reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ooooo matko ja sie panicznie boje myszy,ale to po ttm jak znalazlam u siostry we wloaach po nocy. Miala mega dlugie a ta sie zaplatala i jeszcze jej ranki na glowie zrobila. Mam ciary na sama mysl a pomyslec ze jak bylam mala to lapalam ba polu w reke i nosilam zadowolona

Ostatnia edycja:
Ja też tych hodowlanych szczurków się nie boję, ale przed taką dziką myszą spierdzielałbym chyba na sufit. Zresztą ja w ogóle nie lubię takich dzikich stworzonek nawet jeśli mi nic nie zrobią.

Mam teraz chwilę dla siebie tata z córcią siedzi więc ja przeglądam neta :) Chociaz oczy mi się zamykają. A w ogóle to moje wielkie dziecko kończy dzisiaj 5 miesięcy :szok:

kornela Twoja historia pobiła wszystko. ja na bank bym zeszła na zawał!!! Boooszzze ja mam długie włosy i na samą myśl mną trzepie!!!! :szok:

No ja myslalam ze dostane zawaku a ona w ogole dostala paniki. Fuuuj ogolnie mam ciary. Swoja droga ta moja siostra to ma w ogole pecha do zwierzat bo kiedys jak wracalysmy z malin to lecial roj pszczol zaatakowal nas i oczywiscie jej wplataly sie w te wlosy. W domu jej wyciagalam. Dobrze ze nie ma uczulenia bo mnie jak uwali w palca to reka po pache spuchnieta jak balon.

Matko, jakie tematy:p szczury, myszy. Szczury mnie przerazaja, brzydkie to to i w ogole:/ na mysz jestem obojetna.
Aaaale Kornela, Twoja historia jest przerazajaca:/ mysz we wlosach, chyba bym umarla na miejscu Twojej siostry:/

Wrocilysmy z zakupow, mala dzis miala focha na fotelik:/ do tego utknelysmy w korku:/ kupilam jej ubranka w hm juz na 74! Polskie 74 jest na nia juz lekko ciasne:/ body, bo spodnie sa ok.

Limonka, buziaki dla Julki z okazji 5 m-ca:**

Katka, dla meza 100 lat!

Lilla, Laura dosc czesto robi sobie przerwy w cycowaniu. Posmieje sie, cos opowie i dalej ssie., potem znow przerwa w ssaniu i znow trajkocze:D

Dalej nie pamietam:/

Ostatnia edycja:
Hej, właśnie usypiam dziecko w chuscie. Ciekawe czy się obudzi gdy się rozwiąże?? Na razie sobie chodzę po pokoju. Nawet ładnie mi się wiązało. Ciut za wysoko, ale ujdzie.
Maz pojechał do znajomych pomoc naprawiać cieknacy kibel, a ja w domu zostałam bo koleżanka po pracy (8h w 8 mc) bardzo zmęczona i chciala od razu do łóżka się położyć. Dziec śpi już :)
Widzę że poruszylam straszny temat. Mysz we włosach to już istny horror. Kończę go definitywnie bo po nocach nie będę spać.

I jak się domyślacie nie spałam...

Karmię i zaraz lecę przygotować kolacyję :p tort w lodówce czeka na swoją kolej ;-)

Dzięki za życzenia :-)

Tusiaczek jakieś postępy w przeprowadzce?? Synka nie zgub :p :-D

reklama
Do góry