D o t i
Fanka BB :)
już chyba kiedyś pisałam, że są takie zegarki, które lekko kopią prądem jak się chrapie. To nie boli, nie przeszkadza, działa jak lekkie szturchnięcie. I działa.Ratunku!!! Chrapiący chłop!!! Jakieś rady? On już nawet śpiąc na brzuchu chrapie :-( szturchanie pomaga ale na chwilę.........
Nie pisałam Wam, jak kiedyś mąż grzecznie, cicho spał, a pies obok niego chrapał i mężowi się prądem dostawało?
SNORE STOPPER przeciw chrapaniu- PREZENT chrapanie (4548929782) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
coś w tym stylu
bepantenAha
Czy macie jakieś dobre sposoby na odparzoną pupę.
Używamy kremu bambino, sudokremu i zasypki ale nic nam nie pomaga. Malutka przez te kolki puszcze mnóstwo baczków i jej pupka jest non stop wilgotna dlatego tak bardzo się odparza niestety ;(
jakby było bardzo źle użyłabym tormentiolu, żeby tylko zaleczyć i później bepanten, duża ilość przy każdej zmianie pieluchy.
Jagódka - zdrówka dla brata
Byliśmy od czwartku na mazurach. Pogoda nam się cudowna trafiła. Mały to idealny podróżnik. W jedną stronę całą drogę przespał (3 godz) a w drugą była jedna przerwa na jedzonko i od razu zasnął.
Niestety Wiktorowi zaczęły się kolki. A myślałam, że swoje już przeżyłam przy córce :---(
Płacz się zaczyna ok 19-20 i jak na razie najdłużej się męczył do 23.
Na razie podaję mu delikol, jutro planuję dodać biogaję.
Karola dziś została pasowana na pierwszoklasistę
Aż mi się łezka w oku zakręciła
W klasie ma 13 dzieci w tym 3 dziewczynki tylko
Pani im potrójne ławki zrobiła, więc żadna nie będzie siedziała sama, albo CO GORSZE - Z CHŁOPAKIEM !!