reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Białe ściany już były i troszkę szpitalne wnętrze wychodzi....
Żółtego się trochę boję,nie mogę trafić z odcieniem a nie chcę żarówy.W poprzednim mieszkaniu miałam miodowe złoto, stonowany, ciepły, super, ale już go nie ma.
Dekoral robi teraz miodowy, na próbkach dość ciemny ,ale chyba się skuszę.
Zawsze chodziło za mną połączenie z bakłażanem.....

W sumie w domu mamy sporo szarości, w kuchni połączonej z ciemną czerwienią, w łazience ciemno szary z pomarańczowym, w salonie wszystkiego po trochu...Ale są inne podłogi...A w sypialni ta biel mnie wykańcza..
Gdyby nie alergie położyłabym wykładzinę...:tak:

Ostatnia edycja:
Mika mam coś podobnego do bakłażana (dokładnie mus jagodowy) w jadalni, ale to bardzo ciemny kolor i o ile w południowym pomieszczeniu wygląda ok, to w pokoju od północy może być dość ciemno

Bakłażan fajnie, ale do jasnego pokoju, w północnym bym się bała - chyba, że to tylko sypialnia, to może być ciemno:-p

ja nie pomogę bo się nie znam na kolorach... teraz sama mam dylemat bo muszę wybrać farby na po remoncie i byłam pewna, że dulux nadal produkuje te kolory, które mamy, a okazało się, że już nie... i albo wybiorę nowe, albo pojadę do mieszalni duluxowej żeby mi zrobili tamte jeszcze raz

ależ mi z nosa cieknie, bleee... dobrze że Oli trochę mniej...

noo kuźwa pozaznaczalam posty i wsiakły,grrrr

nie pamietam co komu mialam odp:/

Jagodka nie cierpie rozmrazac lodowki,zawsze mam pzrez to okropny balagan,zapraszam do mnie;)

Elifit ja tez robie wymianke zmama albo tesciowa,potem tyle jedzonka sie uzbiera ze nie wiadomo cojesc:sorry:

mika mialam pisac zebys cieply szary dala i zcerwone dodatki ale juz doczytalam ze masz czerwien.
my tez niedawno mielismy remont i caly dól mam w szarosciach ,kuchnia beż a dodatki fiolet.sypialnia mam 2 sciany oliwkowe ,reszta wanilia ,lozko szare.powiemCi ze jak masz sypialnie od polnocy to fajnei ze jasne kolory tam masz:)a moze jakis odcien fioletu:sorry:ostatnio w tvn (chyba) były poduszki jasno rozowe i ostry zielony/groszek,super to wygladalo.moze zrob sciany neutral/jasne a postaw na dodatki.ale sie rozpisalam:-D

zdrowka dla malych i duzych chorowitkow:)

pisalyscie o malych niejadkach,Ola do2 r.z jadla 'wszystko' co mamusia dała ,teraz wybrzydza strasznei ,niby mowi ze nie lubi ale jak jej pzremyce to zje.raz lubi marchewke ,raz nie,wedlinke zdejmuje z kanapki,ehh dlugo by pisac ale wiem ze sa dzieciaki co jeszce gorzej jedza wiec jakos radzimy;)

co do porzadkow to ja z tych pedantycznych,lubie miec zcysto i juz,czasami sie 'zapuszcze' i jest syfek ale potem mam ochote robic wszystko na raz...:crazy:

reklama
Dzięki za podpowiedzi..
Mąż nakazał aby zostawić instrukcję jaki kolor to w czasie naszej 2 tyg nieobecności w "wolnych chwilach" i "dla relaksu" pomaluje sypialnię.;-)
Ale przez moje niezdecydowanie nadal nie kupiłam farby....
Ponoć fiolet w sypialni pecha przynosi i rozwody;-) Przesądna nie jestem,ale przy naszych charakterach lepiej dmuchać na zimne;-).
Może do tego miodowego , bakłażan w dodatkach..... to jednak nie fiolet...;-)

Do góry