reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
wydrusiu pozazdroscic tylko Lilowego spanka :tak:u mnie dzis pierogi z miesem ,narobilam tyle ze ho ho moge sie podzielic wyslac kabelkami czy priorytetem? :-D:-D
Nadia zasnela,wiec mam chwilke .
miczka ​wspolczuje z ta praca to czekanie jest najgorsze ,ta niewiadoma... widzisz super ze Szymek tak pieknie chodzi :)

Miczko buziole dla Was :-) moja właśnie na swojej drzemce :-) tak z 2 h pośpi :-)
Daga to mówisz ze jest szansa :-)
Tesiu jak robisz ten farsz mięsny? :-) ja na dziś robie pierogi z pieczarkami :-)
Anetka kurde zupka też kusząca :-) uwielbiam zupy :-)
Odnosnie kombinezonów ja mam z tamtego roku bo kupiłam rozm 86 na przecenie :-) czapkę i szalik też już mam :-)a kombinezon mam 2 czesciowy(kurtka+spodnie na szelkach) tylko buty i rękawiczki mi zostały :-D

wydrusiu podsmazam troszke cebulki pokrojona w kosteczke,dodaje do tego zmielone miesko doprawiam delikatnie ziolami plus troszke soli podsmazam to wszystko razem ,i wuala jak ostygnie nakladam do pierogow

Ostatnia edycja:
Witajcie

A moja gwiazdeczka wlasnie wstała ja tez dzisiaj robiłam pierogi i wczoraj tez konczyłam to co nie zrobiłam wczoraj tylko ja ruskie , tez mam duzo moge sie podzielic , misiek pojechał do Ani z dostawa pierogów ona je uwielbia
Miczka az ci współczuje dziewczyno wiem czym to pachnie sama jestem teraz w takiej sytuacji brrr
Anetko a ty jak sie czujesz ???
Sunset idz do lekarza bedziesz spokojniejsza
Wydrusiuczasami jest jakas blokada , moja bratowa miala podobna sytuacje i co ma 2 córeczke i u was bedzie spokojnie macie dziecko to dziwne zeby nie było nastepnego
Daga a na co teraz szczepiłas niunie byc moze ze to po szczepionce

reszte mamuniek i dzidzioli witam

Wydruś Szymek też właśnie zasnął i też mam nadzieję na 2 godzinki ciszy :-D W związku z tym polewam kawą :tak:

Aneta teraz jeszcze można wyhaczyć w miarę tanio coś fajnego. Później ceny będą tylko rosły z nadejściem sezonu. Szymek ma teraz 81 cm więc myślę, że jak kupię na 86 to spokojnie przynajmniej na połowę zimy wystarczy. A może nawet całą?

Ale robicie smaka z tymi pierogami. Ja pierogi mogłabym jeść wszystkie - ruskie, z mięsem, grzybami, serem, na słodko, słono i kwaśno :-p:-p więc słać do mnie kto ma w nadmiarze :-D u mnie dzisiaj tylko barszczyk czerwony.

ahhaa no to mnie nazwiecie nawiedzoną ale ja już mam komplet ciuchów dla Tymka na zimę i to w 2 rodzajach! :szok::-D:-D:-D

Miczka, ja kupiłam w kappa'lu na wyprzedaży kurtkę+ spodnie na szelkach z możliwością odpięcia szelek, kurtka czarna, spodnie czerwone rozmiar 86; w mothercare na wyprzedaży kupiłam buty z tomkiem a teraz w tesco też na wyprzedaży dokupiłam czapkę z rękawiczkami z tomkiem..więc mój mały na jeden komplet: czarno-czerwono-niebieski.. Szwagier przywiózł mi jeszcze kurtkę z Norwegii czarną z turkusem, więc mam na zmianę.. jak mały wstanie, to zrobię zdjęcia, bo mam w tamtym pokoju...

Hej:-)
U nas też zębiska krolują:tak: Gabek już chyba z tydzien jest marudny przez aly dzien a wieczorami to juz masakra:baffled:
Teraz zasnal na spacerku i do domu go przyrowadzilam bo padam z nog. Cud w sumie ze w wozku zasnal bo jego spanie ostatnio to tez masakra. Po 15-20 min spi czasami dwa razy a czasami tylko raz. Mysle, że tez o to moge zeby oskarzyc.
Miczka mam nadzieje, że wszystko bedzie ok. Nie martw sie na zapas (moze latwo mi mowic ale mam nadzieje, że mam racje:-))
konwalianko podziwiam. Wychaczylas fajne zimowe ciuszki i juz masz z glowy. Minawet jeszcze do głowy nie przyszlo, że moa juz kupowac ciuszki zimowe.
Tesia, wydrussia, Marzenka to smakolyki macie ja tez uwielbi pierogi w kazdej postaci ale najbardziej z kapusta i grzybami (pieczarkami) z barszczykiem. Jem to nalogowo kilka razy w tygodniu.

reklama
Witajcie!

Nie bylo mnie jakis czas, czasem podczytywalam, ale na pisanie juz weny nie bylo. A teraz pewnie czasu nie bedzie, bo od soboty zaczynam prace. Troche fajnie, bo cos innego niz pieluchy i towarzystwo inne ale tez troche niefajnie, bo wiadomo czasu z dzieckiem nikt mi nie odda. KArolina po pierwszych 3h w zlobku zadowolona, ani lezki nie uroniła:D Ciesze sie ogromnie i mam nadzieje ze tak juz zostanie! Gorzej, ze na żlobek wydalam 600zl (prywatny, wykupilismy abonament na 100h) a umowe przez przypadek dostalam tylko na 3/4 etatu:( wiec zarobie pewnie niewiele ponad 1000zl! No ale trudno, mam nadzieje ze do pazdziernika zmienia mi juz umowe i bede pracowac caly etat zeby to wszystko mialo jakis sens.

My tez mamy kurtke zimowa z zeszlego sezonu, bo jak KArola pod koniec zimy wyrosla ze swojej to kupilam jej rozmiar 86 i ktory teraz bedzie idealny:D Gdzies mam pochowane ciuchy zimowe ktore dostalismy po Kuzynie wiec mysle ze cos skompletujemy:)

Do góry