kopacz
Mummy :)
To i ja sie odezwe
W nocy upal. Chialam otworzyc okno, ale M sie darl przez sen, ze to nie lato i zebym w kuchni otworzyla, ale niewiele to dalo. Ciezko mi sie oddycha. Bardzo lubie upaly i slonko, ale jednak nie w ciazy...
Wyszlam wczoraj do siostry. Szlam powolutku jak slon, 2 razy dluzej niz zwykle. Ciezki dzien mialam wczoraj. Niby pralka pierze sama, ale jakos sie narobilam. Ciagle cos sprzatalam, ukladalam, zapakowalam torbe...
Wlosow nie farbuje, wiec nie zdradze Wam zadnych technik splukiwania
Mam pytanie odnoscie butow: jakie nosicie i jakie zamierzacie nosic? Ja mam na stanie tylko balerinki. Kupilabym jakies sandaly, ale nie wiem czy noga mi nie spuchnie...
Dzis mam dermatologa, wiec przejde sie tramwajem i utwierdze w tym, jak to dobrze, ze nie musze dojezdzac do pracy
Milego dnia
wiesz co ja mam problem z doborem obuwia do moich stop zazwyczaj wszystkie mnie obcieraja, w zeszlym roku kupilam sobie azurowe baleriny firmy crocs, tanie nie byly ale sa idealne :-) a teraz jak mam tak spuchniete stopy to je wyciagne dzis z szafy i bede chyba juz w nich chodzic bo sie dopasuja do stopy, ogolnie moje stopy pokochaly ta firme i mam juz 4 pary crocsow zimowe, te baleriny, adidasy i trampki