Katka***
Fanka BB :)
Ej jak to się dzieje że widzę suwaczek agaa na apce w tel? Żadnego innego nie widzę :?
eee cuda jakieś chyba się dzieją
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej jak to się dzieje że widzę suwaczek agaa na apce w tel? Żadnego innego nie widzę :?
Pola w nocy było już tylko o 23, 3 i 7 wiec było co 4 godz, dzisiaj nie wiem czemu co 2h alarm wszczynała.
Ewcia - mnie tez jest ciezko w nocy, pisalam juz ze wczoraj chcialam z domu zwiac na kilka godzin zeby maz mala lulał, a ja bym sobie na lawce drzemke ucielaŚliczna Zosieńka
Witam Aga99. nadrabiaj póki w ciazy jestes. potem czasu nie ma za wiele![]()
Cudoooo!!!Nasz skarb![]()
Witaj Aga.Cześć dziewczyny. Nie wiem czy dobrze tu wpiszę(czy w dobrym miejscu). Jestem nowa, dzisiaj się zarejestrowałam. Mam na imię Agnieszka a w moim brzuszku siedzi Juleczka :-):-):-):-), która planowo powinna wyskoczyć 27 lipca ;-)
Przeczytałam Wasze posty i juz teraz żałuję, ze dopiero teraz dołączyłam do Waszego grona. mam nadzieję, że ten czas nadrobię
![]()
Jeszcze kubusiowatej dawno nie było ale jestem prawie pewna ze juz urodziła.Sokoja miala byc na slubie siostry.
Ewusia sie nie odzywala.
Kum a Ty jak?
Witam
Dawno nie byłam na forum.. I ja dopiszę się do listy lipcówekTermin mam na 9 lipca
Pozdrawiam wszystkie ranne mamusie![]()