reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Ratunku!!! Chrapiący chłop!!! Jakieś rady? On już nawet śpiąc na brzuchu chrapie :-( szturchanie pomaga ale na chwilę.........
już chyba kiedyś pisałam, że są takie zegarki, które lekko kopią prądem jak się chrapie. To nie boli, nie przeszkadza, działa jak lekkie szturchnięcie. I działa.
Nie pisałam Wam, jak kiedyś mąż grzecznie, cicho spał, a pies obok niego chrapał i mężowi się prądem dostawało?
SNORE STOPPER przeciw chrapaniu- PREZENT chrapanie (4548929782) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
coś w tym stylu

Aha
Czy macie jakieś dobre sposoby na odparzoną pupę.
Używamy kremu bambino, sudokremu i zasypki ale nic nam nie pomaga. Malutka przez te kolki puszcze mnóstwo baczków i jej pupka jest non stop wilgotna dlatego tak bardzo się odparza niestety ;(
bepanten
jakby było bardzo źle użyłabym tormentiolu, żeby tylko zaleczyć i później bepanten, duża ilość przy każdej zmianie pieluchy.

Jagódka - zdrówka dla brata :)

Byliśmy od czwartku na mazurach. Pogoda nam się cudowna trafiła. Mały to idealny podróżnik. W jedną stronę całą drogę przespał (3 godz) a w drugą była jedna przerwa na jedzonko i od razu zasnął.
Niestety Wiktorowi zaczęły się kolki. A myślałam, że swoje już przeżyłam przy córce :-:)-:)-(
Płacz się zaczyna ok 19-20 i jak na razie najdłużej się męczył do 23.
Na razie podaję mu delikol, jutro planuję dodać biogaję.

Karola dziś została pasowana na pierwszoklasistę :-p
Aż mi się łezka w oku zakręciła :zawstydzona/y:
W klasie ma 13 dzieci w tym 3 dziewczynki tylko :szok:
Pani im potrójne ławki zrobiła, więc żadna nie będzie siedziała sama, albo CO GORSZE - Z CHŁOPAKIEM !! :rofl2::-D:rofl2:

i040.gif
k015.gif
k015.gif
k015.gif
k015.gif
DZIŚ SĄ MOJE URODZINY
k015.gif
k015.gif
k015.gif
k015.gif
i040.gif

reklama
Doti- Rozwalilo mnie to z tym psem i zegarkiem hahaha biedny:p I to sie zaklada na reke czy inna konczyne haha:D

Najlepszego Doti!! Wszystkiego co najlepsze;) Oraz gratulacje dla pierwszaczka:)

Doti najlepszego!

Odkryłam przyczynę bólu głowy - rozwalilam sobie znow zatoki....

Chrapanie- mój chrapal, wyprostowal przegrode i sie poprawiło. Ostatnio znow chrapal- miał polipy, steryd do nosa i jest w miarę ok. Za to moja mama chrapie jak mały traktorek...

Jagodka, wiadomo już co z bratem?

Zapomnialam co więcej mialam pisać...

Nocną pora lepiej. mi się czyta. wieczorem zasypiam nad kompem.
Zola wczoraj. nie mogła zasnąć wiec wzielam ja na rece w. kocyku i lulalam. Cos zlego jej się śniło bo normalnie krzywila się przez. sen i plakala a chwile pozniej uśmiechala.
Bylam wczoraj u znajomej aby zaprezentować jej chusty. Elastyczna i tkana żeby sobie porownala ktora warto kupowac. Jej coreczka jest marudna (pewnie zabek idzie) i prawie cala wizyte trzeba bylo ja na rekach nosic (ma 5m-cy i 7kg) a koleżanka malutka i ciężko jej tak nosić. Zamotala się w elastyka, wlozyla corke ktora w ciagu minuty zasnęła. Moja kolezanka az lzy w oczach miala ze wzruszenia :D Ja zawinelam Zole w tkana i pierwszy raz nie plakala przy wiazaniu. Rowniez zasnęła ale dopiero jak wyszlysmy na dwor. Niestety obudzila sie w komunikacji miejskiej i przez 10 przystanków dawala wszystkim znac jak bardzo jest glodna. Do domu wrec bieglam, a w windzie na. maksa. sie wystraszylam bo az się zachlystywala z tego placzu. Na szczęście szybko sie nakarmilysmy. Teraz jest kolejne karmienie po 6h.
druga noc bez. męża.

Jagódka zdrowia. dla brata, dobrze ze to nie zawał.
Ktos pisal o kolkach, sorry ale zbyt zmęczona jestem i nie zapamiętalam kto, poczekaj az kilka dni się powtórzy aby miec pewność. Spróbuj w dzien na brzuszku klasc, pomasuje sobie. sam maluszek i moze nie bedzie wieczorem placzu.

Ostatnia edycja:
reklama
U nas chrapanie to kwestia nadwagi. Jak Mężu schudnie to od razu przestaje chrapać. Póki nie schudnie śpi na wygnaniu, chociaż jemu chyba ta eksmisja póki co pasuje bo mija go nocną zmiana, którą oczywiście witam :-D

Do góry