Hej!
Niedawno wróciłam do domu, od rana coś było do załatwienia, zakupy, lekarz, fryzjer, załapałam się jeszcze na kawałek meczu hokejowego ale to nie moje klimaty więc się trochę wynudziłam. Ale za to syn mój zadowolony
Dzisiaj w końcu mój szanowny małżonek zdołał pojechać na pocztę i wysłać paczkę do Szmaragd. Denerwował mnie już strasznie bo woził ja w samochodzie już nie wiem jak długo. Przesyłka kosztowała 38 zł.
No i w związku z ttym mam prośbę do kogoś kto ma dostęp do zamkniętego. Chciałabym wrzucic to potwierdzenie ale nie tu na główny bo są tam dane i moje i szmaragd. Więc jakbym mogła to podesłać na mejla a któraś by wrzuciła tam to byłabym bardzo wdzięczna. No i jeszcze niech piszą do mnie na PW te z Was co chciały by sie dołożyć do przesyłki to policzymy i podzielimy. pewnie wyjdzie po jakieś 3-4 zł
Opis wizyty potem na odpowiednim wątku.
.Jagódka- szacun za lodówkę
żeeby mi się tak coś chciało
mam jakiś zastój kompletny. Jutro chociaż trzeba z grubsza posprzątać
Bellina - pomachałam również
Małgorzatkar - przegońcie ten katar
Na na sypialnię też jeszcze nie mam pomysłu. Wiem że będą panele tak jak w pozostałych pokojach, czyli taki mniej więcej dąb, biała szafa (na tą chwilę bo jeszcze musze się dokładnie rozejrzeć za deskami jakie proponują) no i na tym się kończy. Aha no i jeszcze jakś kącik dla Jadźki, myślałam o tapecie w chmurki, w jakimś delikatnym, pastelowym odcieniu. Wiecej nie wiem no ale nie spieszę się bo i tak nie mamy jeszcze pozwoleń na budowę. Haha, już nawet nie wiem ile miesięcy to trwa.