reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Konwalianko - a gdzie jedziecie? Jakies sprawdzone miejsce? Jakies atrakcje dla dzieciakow? Udanych wakacji zycze!

Monia - u nas też roznie z jedzeniem: raz lepiej raz gorzej. Raz zje pol sloiczka a innym razem zje caly i jak się skonczy to zaczyna piszczec że mu malo :)

Sunset - a co Robi ten lobuz o 2 w nocy? Chcę się bawic czy co? Bo mój Mati też miewa takie akcje z tym że on się drze ile sil w plucach i nijak się go uspokoic nie da. I wlasnie potrafi tak nawet 2 godziny w nocy. To jest masakra :/

A u nas cd odstawiania. Dzisiaj w nocy nieplanowanie udalo mi się nie karmic Mateusza. Budzil się często, co 2 godziny ale byl w miare spokojny, że postanowilam z tego skorzystac. Troche go poprzytulalam, posmarowalam dziasla i zasypial. Musialam tylko nad nim dluzej postac i poczekac aż usnie. Bo co chwile otwieral oczy i sprawdzal czy jestem :) jak tylko mnie nie widzial to od razu się podnosil, taka cwana bestia mala :).

Milego popoludnia!

reklama
monia, sunset, malamii.. wyjeżdzamy jutro na noc.. jedziemy w moje rodzinne strony a w piątek o 16 wyjezdzamy dalej.. jedziemy autem, bo przecież nie zapakowałabym się do samolotu, chociaż żałuję bardzo.. jedziemy do Chorwacji, no a miejsce nie sprawdzne, bo pierwszy raz nas tam wywiewa.. mamy plan jechać bez postojów nocnych, ale jak będzi e- życie pokaże..

malamii, no to pięknie! kuj żelazo póki gorące.. my się karmimy jeszcze cycem, w dzień dość sporo razy, za to w nocy wcale!
monia, Tymek tez nie chce zbytnio jeść, tylko by na cycu wisiał
sunset, to kiepsko... tymek sie nie drapie ale jest marudny.. fenistil raczej kiepsko działa..a raczej nie działa.. obecnie mam wrazenie ze wszystko go uczula.. ech

odkryłam dziś 8 ząbka u Tymcia..
no i właśnie skończył się mój pierwszy @ od 23m-cy.. trwał tylko 3 dni.. ale to chyba normalne jak na pierwszy raz?

Hallo,
dwa dni mnie nie było tutaj. Nie mam siły ostatnio na nic.........
Zaczynam od składania życzeń Wszystkim dzieciaczkom które miały i maja urodzinki! Wszystkiego co najwspanialsze dla Was :*
A u nas tak......
Ja dzisiaj byłam na wizycie u ortopedy z ręką i mnie zdołowali tam... jeszcze 3 tyg ręka w szynie ma być, jestem załamana ale nic na to nie poradzę... muszę to znieść, może jakoś zleci ten czas, najgorsze to to, ze dwa dni przed urodzinami Blaneczki mi go ściągną :-:)-:)-(
A moja mała ❤ grzeczna. Na razie spokój w nocy. Czasem się przebudza ale na chwilkę i idzie potem spać. Jest mi ciężko, jestem ograniczona ruchowo i nie dam rade zając się własnym dzieckiem tak jak bym chciała, mąż radzi sobie ale to nie to samo co mama :(

Chwila refleksji... moja mała gwiazda ❤
2 miesiące - sen

[video=youtube_share;H3n38sTq-Dk]http://youtu.be/H3n38sTq-Dk[/video]

11 miesięcy

Zobacz załącznik 480408Zobacz załącznik 480409Zobacz załącznik 480410Zobacz załącznik 480411

sunset (buziaki dla Was :* trzymajcie sie, 3mam kciuki aby było u Was lepiej) i konwalianka -> wygrałyśmy golf dla dwojga, bardzo fajna i przydatna rzecz :)
Zobacz załącznik 480399

Ostatnia edycja:
hej Dziewczyny!!

