reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Jestem.

Zaraz mama moja przyjeżdża i to z psem. Nie wiem jak na to starszak zareaguje. On generalnie nie przyzwyczajony do psów.
W ogóle przez tego psa się prztykałam z m bo jemu bardzo taka sytuacja nie pasuje.

Dziś w ogóle czas pieczenia i sałatek krojenia. W planach porowa, buraczana i z kaszą gryczaną.

Piernik już jest. Została chatka i z okazji mojego karmienia i niedostępnosci mego biustu dla niektórych - cycuszki placek robię ;) ;)

Widzę że wszędzie noc podobna.
Zdrówka dla chorych w tym dla mnie. Mnie gardło przestało ale dzieci zakatarzone z czego Aru mocno.

Tez mam pierniki :D noc masakra. Nie mialam jak odespac. Pogoda ladna. Dzis mam wizyte u orto. Nie chce mi sie.

Tusia - swieta na calego

Załączniki

• 1419337688395.jpg
    1419337688395.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 34
Lilla bo wszędzie dobrze,ale w domu najlepiej i to jest prawda....
Nastrój swiat jaki powoli sobie twirzylam w glowie prysl- wieje,leje,szaro,buro. Beznadzieja. Jestem niewyspana a Bartus od rana co chwile kima i odsypia.
Nic mi się nie chce. No nic może potem się odezwe jak humor wróci.

Hej

U nas tzn Hani też humor nie taki jak zawsze,więcej płacze i marudzi :(akurat jak mam tyle roboty,ale to tak zawsze:-D

Bit zrobiony,sos do ryby tez,sałatka jutro z rana.jeszcze kompot z suszu musze ugotować i zupę grzybowa dziś.

Właśnie z powodów o których piszecie gości zaprosiłem do siebie.wiem ze będzie bałagan, harmider ale chociaż nie muszę nigdzie jechać,przewozić ton żarcia i Hania pójdzie spać o normalnej godzinie w swoim łóżeczku:)

2 tyg temu zamowilam paczkę w empiku,w@ napisali ze podzielili ja na 2 części,wczoraj jedna doszła a druga do tej pory nie:mad: akurat książka dla męża nie doszła,czy m szerokości ja odbierać po świętach?bo planuje dziś pojechać ja kupić w sklepie...

Dzień dobry :-)

Już się prawie ze wszystkim wyrobiłam :-) Jupiiiiiiii :-)

Elifit u mnie też ciasto coś na kształt cycuszków, tylko że z galaretką - jakiś przepis w mamy zeszycie znalazłam :tak:
Mieliśmy dziś jeszcze lampki na balkonie zawiesić, ale cały dzień leje, więc i my lampki olewamy ;-)

Moja Natka wczoraj miała kiepski wieczór - mąż nie dał rady :no:

Idę jeszcze zupę rybną wstawić, żeby jutro za dużo się nie narobić ;-)

Wiecie co? Byłam na mieście, musiałam... I chciałam napisać że ludzie mnie dziś wkurzają (delikatne stwierdzenie ;-) )
W sklepie baba do mnie żebym wózek koło drzwi zostawiła.... ^=%%1?/!!!!!!
Powiedziałam że to moje dziecko, wolę je mieć przy sobie i że wezmę tylko tabletki do zmywarki i już więcej do nich nie przyjdę!!!
No bez jaj!! Było wąsko ale nie aż tak by wózek nie przeszedł.
Pinda!

Lecę wieszać pranie i firanki!

reklama
Tak! Mój też będzie o 17:)

Lilla jak samopoczucie dzisiaj? Ja jak jadę do domu, choć to 150km a nie 1500 to też się odnaleźć nie mogę, ale po kilku dniach będzie lepiej :)

Do góry