LALECZKA toxo nie przesadza, moja kuzynka miala w ciazy, brala lekarstwa coreczka ma dzis 3 latka i jest okazem zdrowia ale strachu bylo co nie miara, zyjemy teraz w czasach gdzie swietnie sobie radza z takimi sytuacjami wiec glowa do gory
reklama
blueberrry
Szczęśliwa :)
dziewczyny macie może jakies rady na gorzki posmak w ustach????bo od par dni mnie strasznie meczy............
No właśnie to jest pytanie.. Co zrobic?
Bo mnie tez meczy, ale co jakiś czas przechodzi.. A żucie miętówek odpada, bo mdli mnie od mięty. :/
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
IgG 211,6 IgM 1,76 okaze sie w srode co z tym fantem , mocz tez wyszedl mi brzydko duzo erytrocytow i leukocytow normalnie załamka , choc wiem ze nie powinnam , ale tak sie boje :-(Dziekuje dziewczynki ze jestescie , jest z kim porozmawiac i wiem ze moge liczyc na Was
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
LALECZKA bedzie dobrze,ja wiem jak sie stresujesz,ja przy alanku mialam pierwszy raz konflikt i tez sie tyle stresow najadlam .
Kochana dokladnie cie rozumiem.
Dziewczyny ja zaraz niewyrobie,chyba przy zadnym dziecku nie stresowalam sie tak jak dzis .Bete mialam ostatnio wysoka jak na 4 tydzien,ja czuje sie dobrze,nic zlego sie nie dzieje,powinno byc wszystko dobrze.Boje sie ze seduszka nie bedzie,mimo ze wiem ze jeszcze nie musi byc ale wiecie jak kazda chcialabym zobaczyc dzis serduszko.
Kurcze az mnie wszystko boli z nerwow,nawet jesc nie moge z nerwow,chyba do tego usg to sie wykoncze :-(.
Dziewczyny ja zaraz niewyrobie,chyba przy zadnym dziecku nie stresowalam sie tak jak dzis .Bete mialam ostatnio wysoka jak na 4 tydzien,ja czuje sie dobrze,nic zlego sie nie dzieje,powinno byc wszystko dobrze.Boje sie ze seduszka nie bedzie,mimo ze wiem ze jeszcze nie musi byc ale wiecie jak kazda chcialabym zobaczyc dzis serduszko.
Kurcze az mnie wszystko boli z nerwow,nawet jesc nie moge z nerwow,chyba do tego usg to sie wykoncze :-(.
blueberrry
IgG 211,6 IgM 1,76 okaze sie w srode co z tym fantem , mocz tez wyszedl mi brzydko duzo erytrocytow i leukocytow normalnie załamka , choc wiem ze nie powinnam , ale tak sie boje :-(Dziekuje dziewczynki ze jestescie , jest z kim porozmawiac i wiem ze moge liczyc na Was
To oczywiste, że się boisz.
I nawet jeżeli bym Ci napisała nie bój sie, zobaczysz w środę to i tak bys nie posłuchała. Bo to jest normalne że człowiek się boi, w takim momencie.
Napewno przekonasz się w środę jak jest, i czy bąbelek zdrowo się rozwija.
W naszych czasach, medycyna potrafi dużo zdziałać i byc może nie jest to wszystko takie przerażające. Lekarzem nie jestem, a tu czytałam taki artykuł
http://parenting.pl/portal/leczenie-toksoplazmozy-w-ciazy
Byc może juz go czytałaś.
Teraz trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze i szło w jak najlepszym kierunku. Bądź silna kochana. !
blueberrry
LALECZKA bedzie dobrze,ja wiem jak sie stresujesz,ja przy alanku mialam pierwszy raz konflikt i tez sie tyle stresow najadlam .
Dorotka bez nerwów, bo to nie dobrze na fasolkę wpłynie. Kochana zobaczysz, że wszystko bedzie dobrze, a po badaniu sama sie uśmiechniesz do siebie, ze po co tak sie stresowalas.
Jeżeli to trochę Cie na duchu podniesie, ja wizyte mam 2.12, pierwsza wizyte i przedemną jeszcze dwa tygodnie czekania.. Wiec głowa do góry i uśmiech na twarzy, bo Ty masz juz dziś wizyte i wszystko bedzie dobrze :*
Nie ma co sie martwić na zapas
reklama
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Bluberry, Dorotka , Lui , Elfit Dziekuje za wsparcie. Nie wiem czemu pod tekstem nie mam opcji Dziękuję . Wiem ze teraz medycyna duzo moze, ale jednak jest to strach zeby wszystko było dobrze.