reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin witamy tutaj:)
Teśka z domowych sposobów trudno mi coś więcej polecić... Nam learz polecił kupić inhalator z nebulizatorem i inhalować zwykłą solą fizjologiczną 2 razy dziennie i na prawdę pomaga:) Ale trochę kosztuje...

reklama
Filipku, Olgo, Szymonku, Nathanie!
Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia
żeby złożyć Wam życzenia!!!
imagesx.jpgimages.jpgimages1.jpg

Znany jest już powód ostatniego koszmarnego tygodna i nieprzespanych nocy!!! Widać już lewą górną jedynkę! Już przebija sę przez dziąsełko. Dobrej nocki :*

Ostatnia edycja:
Witajcie :*
nie było mnie tutaj wczoraj, ten upał mnie wykańcza nawet nie miałam siły tutaj cokolwiek naskrobać. Dziś ma być więcej stopni niż wczoraj, nie wiem jak przeżyjemy to ;)
Moja maleńka przespała całą noc ale znów nic nie pamiętam, mąż mówi że wstawał do niej w nocy :/ ostatnio śpię strasznie mocno :no:
Dziś pobudka o 6:20 i butla ale nie wypiła wszystkiego teraz ogląda bajkę i wcina chrupki :happy:
Moje ręka uwolni się w środę! już nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!!

Co do konkursu w którym brałyśmy udział to już się zakończył i dziękujemy bardzo za pomoc w zdobyciu TRZECIEGO miejsca! teraz czekamy na nagrodę :)

To dla Was :* Miłego dnia! :happy:
Zobacz załącznik 479318

Hej Kochane nie wiem czy nas jeszcze pamiętacie,ale powracamy :-) jesteśmy po urodzinkach Niuni! było super! :-) na wątek z fotkami wrzucę kilka :-) mała dostała mase prezentów i przepięknych kartek od rodzinki jak i od CIoteczek z BB:-) Dziabnęła łapką torcik :-) pojadła troszkę nowości :-) ogólnie pięknie śpi znow :-) mamy 7 zębów :-) wrzucę Wam tu link do filmiku jaki puściliśmy na roczku :-) Lili złapała KIELISZEK RÓŻANIEC I KSIĄŻECZKĘ :-) Pozdrawiamy Was Kochani :**i najserdeczniejsze życzonka dla solenizantów tych czerwcowych jak i lipcowych :-)

A oto link : Roczek naszej córki Lilianny - YouTube

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci Liluniu
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich.
Mnóstwo wielkich buziaczków :*
imagesCALOP2VI.jpgimagesCA8L2FOH.jpg

hej babulce!!

weekend, weekend i po weekendzie. zawsze tak bardzo na niego czekam a on tak szybko ucieka eh..u nas wsio ok, Rozina nadal pieknie śpi i w dzien i w nocy. Chodzi, broi i wcina za 10::):)Sama radośc i słodycz:):):)

tesiu Kochana my na katar oprócz soli, wyciągania, maści majerankowej stosujemy napary z tymianku, na noc stawiam w poblizu łózeczka Róziny krzesło z miską, wsypuje suszony tymianek i zalewam goraca woda, świetnie odtyka nosek do tego na pizamke daje jej 2 kropeli oilbas'u - taki olejek rownei świetnie inhalujący. zdrówka!!!
moniu konwalianko tulimy, oby nocki byly lepsze:)
daga jak moge Ci poradzic to zwróc również uwagę na głębokośc siedziska. my mamy x-landera xa i na poczatku rozina siedziała w nim grzecznie, ale po jakims czasie zaczęła sie strasznie wściekać a wiesz czemu? bo własnie przez to, ze w tym x-landerze siedzisko jest zbyt płytkie,a dziecko zeby wygodnie siedzialo musi wypchnąc pupe do tyłu (zeby zachowac równowage) a ten wózek to uniemozliwia bo własnie jest zbyt płytki. W konsekwencji Rózia nie moze w nim wygodnie usiąśc i siedzi w pozycji tak jakby poł-leżacej i strasznie ja to wkurza.zdecydowanie lepiej siedzi w parasolce, bo moze w niej wygodnie usiąśc.

miłego wieczorku!!!!

Witam i ja po weekendzie!

U nas nocki bez zmian....straszne upały dokuczają...dziś u nas troszkę odpuściło...Kinga zaczyna chodzić za jedną rączkę.

maqnio, hej! Rózinka zmieniła się nie do poznania :)))))super! Oby już tak zawsze było....

tesiu, na katar to u nas tylko sól morska, Frida i maśc majerankowa.

wydrusiu, sto latek dla Lilci!!!!!!

PiaLove, gratki 3.go miejsca!

Witajcie kochane
Sto lat i dużo dużo zdrówka dla Lilci:-) rośnij zdrowo malutka

Gabek spi, Liwcia z babcią jedzą drozdzowe ciasto a mąż ma jeszcze tydzień urlopu i zajał się odnawianiem huśtawki:-) na razie mam chwilę wolnego. Ostatnio Gabrielek coś nie ma apetytu co jest dziwnie bo zawsze wcinał za dwóch. Całe dnie biega to pomyślałam, że go zważe i faktycznie trochę schudł. Waży 11,7kg.
tesiu ja też olbas polecam tylko ja skrapiam nim wilgotny ręcznik i wieszam. Wdycha cała rodzina:-D

[video=youtube;6uXmcA715So]http://www.youtube.com/watch?v=6uXmcA715So&feature=youtu.be[/video]

Jeszcze moj skarbek kochany. Biegnę szybciutko do mamusi. Szkudny uśmiech jak zwykle.

Ostatnia edycja:
reklama
hello,
mam nadzieje ze nie zapomnieliscie o nas. My na pelnych obrotach ostanio, jak wieszosc zapewne. Jestesmy w rozjazdach. wlasnie nam mija 10 dniowy pobyt w Polsce. jutro wracamy do domku, Przepakowuje walizki i 16 lipca lecimy do Rzymu, 17-stego obrona. Aleksik jest mega ruchliwy, swoj dzien zaczyna o 4 rano, w dzien nie ma mowy o drzemkach. Nadal bez zabkow. wiecznie glodny.

wszystkie mocno sciskam, solenizantom skladam najserdeczniejsze zyczonka i do uslyszonka

Do góry