reklama
silwia84
Fanka BB :)
hej, ja tylko na chwilke by zlozyc zyczonka
wszytskiego najlepszego dla Rozi, Dawidka, Karolinki.
Buziaki dla wszystkich. jak znajde chwilke to sie odezwe.
wszytskiego najlepszego dla Rozi, Dawidka, Karolinki.
Buziaki dla wszystkich. jak znajde chwilke to sie odezwe.
maqnio
Mamusia Różyczki
cześc dziewczynki!!!
BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY ZA PAMIĘĆ I ŻYCZONKA I ZA PAMIĘĆ!!!!
u Nas dzis tylko domowo było, rodzinnie, torcik. imprezka za tydzien 14.07 w knajpce. Rózia zjadła torcika, popatrzyła na swieczki, fajnie było.
moniu jak Kinia? afty schodza? tulimy:*
sciskamy Was wszystkie!!!!
KAROLINKO, DAWIDKU, FABIANKU - 100 LAT SKARBY!!!!!!!
a to tak dla przypomnienia Mała Fruzia w godzinke po narodzinach
BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY ZA PAMIĘĆ I ŻYCZONKA I ZA PAMIĘĆ!!!!
u Nas dzis tylko domowo było, rodzinnie, torcik. imprezka za tydzien 14.07 w knajpce. Rózia zjadła torcika, popatrzyła na swieczki, fajnie było.
moniu jak Kinia? afty schodza? tulimy:*
sciskamy Was wszystkie!!!!
KAROLINKO, DAWIDKU, FABIANKU - 100 LAT SKARBY!!!!!!!
a to tak dla przypomnienia Mała Fruzia w godzinke po narodzinach
monia_26
Mama Kingusi :*
Witajcie!
U nas gorsza nocka...ale nie jest aż tak źle....Kinga lepiej je.
maqnio, tak - afty schodzą, jest już wyraźna poprawa dzięki za pamięć ;-)
MIŁEGO WEEKENDU!
STO LAT DLA JOWITKI, KLAUDUSI I BARTOSZA!!!!!!!!
U nas gorsza nocka...ale nie jest aż tak źle....Kinga lepiej je.
maqnio, tak - afty schodzą, jest już wyraźna poprawa dzięki za pamięć ;-)
MIŁEGO WEEKENDU!
STO LAT DLA JOWITKI, KLAUDUSI I BARTOSZA!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
hej Babulce jakby to maqnio powiedziala ;-)
Jowitko, Klaudusiu i Bartusiu wszystkiego najlepszego! Oby kolejne latka uplynely Wam tak slodko i beztrosko!
my juz po zakupach. Macius drzemie a ja sie wyleguje ;-) musze napisac ze nocka wkoncu udana. Maluch cala przespal w lozeczku jedna dluzsza pobudka z placzem na noszenie a potem dwie krociutkie na smoka i kontrole czy mama jest.. rany jakbym chciala zeby juz tak zostalo..
Udanego weekendziku :-)
ps. wiecie moze dziewczyny gdzie sie daje podziekowania w wersji na telefon? szukam i szukam i nie moge znalezc a tak bym Was obdarowala ;-)
Jowitko, Klaudusiu i Bartusiu wszystkiego najlepszego! Oby kolejne latka uplynely Wam tak slodko i beztrosko!
my juz po zakupach. Macius drzemie a ja sie wyleguje ;-) musze napisac ze nocka wkoncu udana. Maluch cala przespal w lozeczku jedna dluzsza pobudka z placzem na noszenie a potem dwie krociutkie na smoka i kontrole czy mama jest.. rany jakbym chciala zeby juz tak zostalo..
