reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej kochane !!!
Ja znow nie na biezaco przepraszam ale ten tydzien pełen wrazen ,wiecej mozecie poczytac na moim blogu ,a ja tak w skrocie napisze ze dopadlo nas wirosowka ,mnie i Nadia ,biedna Nadusia pierwszy raz mi tak sie meczyla ,wymioty i goraczka ,ale juz zdrowiutka .bylismy u lekarza ,przy okazji zwazylam Nadia bo od lipca nie wazaona i bylam ciekawa ile wazy no i wazy 12 400 moze ciut mniej bo w pampersiku wazona byla ,no ale mysle ze nie jest zle :) serdecznie pozdrawiam kochane was mocniutki wycalujcie maluszki od cioteczki :*

reklama
Witajcie!
Ooo ale pustki :szok:
Ja mam dzisiaj samotny wieczór, mąż ma studniówkę - oczywiście nie swoją :-D tylko swoich uczniów, w sumie fajnie, zrobiłam sobie wieczór dla urody :-)
Byliśmy dzisiaj po nowe buty dla Grzesia i udało mi się kupić buty Bartka za 70 zł, przecenione ze 190zł, bo już ostatnia para
Grześ już nosi nr 26 :tak:
Kupiliśmy jeszcze parę ubranek dla Grzesia
Zatem dzień bardzo udany, uwielbiam kupować rzeczy dla niego

Pia fajnie, że z Blaneczką dobrze, mój Grześ też ma tak, że parę dni jest bardzo nerwowy, a potem wraca mój aniołek i non stop mnie całuje albo przytula, albo wisi na mnie :-D
Tesia biedna Nadia, dobrze, że choroba już za Wami :-)

Teraz będę się relaksować z książką i herbatką :-)
Idę dzisiaj wcześnie spać bo jedziemy na parę dni do moich rodziców na ferie
Buziaki

Cześć :)
U nas ok, zdrowi jesteśmy ale słyszę, ze dużo grypy dookoła :(
My wczoraj prawie cały dzień poza domem byliśmy. Fajnie było i Blaneczka grzeczna :)
Teraz sobie odpoczywamy, mała śpi a Was pozdrawiam i widzę fakt faktem pustki jak nie wiem :)

Emka o tak moja myszka też właśnie wisi na mnie często ;)
Tesia
:*

Miłej niedzieli.

hej!

Weekend weekend i po weekendzie. Standardowo za szybko.

Emka Twój mąż jest nauczycielem? Jakiego przedmiotu uczy? Jeśli mogę spytać. Studniówka - fajna rzecz :) Kiedy to było... Apropos butów. Właśnie też zastanawiam się czy kupować Szymkowi nowe zimowe. Te co ma powoli robią się ciasnawe. No i mam dylemat - kupić teraz typowo zimowe czy poczekać do końca lutego (w tych co ma jeszcze by dochodził) i kupić takie półbuty za kostkę lekko ocieplane aby na wczesną wiosnę też były. Diabli wiedzą kiedy zima się w tym roku skończy. Finansowo lepsza byłaby dla nas ta druga opcja.

Pia łooo, faktycznie dużo u Was śniegu :tak: U nas już nawet te pojedyncze płatki stopniały.

Daga no widzisz u nas śniegu nie ma :-) Widocznie omija nas szerokim łukiem ;-) Super, że Jowitka tak nawija. Ja już nie mogę się takiej nawijki doczekać ale u nas to chyba nieprędko.

Witajcie :)

U nas zima się trzyma, wczoraj znów napadało nam świeżego śniegu, a dzisiaj znów daleki spacer wózkiem - jak zwykle daliśmy radę a Blaneczka zasnęła w nim na godzinkę i spała sobie na świeżym powietrzu. A teraz od 14:00 daje nam popalić i nie chce nic jeść, ani zupki ani II dania ani jabłka i jeszcze budyń jej zrobię ale czy zje to nie wiem :confused: już mnie meczą te dni kiedy nie je, tak bardzo się staram a tutaj moja Mała Mysza daje mi tak popalić ale co zrobić :no:

Zaczyna po nas powtarzać słówka, mowa jej idzie po malusieńku ale widzę, że do celu :-D

no nic, ja uciekam, pustki tu wiiiiiielkie :)
Miłego wieczorku Wam życzę i do usłyszenia, papa :*

emka Grzes to maly "wielka stopa":-D Karolina nosi butki rozmiar 20, jest roznica;-)

Daga, jest juz zdecydowanie lepiej, chociaz kupa jeszcze rzadka, nie wiem dlaczego. No i baków strasznie duzo i smierdza okropnie. Dziekuje dziewczyny za troske:*

reklama
o cholera Teska to juuuuz?? Pierwsze mlodsze rodzenstwo lipcowka 2011:-):-D Gratulacje dla Sunset, niech sie maluch zdrowo chowa i nie daje mamusi za bardzo popalic:)

Do góry