reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Hej hej, widzę już prawie :)

Zuzia usypia, M kapie Ole i zaraz i ją będę usypiac.

Jestem u mamy, więc lżej mi, bo dziewczynami się zajmują :)

Zapomnialam co mialam odpisać...

Jagodka zdrowia.dla.was!

Ja bym trzecie chciała, ale poki co brak warunków lokalowych i finansowych, więc nie myślę. Dziś M mnie straszył, jak mnie zemdlilo w dzień, ze.może wpadliśmy, bo raz.bez niczego było...niech sobie te żarty schowa...

Przez teściowa rozwodu nie trzeba brać, ja sobie tłumacze, że sie chajtnelam z M a nie z jego rodziną i wcale nie.muszę być dla nich miła.

reklama
Jagodka - zdrowka dla was!

jak gile sie pojawiaja, tzn, ze leca czy dzieciak charczy? ja sie boje, ze Adas znowu sie rozchorowal. miele jezorem i strasznie sie slini :baffled: do lekarza idziemy we wtorek z wynikiem tego nieszczesnego posiewu.

juz mam dosc. znowu sa zielone kupy :baffled: troche sie boje, ze robie mu krzywde swoim jedzeniem, ale przeciez ja tez cos jesc musze :baffled:

dobrej nocki!

Hej dziewczyny tak długo milczałam,ale totalny brak czasu młoda poszła do szkoły i praktycznie codziennie coś...a mały taki kochany tyle ze 3 dzien nie robi kupy...jem sliwki i nic..puszcza bączki i ma apetyt,brzuszek ma mieciutki i spi spokojnie...ale w tym tygodniu jedna kupe zrobił...czy któraś też tak miała?

Hej dziewczyny tak długo milczałam,ale totalny brak czasu młoda poszła do szkoły i praktycznie codziennie coś...a mały taki kochany tyle ze 3 dzien nie robi kupy...jem sliwki i nic..puszcza bączki i ma apetyt,brzuszek ma mieciutki i spi spokojnie...ale w tym tygodniu jedna kupe zrobił...czy któraś też tak miała?

Mamuska, jesli karmisz piersia to nawet 10 dni może kupy nie byc. u. mnie zdarzylo sie kilka razy 1 xtydzień

Makota co do pocenia- ja mam na materacyku pieluche flanelowa i mi Zuzia sie nie poci. Ale moim zdaniem.za ciepło młodego ubierasz, w gondoli nie wieje, bo jest zabudowana z każdej strony. Jak coś to zamiast koca ciepłego od wiatru.lepsza jest ta pokrywka na gondole na nóżki.

Coś słyszałam o tym,ale myślałam że to jakaś bzdura ..szok czyli mleko matki jest prawie praktycznie przyswajalne przez maluchy...mam nadzieje że zrobi zaraz jakąś kupkę bo czekam na nią jak na wygraną w lotto he :)ale dzięki lilla my za odp uspokoiłam się troszkę :))

Hej :-) wróciliśmy (jednak ze szklarskiej poręby, a nie z karpacza - coś się mojemu przy rezerwacji pomyliło, ale też fajnie było :-) ). Postaram się nadrobić - może się uda :-D

Kurde Natalkę 2 razy w podróży przebierałam - body całe przepocone było. Ubrana była tylko w body i półśpiochy :sorry2: oby mi się nie rozchorowała :-(

Padam z nóg - dobranoc dziewczyny :-)

Teściowe kumate są. Muszą zatrybić gdzie ich miejsce i czyje to dziecko. Czasem potrzebują wstrząsu a czasem wystarczy lekko dać.do.zrozumienia.
A mąż... Jego trzeba ustawić.

Święte słowa! Catsun Kornela następnym razem spytajcie ich czyje to dziecko. One już swoją szansę miały przy swoich.

Dobranoc :)

Undomiel to były niteczki krwi ale dzisiaj nie było, tylko kupa luźna.

Chrzest Melania przespala ale później zaczęło się przekladanie z rąk do rąk żeby sobie zdjęcia zrobić i skończyło się awanturą do wieczora. Teraz oni sprzątają po imprezie a ja czekam aż wstanie na karmienie. Na szczęście jest dziecko i pod tym pretekstem mogłam się zmyć.

Makota duże wesele?

Ojej catsun przykro mi z powodu problemów z mężem! Jeszcze trochę mi zostało do nadrobienia ale idę spać. Dobranoc.

reklama
Do góry