Katka***
Fanka BB :)
Ej jak to się dzieje że widzę suwaczek agaa na apce w tel? Żadnego innego nie widzę :?
eee cuda jakieś chyba się dzieją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej jak to się dzieje że widzę suwaczek agaa na apce w tel? Żadnego innego nie widzę :?
Pola w nocy było już tylko o 23, 3 i 7 wiec było co 4 godz, dzisiaj nie wiem czemu co 2h alarm wszczynała.
Ewcia - mnie tez jest ciezko w nocy, pisalam juz ze wczoraj chcialam z domu zwiac na kilka godzin zeby maz mala lulał, a ja bym sobie na lawce drzemke uciela Śliczna Zosieńka
Witam Aga99. nadrabiaj póki w ciazy jestes. potem czasu nie ma za wiele
Cudoooo!!!Nasz skarb
Witaj Aga.Cześć dziewczyny. Nie wiem czy dobrze tu wpiszę(czy w dobrym miejscu). Jestem nowa, dzisiaj się zarejestrowałam. Mam na imię Agnieszka a w moim brzuszku siedzi Juleczka :-):-):-):-), która planowo powinna wyskoczyć 27 lipca ;-)
Przeczytałam Wasze posty i juz teraz żałuję, ze dopiero teraz dołączyłam do Waszego grona. mam nadzieję, że ten czas nadrobię
Jeszcze kubusiowatej dawno nie było ale jestem prawie pewna ze juz urodziła.Sokoja miala byc na slubie siostry.
Ewusia sie nie odzywala.
Kum a Ty jak?
Witam
Dawno nie byłam na forum.. I ja dopiszę się do listy lipcówek Termin mam na 9 lipca
Pozdrawiam wszystkie ranne mamusie