reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Katka ja co roku kupuję jodłę kaukaską. Tylko uwaga, bo jest dosyć droga, ale stoi dłużej i się nie sypie.:tak:

Prośba do nowych Dziewczyn: nie piszcie postu pod postem! Można je edytować - prawy dolny róg.

reklama
Sokoja to moja 3 ciąza , niestety dwie ostatnie zakończone niepowodzeniem , naszczęscie ta ciąża przebiega lepiej, dzidziuś jest silny, biorę leki na podtrzymanie i niedługo konczy się czas zagrożenia czyli 3 miesiac ciąży, potem może juz byc tylko lepiej :) Niestety lekarz nakazał leżeć najlepiej wogole się nie ruszać :-) więc musze się stosować :-)
Katka*** Tak zalecenie od lekarza żeby najlepiej wogolę nie wstawać , tyle co do łazienki , ciąża wysokiego ryzyka niestety , ale wszystko przebiega narazie dobrze więc jestem dobrej myśli :-)

tynka pamiętałam, że jesteś po 2 niefajnych przejściach, ale nie pamiętałam czy masz juz jakiegoś bąbla starszego. To wiesz teraz musi byc dobrze.

Katka*** oj to prawda wieczorami czuję się jak po ciężkim dniu pracy :tak: ale wiadomo dla maluszka wszystko :-)

Macie jakieś podejrzenia związane z płcią dzieciaczka ? Ja czuje że będzie dziewczynka :-) Podobno brzydka cera , czekolada, i soczek pomarańczowy wróżą nam kobietki ? U mnie występują wszystkie z wymienionych :-) Oczywiście wszystko mi jedno byle tylko bylo zdrowe ;) ale podobno mamusie potrafią wyczuć takie rzeczy:tak:

Tynka ja w pierwszej ciąży byłam 100% przekonana, że będzie dziewczynka. Nie wiem dlaczego ale po prostu 100% pewności, ani nutki zawahania i co? I dziewczynkę mam :-) a teraz nie wiem... jedyne co to fakt, że imienia dla chłopca brak, żadne nam się nie podobają - a dla dziewczynki (identycznie jak przy pierwszej ciąży) już mamy.

Venus a Ty na kiedy masz termin? Rety jak dobrze, że ktoś razem ze mną obstawia tyły :-D bo tu większość na początku lipca się rozpakuje :-)

nie mam żadnych przeczuć, aczkolwiek czuje się inaczej niż w poprzedniej ciąży. I wtedy od początku wiedziałam, że będzie Syn, no i się sprawdziło.

katka ja też raczej końcówkę miesiąca obstawiam. Ale liczę po cichu, że będzie szybciej ;)

Katka*** u nas zdecydowanie gorzej z imieniem dla dziewczynki, bo dla chlopca mam kilka ładnych :-D mamy jeszcze troszkę czasu żeby wymyslić :-D
No zobaczymy narazie z niecierpliwością czekam na kolejną wizytę 11 Grudnia i kolejne zdjęcie maluszka :-D
Mam już dwa zdjęcia z USG 4D i nie widziałam jeszcze piękniejszej rzeczy a z kazdym badaniem będą lepsze :tak:

Ja się już dzisiaj będę żegnac:-D Dobranoc wszystkim mamusią dobrej nocki :biggrin2::biggrin2:

reklama
Do góry