Udanego weekendziku :-)
ps. wiecie moze dziewczyny gdzie sie daje podziekowania w wersji na telefon? szukam i szukam i nie moge znalezc a tak bym Was obdarowala ;-)
malamii06
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Jejj ale rosnie nam grono roczniakow duuo zdrowka i szczerej radosci dla wszystkich dzieciaczkow o tak sedziwym wieku
U nas hmm.. Troszke lepiej. Przedwczoraj dalam Matiemu czopek przeciwbolowy i spal spokojjnie. Obudzil się tylko na krotko, po polnocy a potem o 5. Przytulanie, smok i krotkie poplakiwanie (nie bylby soba gdyby nie sprobowal ) i spanie. A. Wczoraj w nocy też dostal czopka, obylo się bez placzu ale między 1 a 2 nie mogl spac. Obudzil się i krecil, co chwile wybudzal. Żeby mecza go jak nic. No i wyglada na to że się odstawilismy od cyca. Bo kolejny dzien bez.. W sumie to od wtorku? Albo poniedzialku. Ale jakoś jeszcze nie mam odwagi zaszalec np. Wypijajc szklanke mlek (na ktora mam mega ochote!! Boszz rok bez nabialu :/) Jakoś boje się że jeszcze cyc bedzie potrzebny..
Poza tym wlasnie jedziemy do Tychow do parku Paprocvany. Slyszelismy że fajne atrakcje dla dzieciakow
Milego weekendu wszystkim
Buziaki
Jejj ale rosnie nam grono roczniakow duuo zdrowka i szczerej radosci dla wszystkich dzieciaczkow o tak sedziwym wieku
U nas hmm.. Troszke lepiej. Przedwczoraj dalam Matiemu czopek przeciwbolowy i spal spokojjnie. Obudzil się tylko na krotko, po polnocy a potem o 5. Przytulanie, smok i krotkie poplakiwanie (nie bylby soba gdyby nie sprobowal ) i spanie. A. Wczoraj w nocy też dostal czopka, obylo się bez placzu ale między 1 a 2 nie mogl spac. Obudzil się i krecil, co chwile wybudzal. Żeby mecza go jak nic. No i wyglada na to że się odstawilismy od cyca. Bo kolejny dzien bez.. W sumie to od wtorku? Albo poniedzialku. Ale jakoś jeszcze nie mam odwagi zaszalec np. Wypijajc szklanke mlek (na ktora mam mega ochote!! Boszz rok bez nabialu :/) Jakoś boje się że jeszcze cyc bedzie potrzebny..
Poza tym wlasnie jedziemy do Tychow do parku Paprocvany. Slyszelismy że fajne atrakcje dla dzieciakow
Milego weekendu wszystkim
Buziaki
Cześć Dziewczyny :*
potem Was doczytam! Mam pytanie! Ważne!
Od wczoraj maja mała trze strasznie oczka, dopatrzyłam się, że ma troszke je zaczerwienione... w poniedziałek dopiero do lekarza, musimy przesiedzieć weekend! Jak myslicie co to moze być???
Nie napisałam, że ostatnio przepisaliśmy Blanke do przychodni którą mamy tutaj.
Wczoraj byliśmy na policji złożyć wniosek o przywłaszczenie i udało się!
see you! potem zaglądnę!
i 100 lat dla wszystkich roczniaków mua mua mua mua
potem Was doczytam! Mam pytanie! Ważne!
Od wczoraj maja mała trze strasznie oczka, dopatrzyłam się, że ma troszke je zaczerwienione... w poniedziałek dopiero do lekarza, musimy przesiedzieć weekend! Jak myslicie co to moze być???
Nie napisałam, że ostatnio przepisaliśmy Blanke do przychodni którą mamy tutaj.
Wczoraj byliśmy na policji złożyć wniosek o przywłaszczenie i udało się!
see you! potem zaglądnę!
i 100 lat dla wszystkich roczniaków mua mua mua mua
Ostatnia edycja:
reklama
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Jowitko, Klaudusiu i Bartusiu!
Świeczki się na torcie mienią,
obok wiśnie się czerwienią,
cudnie pachnie czekolada,
skrzy się w szklankach lemoniada,
baloniki wiszą w górze,