reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Lilla pisz o sobie i ja tam rozumiem,ze rzadziej będziesz pisac bo nie widzisz sie z rodzina co tydzień.

Blisko juz te święta,ale mi tam szkoda,ze nie ma sniegu:-(
Dziwnie troche kurcze

Kum u Szymka dzisiaj słabszy apetyt, ale o skoku nie myślałam.. raczej o nawrocie choroby, ale jak tak mówicie to daj Panie żeby to był skok:banghead:

Mnie dziś mężu farbę robi, jutro idę się obciąć:rolleyes:

Lilla Tobie też wszystkiego dobrego:)

Katka łączę się z Tobą w bólu:confused: też mnie dobija ten grudzień:banghead:

Młody coś mi dzisiaj nie wyraźny, wyszliśmy na dwór pierwszy raz od nie wiem kiedy i kurde co? Złapaliśmy gumę w karocy.
Bu, chcę spać:rolleyes:

Mam lampy :-) w końcu! Zamiast modnych żarówek mam lampy w salonie. Dorobiłam się.
I to by było na tyle pozytywych informacji w grudniu........

U mnie choinka będzie jutro. Nie mogę się doczekać bo to też pozytywna rzecz.
Te pozytywy, nawet najmniejsze, trzeba zbierać i doceniać by w końcu zasłoniły negatywne sprawy.

Wybaczcie że tak rzadko piszę ale jak mam w kółko pisać o smutnych sprawach to już wolę wcale.
Taka sytuacja o.

Katka???? Co się dzieje???? Pisz, nawet o smutnych rzeczach. Tez mam nadzieję, że wszystko ok z córciami :-(

Lilla Ty też pisz, nawet tylko o Was :-) Wesołych Świąt :-):-)

Teraz pewnie każda będzie mieć mniej czasu na forum, a w święta to już w ogóle.

Tusiu już nie chorujcie :-( Oby to skok był

Witam,
Ależ tu świątecznie się zrobiło :) Wypieki, choinki prezenty :D:D

Katka nie smutaj, od nowego roku wszystko napewno bedzie lepsze :)
Tusia oby to skok :)
Lilla pisz pisz :):) Ja też lubię czytać co u was :):)

I nie wiem co jeszcze :(

U nas choinka już ubrana, lodowka pełna żarcia :D Jakieś ciasto zrobie, jutro po prezent dla męża. ALe pogoda do dupy wieje strasznie aż się nie chce z domu wychodzić. Julka dzisiaj nawet grzeczna była,przynajmniej mniej jęczała bo od tego zwariować idzie :D
Pozatym dalej mnie te plecy nawalają od kilku dni doszedł ból pod łopatką, chyba muszę do lekarza się wcześniej udać bo to męczące strasznie :/
Dobra to pomarudziłam :D

Elifit jeździmy z zaświeconym. Niestety nasz model tak ma że syrena grzmi mimo to. U znajomych w ogóle się nie zdrzemneła, bo nie mogła się pozbyć emocji. Na szczęście w drodze powrotnej padła po 5minutach :)

Lilla odzywaj się :)

Katka głowa do góry i tak jak piszesz szukamy pozytywów. :)

Dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jak już coś to może i skok. Młody zdrowy, tylko maruda i matkę ma przewrażliwioną, bo biega za nim pół dnia z termometrem:eek:

Moim pozytywem jest farba na włosach, żegnajcie odrosty :D
A jutro polowanie lumpowe w planach.

Za dwie minuty zmywam farbę i idę spać, nawet oglądać nie będę, najwyżej depresja przyjdzie jutro:p

Dobrej nocy dla wszystkich:)

Do góry