reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Katka ja co roku kupuję jodłę kaukaską. Tylko uwaga, bo jest dosyć droga, ale stoi dłużej i się nie sypie.:tak:

Prośba do nowych Dziewczyn: nie piszcie postu pod postem! Można je edytować - prawy dolny róg.

reklama
Sokoja to moja 3 ciąza , niestety dwie ostatnie zakończone niepowodzeniem , naszczęscie ta ciąża przebiega lepiej, dzidziuś jest silny, biorę leki na podtrzymanie i niedługo konczy się czas zagrożenia czyli 3 miesiac ciąży, potem może juz byc tylko lepiej :) Niestety lekarz nakazał leżeć najlepiej wogole się nie ruszać :-) więc musze się stosować :-)
Katka*** Tak zalecenie od lekarza żeby najlepiej wogolę nie wstawać , tyle co do łazienki , ciąża wysokiego ryzyka niestety , ale wszystko przebiega narazie dobrze więc jestem dobrej myśli :-)

tynka pamiętałam, że jesteś po 2 niefajnych przejściach, ale nie pamiętałam czy masz juz jakiegoś bąbla starszego. To wiesz teraz musi byc dobrze.

Katka*** oj to prawda wieczorami czuję się jak po ciężkim dniu pracy :tak: ale wiadomo dla maluszka wszystko :-)

Macie jakieś podejrzenia związane z płcią dzieciaczka ? Ja czuje że będzie dziewczynka :-) Podobno brzydka cera , czekolada, i soczek pomarańczowy wróżą nam kobietki ? U mnie występują wszystkie z wymienionych :-) Oczywiście wszystko mi jedno byle tylko bylo zdrowe ;) ale podobno mamusie potrafią wyczuć takie rzeczy:tak:

Tynka ja w pierwszej ciąży byłam 100% przekonana, że będzie dziewczynka. Nie wiem dlaczego ale po prostu 100% pewności, ani nutki zawahania i co? I dziewczynkę mam :-) a teraz nie wiem... jedyne co to fakt, że imienia dla chłopca brak, żadne nam się nie podobają - a dla dziewczynki (identycznie jak przy pierwszej ciąży) już mamy.

Venus a Ty na kiedy masz termin? Rety jak dobrze, że ktoś razem ze mną obstawia tyły :-D bo tu większość na początku lipca się rozpakuje :-)

nie mam żadnych przeczuć, aczkolwiek czuje się inaczej niż w poprzedniej ciąży. I wtedy od początku wiedziałam, że będzie Syn, no i się sprawdziło.

katka ja też raczej końcówkę miesiąca obstawiam. Ale liczę po cichu, że będzie szybciej ;)

Katka*** u nas zdecydowanie gorzej z imieniem dla dziewczynki, bo dla chlopca mam kilka ładnych :-D mamy jeszcze troszkę czasu żeby wymyslić :-D
No zobaczymy narazie z niecierpliwością czekam na kolejną wizytę 11 Grudnia i kolejne zdjęcie maluszka :-D
Mam już dwa zdjęcia z USG 4D i nie widziałam jeszcze piękniejszej rzeczy a z kazdym badaniem będą lepsze :tak:

Ja się już dzisiaj będę żegnac:-D Dobranoc wszystkim mamusią dobrej nocki :biggrin2::biggrin2:

reklama
Do góry