reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Witam się noworocznie!
Spełnienia marzeń dziewczyny! Cudownego 2015 r.!
Czy tylko ja weszłam w ten rok chora? Kaszel mam przeokrutny tak że zaraz płuca wypluję. Tylko proszę nie gadać mi że jaki sylwester taki cały rok bo nie cierpię zabobon.
Ogólnie sylwester nie zrobił na mnie jakiegoś szczególnego wrażenia. W takim stanie nawet nie miałam ochoty świętować, ale z racji że akurat wczoraj wieczorem poczułam się chwilowo lepiej to spędziłam sylwestra z dwójką.
Rok 2014 był cudowny, to fakt. Bardzo bym chciała aby Nowy rok był przynajmniej tak dobry jak miniony.

reklama
I ode mnie serdeczne życzenia noworoczne! Ciężko tak podsumować cały rok- tyle się wydarzyło. Właściwie to u mnie zanim pojawiła się moja córeczka zmarł mój ojciec. Także skrajne emocje. Chyba życzyłabym sobie spokoju, chociaż taki się nie zapowiada.
A jeśli chodzi o sylwka to był do d.... Już pomijając że spędzony przed tv, córa budziła się kilkanaście razy. Najgorsze jest to, że nie mogę jej karmić prawą piersią.Tak mi przygryzła, że mam ranę i wyję do księżyca z bólu jak tylko cokolwiek dotknie piersi. A córcia do butli nie przyzwyczajona :( strasznie płacze, zasypia ze zmęczenia bo jeść nie chce. Rana nie chce się zagoić. Żeby to się szybko skończyło, bo nie mogę patrzeć jak to moje dziecię się męczy.
pola- zdrówka!
Jeszcze raz najlepszego!

Dzień dobry Noworocznie!
Wszystkiego co piękne i dobre życzymy wam w tym roku! Zdrowia (Pola!!!) i szczęścia!
Nawet się wyspałam. Teraz my z Zola na nogach a mąż i szwagierka śpią bo dopiero o 6 się położyli spać :/
musze obczaić jak tv włączyć.

Witajcie

Pola ja też dycham i co najlepsze! NADAL mam migrenę, powieka spuchnięta, wyglądam i czuję się okropnie.

Floriana a lewa pierś? Jak z butli nie chce to daj łyżeczką.

Tak myślę że spokój jest najważniejszy. Życzę więc wam spokoju w Nowym Roku :)

Nie chorujta! :o

Sylwester udany. Das spal i budzil sie tylko na cyca.

Rok 2014 w 1 polowie byl leniwy, a w 2 nadwyraz pracowity :D ciaza to pikus :D ogladalam fotki z lipca i bylam w szoku :/

Dzis spacer, obiad i nie wiem co dalej :p

Nie wyspalam sie...

Jeszcze raz szczesliwego

W takim razie elifit Tobie też zdrówka!

Floriana a lewa pierś? Jak z butli nie chce to daj łyżeczką.

lewa zawsze była "ta gorsza", słabiej z niej leci, słabiej się napełnia, córa zawsze po lewej i tak dopijała z prawej. Już w szpitalu przy pierwszym przystawianiu mówili mi że będzie preferować prawą. Może dlatego jest taka zmaltretowana ;) Zastanawiam się czy wyrzynanie zębów jej nie męczy, bo co prawda cyca jej nie daję, ale objawów głodu nie widzę, chyba ma słabszy apetyt.

makota przepraszam, że nie dałyśmy znać. To nasze spotkanie wyszło baaardzo spontanicznie. Wieczorem umawiałyśmy się na rano. Mam nadzieję, że uda nam się jeszcze zobaczyć. Super, że Adaś taki grzeczny w sylwestra :)

dzien dobry dziewczęta i bobasy w nowy rok!!!!! niech będzie dla nas lepszy niz poprzedni!!! elifit spokojnych zmian, malgorzatkar powodzenia w planach i co najważniejsze zdrowia dla wszystkich!!!!!!!

i dziekuję wam za życzenia!!!!!

Lilla i jak spanie młodej po kaszce? dałas najpierw kaszkę potem troche mleka? kaszka z butli czy łyżeczką??

my planujemy trochu poprzestawiać syna.. nastawia sie na ejdzenie w nocy. dziś zjadł raz 180ml drugi raz 120. a rano ledwo 120 a teraz ze 100, i warzywa... mało je w dzień nadrabia w nocy. chcę mu dac kaszkę w butli, mam smoczek od półroczku ale już prawie ma pół roku. no i w nocy damy mu rozwodnione mleko.. woda nie pasuje. wiec bede dawac coraz cieńsze mleko. w dzień trzeba go przestawic na większe spożywanie. macie jakies sugestie???

cycki bolą. 3 dni bez karmienia... zastanawiałam się czy go nie przystawić aby ściągnął to co stoi ale wczoraj piwo wypiłam. podobno troszku trzeba sie pomęczyć i się wchłonie. zobaczymy

syn an spacerku z tatą, ja muszę łazienkę ogarnąć... jest syf. a gości mamy w wekend.

miłego dnia!!

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku :-)

Wczoraj zaszalałam i poszłam spać o 22 :-D

Dziś leniwie spędzamy czas w domu, bo na dworze leje deszcz.

Błogiego lenistwa i dla Was :-) Paaaa

Do góry