reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzieki Bogu mam męża! 20 minut po tym jak go odstawilam od piersi znow sie zaczął jej domagać. Ileż mozna jesc? Maz na szczescie wstał i troche go ponosił dzieki czemu mogłam pospać ponad godzine.
Teraz mały znow na cycu.

Pola w nocy było już tylko o 23, 3 i 7 wiec było co 4 godz, dzisiaj nie wiem czemu co 2h alarm wszczynała.

Ewcia - mnie tez jest ciezko w nocy, pisalam juz ze wczoraj chcialam z domu zwiac na kilka godzin zeby maz mala lulał, a ja bym sobie na lawce drzemke uciela :p Śliczna Zosieńka :)

Witam Aga99. nadrabiaj póki w ciazy jestes. potem czasu nie ma za wiele :p

Lilla, niewiarygodne ze twoja córa jadala w nocy co 4h. Życzę sobie i wszystkim mamom karmiącym piersią zeby ich dzieci tez doszły do takiego stadium :)

Cudoooo!!!

Cześć dziewczyny. Nie wiem czy dobrze tu wpiszę(czy w dobrym miejscu). Jestem nowa, dzisiaj się zarejestrowałam. Mam na imię Agnieszka a w moim brzuszku siedzi Juleczka :-):-):-):-), która planowo powinna wyskoczyć 27 lipca ;-)
Przeczytałam Wasze posty i juz teraz żałuję, ze dopiero teraz dołączyłam do Waszego grona. mam nadzieję, że ten czas nadrobię :happy2::happy2::happy2::happy2:
Witaj Aga.

Sokoja miala byc na slubie siostry.
Ewusia sie nie odzywala.
Kum a Ty jak?
Jeszcze kubusiowatej dawno nie było ale jestem prawie pewna ze juz urodziła.

Witam

Dawno nie byłam na forum.. I ja dopiszę się do listy lipcówek :) Termin mam na 9 lipca :)
Pozdrawiam wszystkie ranne mamusie :)

Witaj Andzia.

Ostatnia edycja:
O jejuuu to może nie zostanę sama na końcówce skoro dołączają do nas lipcówki z ostatnich dni :-D
Ja mam termin na 31 lipca.......

Ale mi Oliwia jeździ nogami w brzuchu :rofl2:

U mnie passsskudna pogoda, leje. Ale i tak bym nie wyszła z domu. Natalka w końcu zawołała JEŚĆ! Co może oznaczać, że z gardłem już lepiej, nie ma też gorączki i nie ma kataru... Nie chcę krakać ale jest dobrze, Ufff.

Katka - lwiątko będzie :) może to fajniejszy znak niż raczek :-p

Ja wstałam i zaraz znowu poszłam spać. Ech przywilej dwupaku.

Agaa09 - nie wklejaj suwaczka w poście tylko w swoim profilu w sygnaturze.

Ewa - ale mysia śliczna i uśmiechnięta :-D cudna!

Dziewczyny a Wy też jesteście takie senne, zmęczone? Od kilku dni mam pobolewania dołem brzucha jak na okres, ciągle śpię, mniej jem, bolą mnie plecy, nogi, ręce i bardzo zwiększyła mi się wydzielina. Nie wiem czy to normalne?

reklama
S.Michalina - ślicznie dziękuję za podpowiedz. Mam nadzieję, ze teraz jest to widoczne :-)

Kornela123- ja tez tak mam(a mamy podobną date rozwiązania)- ciekawe, która będzie pierwsza :). jakieś dwa tygodnie temu całą noc tak mnie bolał brzuszek(identycznie jak przy okresie). Teraz jest już mniej ale bywają dni, w których tez to czuję. Dzisiaj jestem padnięta ponieważ obudziałm się o 3 i już nie spałam. Denerwuje mnie już to spanie na lewym boku.

Ostatnia edycja:
Do góry