reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2011

Hej kochane !!!
Ja znow nie na biezaco przepraszam ale ten tydzien pełen wrazen ,wiecej mozecie poczytac na moim blogu ,a ja tak w skrocie napisze ze dopadlo nas wirosowka ,mnie i Nadia ,biedna Nadusia pierwszy raz mi tak sie meczyla ,wymioty i goraczka ,ale juz zdrowiutka .bylismy u lekarza ,przy okazji zwazylam Nadia bo od lipca nie wazaona i bylam ciekawa ile wazy no i wazy 12 400 moze ciut mniej bo w pampersiku wazona byla ,no ale mysle ze nie jest zle :) serdecznie pozdrawiam kochane was mocniutki wycalujcie maluszki od cioteczki :*

reklama
Witajcie!
Ooo ale pustki :szok:
Ja mam dzisiaj samotny wieczór, mąż ma studniówkę - oczywiście nie swoją :-D tylko swoich uczniów, w sumie fajnie, zrobiłam sobie wieczór dla urody :-)
Byliśmy dzisiaj po nowe buty dla Grzesia i udało mi się kupić buty Bartka za 70 zł, przecenione ze 190zł, bo już ostatnia para
Grześ już nosi nr 26 :tak:
Kupiliśmy jeszcze parę ubranek dla Grzesia
Zatem dzień bardzo udany, uwielbiam kupować rzeczy dla niego

Pia fajnie, że z Blaneczką dobrze, mój Grześ też ma tak, że parę dni jest bardzo nerwowy, a potem wraca mój aniołek i non stop mnie całuje albo przytula, albo wisi na mnie :-D
Tesia biedna Nadia, dobrze, że choroba już za Wami :-)

Teraz będę się relaksować z książką i herbatką :-)
Idę dzisiaj wcześnie spać bo jedziemy na parę dni do moich rodziców na ferie
Buziaki

Cześć :)
U nas ok, zdrowi jesteśmy ale słyszę, ze dużo grypy dookoła :(
My wczoraj prawie cały dzień poza domem byliśmy. Fajnie było i Blaneczka grzeczna :)
Teraz sobie odpoczywamy, mała śpi a Was pozdrawiam i widzę fakt faktem pustki jak nie wiem :)

Emka o tak moja myszka też właśnie wisi na mnie często ;)
Tesia
:*

Miłej niedzieli.

hej!

Weekend weekend i po weekendzie. Standardowo za szybko.

Emka Twój mąż jest nauczycielem? Jakiego przedmiotu uczy? Jeśli mogę spytać. Studniówka - fajna rzecz :) Kiedy to było... Apropos butów. Właśnie też zastanawiam się czy kupować Szymkowi nowe zimowe. Te co ma powoli robią się ciasnawe. No i mam dylemat - kupić teraz typowo zimowe czy poczekać do końca lutego (w tych co ma jeszcze by dochodził) i kupić takie półbuty za kostkę lekko ocieplane aby na wczesną wiosnę też były. Diabli wiedzą kiedy zima się w tym roku skończy. Finansowo lepsza byłaby dla nas ta druga opcja.

Pia łooo, faktycznie dużo u Was śniegu :tak: U nas już nawet te pojedyncze płatki stopniały.

Daga no widzisz u nas śniegu nie ma :-) Widocznie omija nas szerokim łukiem ;-) Super, że Jowitka tak nawija. Ja już nie mogę się takiej nawijki doczekać ale u nas to chyba nieprędko.

Witajcie :)

U nas zima się trzyma, wczoraj znów napadało nam świeżego śniegu, a dzisiaj znów daleki spacer wózkiem - jak zwykle daliśmy radę a Blaneczka zasnęła w nim na godzinkę i spała sobie na świeżym powietrzu. A teraz od 14:00 daje nam popalić i nie chce nic jeść, ani zupki ani II dania ani jabłka i jeszcze budyń jej zrobię ale czy zje to nie wiem :confused: już mnie meczą te dni kiedy nie je, tak bardzo się staram a tutaj moja Mała Mysza daje mi tak popalić ale co zrobić :no:

Zaczyna po nas powtarzać słówka, mowa jej idzie po malusieńku ale widzę, że do celu :-D

no nic, ja uciekam, pustki tu wiiiiiielkie :)
Miłego wieczorku Wam życzę i do usłyszenia, papa :*

emka Grzes to maly "wielka stopa":-D Karolina nosi butki rozmiar 20, jest roznica;-)

Daga, jest juz zdecydowanie lepiej, chociaz kupa jeszcze rzadka, nie wiem dlaczego. No i baków strasznie duzo i smierdza okropnie. Dziekuje dziewczyny za troske:*

reklama
o cholera Teska to juuuuz?? Pierwsze mlodsze rodzenstwo lipcowka 2011:-):-D Gratulacje dla Sunset, niech sie maluch zdrowo chowa i nie daje mamusi za bardzo popalic:)

Do góry