U Nas wsio ok, nocki nadal booskie, przesypiane całe w dzien tez super sen - minimum 2 h:-) Rózia jak nic odsypia cały miniony rok:):):)

pia bidulko baaardzo współczuje rączki, ale dasz rade:* Małą przesłodka i prezent suuper!!!
konwalianko udanego wypoczynku i daj znac jak minęła podróz i wogóle, my wybieramy się nad polskie morze - w sumie chcemy jechac 3 razy na 2. 3 dni, bo mamy blisko i tak mam obawy jak to zorganizowac. jak ze spaniem, jedzeniem itp. czekamy na wieści!!!
moniu jak nocka?
malami ja tez nie jestem zadowolona z x-landera własnie z powodu braku pełnej pozycji siedzącej, szkoda, bo wózek był drogi a prawie wogóle z niego nie korzystamy, &&&& za odstawianie od cyca:)
nil Gabuś jest boski!!!
daga x-move - super wybór, ja bardzo żałuje ze takiego nie kupiłam, na pewno Jowitka bedzie zadowolona:)
sunset wspołczuje nocek, łącze sie w bólu, bo sama wiem jaka to meczarnia z takim wstawaniem. u nas od meiesiąca- odpukac rewelacja a wszystko za sprawą naszej wyprowadzi nocnej z Rózi pokoju, odkad spi w nim sama, przesypia całe noce:) sciskam!!
tesiu :*:*:*

a oto moja "grzeczna" i "bardzo posłuszna" panienka:-)
Bardzo "grzeczna" dziewczynka :) - YouTube

Natalko!

images.jpgimagesCAVA93TT.jpgimagesCAXWQ99T.jpg

Hej;)
Wpadlam na chwilke, nie mam czasu na neta bo wczoraj wyjchalismy do tesciow, wrocimy za jakies 3 tyg. Maly w sobote ma ur wiec zrobimy tam. A i musze sie pochwalic od mies maly chodzil ale po trochu a od wczoraj zasuwa na calego:-D
Wszytskim maluszkom zycze sto lat;*

hej Kochane!

wielkie dzieki za wsparcie <3
dzisiaj szybciej sie zaczelo bo o 23 placz. No i tylko noszenie. Macius sie kurczowo mnie trzymal i odplywal a jak odkladalam go do lozeczka to po 5 minutach pobudka i od nowa.. tak wiec po polnocy skapitulowalam. Polozylam go na naszym lozku - wtulil sie we mnie i zasnal. Posprawdzal kilka razy czy jestem i spal do 8:15 bez pobudki.. wiec zonk rowny. nie chce zeby spal z nami bo ja nie spie i z reguly w polowie nocki musze spac do gory nogi bo nie ma miejsca. Nie wiem co robic :-( dzis wyczulam ostatnia dwojke moze to dlatego nie wiem.. sprobuje dac mu plaska poduszke dzisiaj moze bedzie lepiej.. eh :-(

malamii no wlasnie tez placze i tylko noszenie

konwalianka udanego wypadu. na pewno wszystko wezmiesz. z opisow to mam wrazenie ze super zawsze zorganizowana jestes. bedzie dobrze :-) rowniez czekam na relacje!

daga hoho jaki wozeczek! fajacki :-)

Anula gratki dla Bartusia!

maqnio to Ci sie anioleprzemienil kto by pomyslal. a moze i mojego smyka tak zazarujesz co?

pia przykro mi.. ale tak jak Ci pisalam ja mialam 6 tyg w gipsie z nadgarstkiem nie ma zartow. Wazne zeby sie ladnie zroslo a Blaneczka jeszcze sie nacieszysz :-)

monia i jak nocka? jak Kinia dzisiaj je?

pozdrawiam :-)

reklama
hej,
Monia , probuje klasc aleksika po 20, ale on za chiny nie jest spiacy. wczoraj padl o 22, bez zadnej drzemki w dzien a wstal o 7. Dzisiaj wstal przed 7, teraz spi, ale dlatego ze jestesmy po szczepieniu i nie najlepiej to zniosl. uziaki dla Kini
konwalianka udanych wakacji
Anula, milego pobytu u tesciow, i gratki dla Bartusia
pia za nadgarstek by wrocil do formy &&&&&&&&&&&&
sunset podziwiam. ja tyle razy probowalam, Aleksik nie uznaje swojego lozeczka. uwielbia spac z nami, w nocy normlanie na spiocha tarza sie i szuka by sie wtulic do mnie czy do meza.
maqnio buziaki dla rozi frusi
malami :*
asica :*
tesia :*

milego dnia wszystkim

Do góry