reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witajcie,
my na nogach od 4:20, Blanka coś wcześniej wstała ale potem dospała trosze z nami :rofl2: miłego dnia kochane, u nas zapowiada sie bardzo słoneczny dzien.

konwalianka głosy oddane

my tez prosimy o głosy, link niżej :* :happy2:

reklama
daga moze Jowitka przezywac lek.. jestescie w nowym miejscu, przewija sie mnostwo osob wiec mala czuje sie bezpiecznie tylko z Toba. Tymbardziej ze piszesz ze codzien to atrakcje nowr. Sprobuj wyciszyc Jowitke - tak dzien dwa oszedz jej nowych ludzi i miejsc. Pobadzcie z nia sami. Trzymam kciuki aby przemienila sie w aniolka :-)
no i jak ze chrztem? dostal kartke chrzestny?

pia to szybko chcesz sie pozbyc szyny.. ja mialam tydzien w szynie a potem 5 w gipsie. zr zlamaniem nir ma zartow lepiej odcierp teraz bo potem moze byc gorzej. Jeszcze Ci sie zle zrosnie i bedzie wtedy. Masz pomoc Blanka grzeczna to korzystaj :-)

monia super ze Kinia zdrowa!

konwi udanej imprezy!

basieniak tule..

malamii gratki za zabka :-)

buziaki reszta mam

sunset nie mam nic poważnego wiec mam nadzieje, ze zrośnie sie dobrze bo naprawdę oszaleje :(

malutka tak dziś w kąpaniu sie bardzo rozpłakała... jest troszkę marudna znów, napewno tez jej brakuje kontaktu ze mna, przez ta reke jest ograniczony, jestem dobrej myśli i musi ręka szybko wyzdrowieć.

:happy2: poza tym Blance wychodzi kolejny ząbek - druga jedyneczka na górze :) juppi

Moja Ptysia :*
Zobacz załącznik 477582Zobacz załącznik 477583Zobacz załącznik 477584Zobacz załącznik 477585Zobacz załącznik 477586Zobacz załącznik 477587

Ostatnia edycja:
Daga, w parafii w ktorej my chrzcilismy na naukach" przed chrzcinami kasiaz tlumaczyl jaki powienien byc chrzestny. Powiedzial ze tu nie chodzi o fakt bierzmowania bo tylko o praktykowanie, ksiadz musi widziec ze chodzi do kosciola i wiem ze w tej parafii ni daja zaswiadczenia gdy kasiadz nie widzi danej osoby co jakis czas w kosciele:sorry2:a gdy ktos powiedzial ze czasami nie ma kogo poprosic kasiadz powiedzial ze zawsze sie ktos znajdzie...cale szczescie nasi byli z innych parafii i nie bylo problemu. Byly jedynie z zaswidczeniami bo w ich parafiach nie bylo tych nauk i dostali tylko zaswiadczenia a powinny byc inne:confused:pranoja....
Pia, Blaneczka sliczna a jaka drobniutka ile wazy?

Dzien dobry;-)
My tradycyjnie o 5 na nogach:sorry2:ale maly ziewa wiec moze jeszcze pospimy:-D
Pia, wazne ze zdrowa;-)moj wiecej w styczniu wazyl:-Dteraz pewnie ma 11kg:-D

witam się z rana..my na nogach od 6.20; wczorajsze urodzinki udane..mały padł o 19.30 ale niestety często się budził, bo nie było kupki poprzedniego dnie i bolał brzuszek..

zapraszam do relacji z urodzinek tutaj no i proszę o głosiki a raczej 5 głosików tutaj

Stasinku - piękny roczniaku! Sto lat!!!

reklama
Hej Dziewczynki!

U nas po staremu...nocki ciągle takie same - 3-4 pobudki. Wczoraj bylismy na imieninach u teścia i mała na koniec dała niezły koncert - myslelismy, że brzuch ją boli bo kupy nie robiła przez dobę,ale gdzie tam...tylko wsiedliśmy do samochodu i nie to samo dziecko :szok:a jak wróciliśmy do domu to same śmiechy były i potem...kupa!

STASIU, STO LAT,STO LAT!!!!!! ROŚNIJ MALEŃKI ZDROWO!

Anulka,
moja Kinga też wazy ok. 11,5 kg, ale długa jest i tego po niej nie widać...

PiaLove, sweet Blaneczka :*****

daga, może faktycznie to zęby??? Stosujesz jakiś żel na dziąsła alebo Viburcol od czasu do czasu???

konwalianko, głosiki oddane...

Ściskam wszystkie Was bardzo mocno :*

Ostatnia edycja:
Do góry