reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dziecko nakarmione, teraz walczy, wkłada rączki do buzi i gaworzy. Szkoda że w ciągu dnia nie jest aż tak gadatliwy:D czy któraś jeszcze karmi?czy sama na placu boju pozostałam? tym co smacznie śpią zazdroszczę:-D

Dzieki za odp dotyczaca wody i mleka ;) od razu naczytalam sie o kupach i popsulam sobie humor, ze tez te nasze dzieci tak mecza gowniane sprawy...

Adas od wczorajszego popoludnia cisnie kupe. Co jakis czas, z mega wrzaskiem ida piardy. W nocy nie spal od 23 do 1 i pozniej od 2 do 4, po czym wstal o 5:30. Nie wiem, czym moglam mu zaszkodzic, ale 3 dni nie dostal probiotyku - moze to to?

Nie mam juz sily na te nocki :( jest tak zle, ze az m pomaga :O

Musze jednak kupic windi na wszelki wypadek...

Adas tez sie slini i pcha wszystko do buzi. Jakis tydz temu myslalam, ze to zeby, ale chyba jednak nie. Tydzien temu plakal, a kiedy gos gryzl byla cisza. Teraz tak nie robi...

Hej!
Ja dziś w nocy karmiłam z automatu na śpiocha, ja spałam :-)
Wczorajszy dzień minął mi szybko. Jak tak dalej pójdzie to za chwilę będą wakacje 2015 :-D

Graza na nocnej to ja się przeważnie z Lillą wymieniam ;-) ale dziś w nocy byłam nieżywa.

Lilla - to poszalałaś ;-)

Hej, ja też karmiłam nieprzytomna w nocy. Teraz dziecko obudzilo się z płaczem po 2h od poprzedniego karmienia. Wiedziałam ze kupa ja męczy. Juz po kąpieli masowalam brzuch, ale dwa karmienia nic nie poszło, dopiero teraz nad ranem gdy klepalam po pupie :)
Zmieniłam pieluche, położyłam dziecko na drugą stronę (srodek) łóżka i kladlam się kolo niej do karmienia, a ona sie turla po łóżku. Wariatka :D
Mam. nadzieje, że zasnie przy cycku.

Dzien dobry.
Makota, mojego tez ostatnio kupa meczy. Tzn niby robi po 2-4 kupy dziennie ale przez cały dzien sie napina i pręży jak struna. Co dziwne, zaczęło sie gdy przez 2 dni nie podalam probiotyku. Teraz znowu daje i czekam na efekty.

Lilla, szalona ta Teoja Zolka :)

Miłego dnia.

Hej,
To nasza pierwsza pobudka, kupa juz poszla ale okropnie wodnista:/ moze to od czekolady ktora ostatnio podjadam:/ no ale jadlam juz czekolade a kupy sa coraz bardziej wodniste w ostatnie dni:/
Panna wczoraj po kapieli zdrzemnela sie pol godziny, wiec ogolnie poszla spac o polnocy:/ nagadala sie, wysmiala, z ojcem sie wyklocila i usnela.. Byla tez akcja przebierania, pajacyka tak pchala do buzi ze jak ja wzielam to pierwsze skojarzenie ze pampers przepuscil, no ale mysle sobie jak on przepuscil ze nawet rekawy ma mokre:D haha! Od pasa w gore z przodu byl calutki mokry!

Milego dnia!

Wasze maluszki wczesnie wstaja rano? Moja tak od 9ej w porywach do 11ej dopiero sie rozbudza, choc ostatnio jej godzina to 9.30-10.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry