noo kuźwa pozaznaczalam posty i wsiakły,grrrr
nie pamietam co komu mialam odp:/
Jagodka nie cierpie rozmrazac lodowki,zawsze mam pzrez to okropny balagan,zapraszam do mnie
Elifit ja tez robie wymianke zmama albo tesciowa,potem tyle jedzonka sie uzbiera ze nie wiadomo cojesc
mika mialam pisac zebys cieply szary dala i zcerwone dodatki ale juz doczytalam ze masz czerwien.
my tez niedawno mielismy remont i caly dól mam w szarosciach ,kuchnia beż a dodatki fiolet.sypialnia mam 2 sciany oliwkowe ,reszta wanilia ,lozko szare.powiemCi ze jak masz sypialnie od polnocy to fajnei ze jasne kolory tam masz
a moze jakis odcien fioletu
ostatnio w tvn (chyba) były poduszki jasno rozowe i ostry zielony/groszek,super to wygladalo.moze zrob sciany neutral/jasne a postaw na dodatki.ale sie rozpisalam
zdrowka dla malych i duzych chorowitkow
pisalyscie o malych niejadkach,Ola do2 r.z jadla 'wszystko' co mamusia dała ,teraz wybrzydza strasznei ,niby mowi ze nie lubi ale jak jej pzremyce to zje.raz lubi marchewke ,raz nie,wedlinke zdejmuje z kanapki,ehh dlugo by pisac ale wiem ze sa dzieciaki co jeszce gorzej jedza wiec jakos radzimy
co do porzadkow to ja z tych pedantycznych,lubie miec zcysto i juz,czasami sie 'zapuszcze' i jest syfek ale potem mam ochote robic wszystko na raz...