zależy kiedy nauczą się nocnika.

Pola super :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!
My juz po 30 min. drzemce, bo nie spalysmy od 7 dzis.
Poza tym Laura zwymiotowala dzis:/ kaszka jej chyba nie posluzyla:/

Agulam, zazdroszcze spotkania, baw sie dobrze:-)

Pola, super ze z piersia juz ok.

Graza, oby Karol w koncu zrobil ta kupe,skoro robi takie malutkie,to widocznie ciezko mu ja zrobic:-( ale Laura tez potrafi robic takie "bobki" a potem idzieeee olbrzymia kupa. Ona tez na piersi.

Undomiel,tez sie zastanawialam do kiedy dziecko chodzi w body. Na gwiadke Laura dostala body 9-12 m-cy, bylam zdziwiona bo chyba to juz duze dziecko jak na body:-) nie wiem, nie znam sie, wiec dumam:-)

Milego dnia dziewczyny, my mialysmy isc na spacer, ale wieje,ze leb urywa://

Mamo Bobasa Szymek nosi niektóre body na 9-12 miesięcy.
Undomiel ostatni też się nad tym zastanawiałam bo zwróciłam uwagę w sklepie na pajace na 18-24 miesiące. Mnie się pajac do spania wydaje bardzo praktycznym rozwiązaniem jak najdłużej. Nic się nie podwija, nie uciska, ciepło wszędzie.
A jak to wyjdzie z praktyce to się pewnie okaże

No właśnie się zastanawiam czy body 80 to jeszcze warto, bo my teraz na 68 i jeszcze trochę ponosimy. To myślicie, że latem raczej koszulka z krótkim rękawem niż krótkie body?

Ha ja widziałam body w rozmiarze 104 :tak:
Przygodę z body zakończyliśmy przy nauce sikania - majtki duuuużo szybciej się ściąga ;-)

A pajace? Hmmm byliśmy w szpitalu jak miał 1,5 roku i mieliśmy piżamkę, więc chyba jakoś wtedy z pajaców zrezygnowaliśmy

Hej ja tak na szybko :)

Undomiel ja myslę, że body się długo sprawdzają ale to w praniu wyjdzie :) Pajaców praktycznie nie nosimy już jakoś bardziej sprawdzają sie spodenki i koszulki, ale pod spód body zakładam.

Julka poszła na drezmke i jestem w szoku, bo przekręciła się na brzuch, potarzała trochę i tak zasnęła :D Moja wiercipiętka:)

Miłego dnia :)

reklama
Undomiel body jest najpraktyczniejsze przy pieluchach. Na pewno jeszcze z rok ponosi. W przyszłe lato możesz ale ni musisz rezygnować z body.
Nauka sikania tak ok 2 rż się zaczyna u chłopców a u dziewczynek wcześniej. Mój Aru dopiero pół roku temu opanował tą umiejętnośc
Dobrze że mamy letnie dzieci bo w lato się dobrze uczy nocnika.

A jeszcze dodam że jak dziecko raczkuje wspina się i różne akrobacje robi to w body mu plecy nie wyłażą ;)

Ostatnia edycja:
Do góry