reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Kum skoro problem jest wewnętrzny jak mówi wasz lekarz to czemu zaleca leczenie zewnętrzne? Trochę jak dla mnie bez sensu...

Lilla - ona tak serio?
Ja bym się rozejrzała za nowym mieszkaniem, albo chociaż nowymi garnkami:thumbup:

Zaraz Was doczytam dziewczyny bo dzisiaj to nawet nie zajrzalam wczesniej bo jakos ogarnac sie nie mige.
Jednak jutro probuje marchewke:-) umylam mu talerze,miseczki,lyzeczki i sprobujemy. Z tego co Was zrozumialam to mam mu podac jutro 3-4 lyzeczki i obserwowac? Jak nic sie nie dzieje to kolejnego dnia 5-7 lyzeczek i tak zwiekszac? Myjecie talerzyki i lyzeczki plynem do naczyn bez zadnego wyparzania prawda?
Mam nadzieje ze mu posmakuje

Lilla podpowiedz teściowej, żeby Ci pod choinkę garnki kupiła ;-) skoro jej przeszkadza, że używasz jej.

Michalina współczuję remontu przed świętami...

Przeskoczyła na mnie klątwa forumowa - bolący kręgosłup. Niestety mam obawy, że czeka mnie rehabilitacja o ile nie zakończy się to teraz znowu zastrzykami. Mam problem z kręgosłupem i nawet nie komentowałam Waszych bolących coby nie wywołać wilka z lasu....i się nie udało. Ledwo się ruszam, nie mogę nosić Maluszka i głową ledwo ruszam, bo to odcinek szyjny i piersiowy. Dodatkowo kaszel sprawia mi dodatkowy ból. Na szczęście mam szwagierkę masazystkę na miejscu i od razu mnie ratowała ale podczas masażu to tak boli, że dosłownie ryczę.

Tusia on nie zaleca żadnego leczenia. natłuszczać aby pomóc skórze, ale to nie leczy. problem ejst wewnętrzny ale według niego **** wie co. nie zalecił zmiany diety, stwierdził że nie jesteśmy w stanie na to poradzić - przejdzie samo.

Kornela - ja z marchewka ostroznie postepuje :p

Lilla - kup swoje gary i niech spada

Adas wypil 90 ml mm a teraz chyba z litr z cyca :p

Tulaszek moj...

Elifit - z czym gofry?

Dzień doby wieczornie :)
Lilla - jak coś to my tu możemy pomóc :) tak pod choinkę każdy podeśle garnuszek, kubek czy łyżkę i się nietopera zdziwi zarośnie kurzem! Trzymaj się :*
Narazie tylko tyle. Czas usypiać starszyznę.

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie. O wiele lepiej znoszę te nieporozumienia gdy mąż po mojej stronie jest. Wlaczylismy sobie Godzille nową i ogladamy, tzn ja przysypiam :)

Dobranoc i dzięki za wsparcie

Do góry