monia_26
Mama Kingusi :*
Hej Kochane!
No to pewnie....to TRZYDNIÓWKA! Dziś od rana brak gorączki i wysypka na tułowiu. Kinia nadal marudna, bo oprócz tej trzydniówki to przebija jej się lewa dolna dwójka, bo dziś pękło jej dziąsełko w tym miejscu. Ech, biedactwo się męczy...Apetyt ciut lepszy, ale szału nie ma.
No i noc okropna! ok. 15 pobudek!!!! Ależ te dzieciaczki muszą się nacierpieć przez te ząbki.
A tak w ogóle to zapomniałam Wam napisać, ze od tygodnia Kinia sama przejdzie przez pokój tzn. zaczyna chodzić sama! JUPIII!
maqnio, ja tez tak mam też tylko ją przytulam, całuję non stop - nie mogę się na nią napatrzeć, że jest taka moja słodka!!!! KOCHAM JĄ NAD ŻYCIE!
wydrusiu, na pewno uda się Wam - trzymam mocno kciuki!
tesiu, to wczesnie Nadusia chodzi spać cały wieczór macie dla siebie!
sunset, opisałam wyżej co i jak z Kinią dzięki za troskę :****
Aneta_85, jak Wasz piesek?
NiL, uroczego masz Synka prawdziwy mały mężczyzna
CAŁUJĘ WSZYSTKIE MAMCIE :****************************
No to pewnie....to TRZYDNIÓWKA! Dziś od rana brak gorączki i wysypka na tułowiu. Kinia nadal marudna, bo oprócz tej trzydniówki to przebija jej się lewa dolna dwójka, bo dziś pękło jej dziąsełko w tym miejscu. Ech, biedactwo się męczy...Apetyt ciut lepszy, ale szału nie ma.
No i noc okropna! ok. 15 pobudek!!!! Ależ te dzieciaczki muszą się nacierpieć przez te ząbki.
A tak w ogóle to zapomniałam Wam napisać, ze od tygodnia Kinia sama przejdzie przez pokój tzn. zaczyna chodzić sama! JUPIII!
maqnio, ja tez tak mam też tylko ją przytulam, całuję non stop - nie mogę się na nią napatrzeć, że jest taka moja słodka!!!! KOCHAM JĄ NAD ŻYCIE!
wydrusiu, na pewno uda się Wam - trzymam mocno kciuki!
tesiu, to wczesnie Nadusia chodzi spać cały wieczór macie dla siebie!
sunset, opisałam wyżej co i jak z Kinią dzięki za troskę :****
Aneta_85, jak Wasz piesek?
NiL, uroczego masz Synka prawdziwy mały mężczyzna
CAŁUJĘ WSZYSTKIE MAMCIE :****************************