reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

dzień dobry. Agulam gratulacje nowego bobasa.
My jedziemy na spotkanie z Floriana. zola odmówiła dzisiaj jedzenia jabłuszka. musiałam sama zjeść bo pół słoika jej nawalilam. Dobry pomysł z pizza wiec pożyczam i tez będziemy robić. sylwestra u szwagierki ze zwierzętami. Dwa koty, wąż i aksolotl. Suczka zostaje w domu z babcią :) aby z kotami nie szalała. Udanego Sylwestra i do siego roku ;*

reklama
nowy-rok-dzieci-doniczki_116045663.jpg Wszystkiego co dobre w całym nowym roku :-)

Załączniki

• nowy-rok-dzieci-doniczki_116045663.jpg
    nowy-rok-dzieci-doniczki_116045663.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 32
A mnie nadal głowa boli buuuu :(

Agulam gratulacje nowego członka rodziny.

Małgorzata znajdź czas na drzemke bo padniesz.

Nie kłócić się dziś ani nie płakać bo będziecie cały Nowy Rok! ;)

Szampańskiej zabawy i oby ten 2015 r był w połowie choć tak dobry jak stary. Bo 2014 r chyba nic nie przebije. A już przełomu czerwca-lipca-sierpnia na pewno ;) Szczęśliwego Nowego Roku Lipcówki :)

Ostatnia edycja:
Elifit super. też czekam an taki moment, keidy dziecko samo zaśnie.

wczoraj wieczorem stękał w półśnie i sie rpzesuwał i cały czas główka lądowala w rogu łóżeczka wbita w szczeble, mam cienki ochraniacz.. przesuwąłam go 2 razy ale dałam spokój. spał tak do 2. o 2.30 zjadł wielką butle a o 5.20 już się obudził.... nie wiem co mam znim zrobic. uspiłam, spał do 6. zaczął stękac, zjadł rpzed 7. powinnam mu dac butle o 6???? nie mam pomysła na tego mojego głoda

masakrycznie jestem nie wyspana. spałam może 5 h i to an raty. dzis wiec o 21 spac. od jutra nie wiem jak bedzie z internetem bo nam sie umowa konczy dzis. nie rpzedluzalismy bo nie dlugo przeprowadzka.

życze wam dobrej zabawy!!!!!!! i wyspania :)

Elifit - Zuza zbiera sily na noc :D

Lilla, Floriana - szkoda, ze nie dalyscie znac :/ M ma wolne, wiec by nas podrzucil :/

Wszystkiego najcudowmiejszego i spelnienia marzen w Nowym Roku, a dzis szampanskiej zabawy :)

Lilla cieszę się, że sunia już dobrze. Teraz pewnie apetyt wzrośnie. Moja kotka po sterylizacji ciągle by jadła

Elifit ból głowy sio !!!

Ja dzisiaj sprzątam a potem szykuję się na imprezę. Idziemy do znajomych na przebieranego sylwestra w stylu Alicji w krainie czarów. Pewnie po dwóch godzinach wrócimy, bo małego tam nie uspimy, ale zawsze to cos:)

Wszystkiego dobrego kochane!!!

reklama
Kochane moje szczesliwego Nowego Roku dla Was,zdrowia dla najblizszych,naszych brzdacow,duzo cierpliwosci i wytrwalosci i zebysny nasal mogly na siebie liczyc. Przy okazji dziekuje Wam za wszystkie Wasze rady,opinie.
Pozdrawiam.
Do Nowego Roku

Do góry