reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witajcie kochane

Maqnio u mnie jest tak samo z ta miłoscia do dziecka tez uszmi mi wypływa , kocham ja najmocniej jak tylko potrafie , U Ani juz coraz lepiej dziewczyna zaczyna chodzic przy balkoniku jest slna jeszcze troche do domu wróc
Mlczka matko kochana aby praca była bo tak jak u nas trageda jakas jest ja bez pracy Mska wysiudali nie zapłacili , pobił szefa i bedzie sprawa to jaks koszmar jeszcze córka w szptalu , oby to juz był koniec niepowodzen ,
Monia ja tez bym sprawdziła to u lekarza była bym spokojniejsza , byc moze ta goraczka była tylko od zebów
Anula Bartus naprawde daje popalic , obys odpoczeła troche
Reszte mamusiek witam z rana i miłego dnia zycze

reklama
Czesc dziewczyny, ja jak zwykle z doskoku i na chwile :) a moze uda sie czesciej, rozowe okulary na dzieciaki tez mam, oj Marzenka nie wesolo u Ciebie

Dzień dobry :))

U nas powrót płaczliwych nocy, nie dość, że Mati się często budzi bo jeszcze na nowo się drze w niebogłosy i uspokoić się go nie da :/ no i jak tu z radością i nadzieją rozpocząć staranka.. ech..

maqnio - witaj ranna ptaszyno :* ja też nie wyobrażam sobie życia bez mojego Mateuszka :)))) mąż mnie czasem opiernicza, że go non stop całuję i przytulam :p
Miczka - trzymam kciuki za pracę &&&&&& taki urlop w stresie to nie urlop, cały czas myśli krążą wokół tego co się dzieje w pracy.. U nas też nieciekawie, ja na wychowawczym, wiadomo bez kasy a u męża w pracy też kryzys i już 3 faktury mu nie zapłacili :/
Marzenko, kwoka - witajcie!
Corin - super pomysł ;)

Mati śpi,więc idę ogarniać mieszkanie.
Miłego dnia babeczki :*

Hej Kochane!
U nas noc dziś cięższa :-( podejrzewa że po szczepieniu bidna piszczała:-(
Małamii zazdroszczę u nas Lilcia 9 mies a teraz już 11mies i nic(chcieliśmy po roku) :-(
Miczka nie dziwie się bo ja mimo że siedzę w domku też nie mam kiedy wejść czasem:-) wykorzystuje pogodę :-)
Monia nie mam pojęcia wiem że po antybiotykoterapii 2 tyg
Sis buziole dla mojej gwiazdy!!!:-) i dla Ciebie również :-)ja też trzaskam miłością!!!:-) na męża nie mam nawet czasem czasu :-)
Marzenko zdrówka dla Ani jest dzielna!:-)
Kwoka witaj! :-)
Tesia :***
I mnóstwo buziaków dla reszty mamusiek i ich pociech :-)

Witajcie,
u nas noc może nie straszna, ale nieciekawa. Młody kilka razy się przebudzał, sama nawet nie wiem na co. Raz na mleko - Paweł go nakarmił, potem, nawet nie wiem po jakim czasie, znów słyszę jego "aaaa, mhmmm, aaa", to wzięłam i zrobiłam kolejne, ale prawie w ogóle nie chciał. I tak jeszcze z kilka razy...
Kwoka, witaj. I wpadaj częściej.
Maqnio, ja tak nie mam. Nie wylewa mi się miłość uszami do Filipa. Może mi się to odmieni kiedyś.
Wydrusia, ja tam wierzę że dziecko "samo zdecyduje" kiedy jest czas. I u Was on prędzej czy później nadejdzie, bo przecież macie już Lilę więc na pewno zdrowie tu nie jest przeszkodą.
Miczka, wiem co czujesz. Chociaż jestem na wychowawczym, to mój ojciec pracuje w tej samej firmie co ja i powiem Ci że bardzo nieciekawie jest. Trochę się obawiamy plajty, bo potem nie będzie z czego płacić rat kredytu, a ja jestem też jednym z kredytobiorców. Więc też nie jest ciekawie.

Resztę mam witam :-)

Dzień Dobry,
my na nogach od 7:00 i no muszę pochwalić moją małą Radość, bo spała całą noc spokojnie i na dodatek w swoim łóżeczku do rana :happy2: także jesteśmy wszyscy wyspani. Mój mąż pojechał na rozmowę kwalifikacyjną i jak wychodził z domu to pokłóciliśmy się ha ha :-) ciekawe co z tego wyjdzie :tak:;-) i tak trzymam kciuki &&& lepsza praca by mu się przydała bo w tej obecnej już mniej zarabia, co to się dzieje na świecie to normalnie szok. No a ja już po kawce zaraz ja Was poczęstuję... moja mała buszuje po łóżeczku, za niedługo będzie I drzemka.

Zobacz załącznik 495194 a Wam życzę Miłego dnia kochane :happy2:

magnio ja mam to samo, tak uwielbiam swoją małą że czasem bym ją zacałowana :-) wiem co czujesz ;-)
monia zdrówka dla WAS :* mam nadzieję, że szybko wyjdziecie z tego :*
daga no właśnie zerkałam na zdjęcia małej w foteliku, fajny :)

reklama
wydrusiu - trzymam kciuki aby owulacja się pojawiła i udało się drugą wspaniałą dzidzię zmajstrować &&& trzeba być dobrej myśli i na pewno się uda :*
Pia - gratuluję super nocki!!!! no i mam nadzieję, że mąż przyjdzie zadowolony z rozmowy kwalifikacyjnej!
Aneta - witaj :)

ja czekam aż się Mati obudzi i jedziemy na małe zakupy, muszę mu pajace do spania kupić bo nocki coraz chłodniejsze a on tylko rampersy ma krótkie, a śpi bez kołderki..

Do góry