reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Corin witamy tutaj:)
Teśka z domowych sposobów trudno mi coś więcej polecić... Nam learz polecił kupić inhalator z nebulizatorem i inhalować zwykłą solą fizjologiczną 2 razy dziennie i na prawdę pomaga:) Ale trochę kosztuje...

reklama
Filipku, Olgo, Szymonku, Nathanie!
Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia
żeby złożyć Wam życzenia!!!
imagesx.jpgimages.jpgimages1.jpg

Znany jest już powód ostatniego koszmarnego tygodna i nieprzespanych nocy!!! Widać już lewą górną jedynkę! Już przebija sę przez dziąsełko. Dobrej nocki :*

Ostatnia edycja:
Witajcie :*
nie było mnie tutaj wczoraj, ten upał mnie wykańcza nawet nie miałam siły tutaj cokolwiek naskrobać. Dziś ma być więcej stopni niż wczoraj, nie wiem jak przeżyjemy to ;)
Moja maleńka przespała całą noc ale znów nic nie pamiętam, mąż mówi że wstawał do niej w nocy :/ ostatnio śpię strasznie mocno :no:
Dziś pobudka o 6:20 i butla ale nie wypiła wszystkiego teraz ogląda bajkę i wcina chrupki :happy:
Moje ręka uwolni się w środę! już nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!!

Co do konkursu w którym brałyśmy udział to już się zakończył i dziękujemy bardzo za pomoc w zdobyciu TRZECIEGO miejsca! teraz czekamy na nagrodę :)

To dla Was :* Miłego dnia! :happy:
Zobacz załącznik 479318

Hej Kochane nie wiem czy nas jeszcze pamiętacie,ale powracamy :-) jesteśmy po urodzinkach Niuni! było super! :-) na wątek z fotkami wrzucę kilka :-) mała dostała mase prezentów i przepięknych kartek od rodzinki jak i od CIoteczek z BB:-) Dziabnęła łapką torcik :-) pojadła troszkę nowości :-) ogólnie pięknie śpi znow :-) mamy 7 zębów :-) wrzucę Wam tu link do filmiku jaki puściliśmy na roczku :-) Lili złapała KIELISZEK RÓŻANIEC I KSIĄŻECZKĘ :-) Pozdrawiamy Was Kochani :**i najserdeczniejsze życzonka dla solenizantów tych czerwcowych jak i lipcowych :-)

A oto link : Roczek naszej córki Lilianny - YouTube

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci Liluniu
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich.
Mnóstwo wielkich buziaczków :*
imagesCALOP2VI.jpgimagesCA8L2FOH.jpg

hej babulce!!

weekend, weekend i po weekendzie. zawsze tak bardzo na niego czekam a on tak szybko ucieka eh..u nas wsio ok, Rozina nadal pieknie śpi i w dzien i w nocy. Chodzi, broi i wcina za 10::):)Sama radośc i słodycz:):):)

tesiu Kochana my na katar oprócz soli, wyciągania, maści majerankowej stosujemy napary z tymianku, na noc stawiam w poblizu łózeczka Róziny krzesło z miską, wsypuje suszony tymianek i zalewam goraca woda, świetnie odtyka nosek do tego na pizamke daje jej 2 kropeli oilbas'u - taki olejek rownei świetnie inhalujący. zdrówka!!!
moniu konwalianko tulimy, oby nocki byly lepsze:)
daga jak moge Ci poradzic to zwróc również uwagę na głębokośc siedziska. my mamy x-landera xa i na poczatku rozina siedziała w nim grzecznie, ale po jakims czasie zaczęła sie strasznie wściekać a wiesz czemu? bo własnie przez to, ze w tym x-landerze siedzisko jest zbyt płytkie,a dziecko zeby wygodnie siedzialo musi wypchnąc pupe do tyłu (zeby zachowac równowage) a ten wózek to uniemozliwia bo własnie jest zbyt płytki. W konsekwencji Rózia nie moze w nim wygodnie usiąśc i siedzi w pozycji tak jakby poł-leżacej i strasznie ja to wkurza.zdecydowanie lepiej siedzi w parasolce, bo moze w niej wygodnie usiąśc.

miłego wieczorku!!!!

Witam i ja po weekendzie!

U nas nocki bez zmian....straszne upały dokuczają...dziś u nas troszkę odpuściło...Kinga zaczyna chodzić za jedną rączkę.

maqnio, hej! Rózinka zmieniła się nie do poznania :)))))super! Oby już tak zawsze było....

tesiu, na katar to u nas tylko sól morska, Frida i maśc majerankowa.

wydrusiu, sto latek dla Lilci!!!!!!

PiaLove, gratki 3.go miejsca!

Witajcie kochane
Sto lat i dużo dużo zdrówka dla Lilci:-) rośnij zdrowo malutka

Gabek spi, Liwcia z babcią jedzą drozdzowe ciasto a mąż ma jeszcze tydzień urlopu i zajał się odnawianiem huśtawki:-) na razie mam chwilę wolnego. Ostatnio Gabrielek coś nie ma apetytu co jest dziwnie bo zawsze wcinał za dwóch. Całe dnie biega to pomyślałam, że go zważe i faktycznie trochę schudł. Waży 11,7kg.
tesiu ja też olbas polecam tylko ja skrapiam nim wilgotny ręcznik i wieszam. Wdycha cała rodzina:-D

[video=youtube;6uXmcA715So]http://www.youtube.com/watch?v=6uXmcA715So&feature=youtu.be[/video]

Jeszcze moj skarbek kochany. Biegnę szybciutko do mamusi. Szkudny uśmiech jak zwykle.

Ostatnia edycja:
reklama
hello,
mam nadzieje ze nie zapomnieliscie o nas. My na pelnych obrotach ostanio, jak wieszosc zapewne. Jestesmy w rozjazdach. wlasnie nam mija 10 dniowy pobyt w Polsce. jutro wracamy do domku, Przepakowuje walizki i 16 lipca lecimy do Rzymu, 17-stego obrona. Aleksik jest mega ruchliwy, swoj dzien zaczyna o 4 rano, w dzien nie ma mowy o drzemkach. Nadal bez zabkow. wiecznie glodny.

wszystkie mocno sciskam, solenizantom skladam najserdeczniejsze zyczonka i do uslyszonka

Do góry