reklama
daga moze Jowitka przezywac lek.. jestescie w nowym miejscu, przewija sie mnostwo osob wiec mala czuje sie bezpiecznie tylko z Toba. Tymbardziej ze piszesz ze codzien to atrakcje nowr. Sprobuj wyciszyc Jowitke - tak dzien dwa oszedz jej nowych ludzi i miejsc. Pobadzcie z nia sami. Trzymam kciuki aby przemienila sie w aniolka :-)
no i jak ze chrztem? dostal kartke chrzestny?
pia to szybko chcesz sie pozbyc szyny.. ja mialam tydzien w szynie a potem 5 w gipsie. zr zlamaniem nir ma zartow lepiej odcierp teraz bo potem moze byc gorzej. Jeszcze Ci sie zle zrosnie i bedzie wtedy. Masz pomoc Blanka grzeczna to korzystaj :-)
monia super ze Kinia zdrowa!
konwi udanej imprezy!
basieniak tule..
malamii gratki za zabka :-)
buziaki reszta mam
no i jak ze chrztem? dostal kartke chrzestny?
pia to szybko chcesz sie pozbyc szyny.. ja mialam tydzien w szynie a potem 5 w gipsie. zr zlamaniem nir ma zartow lepiej odcierp teraz bo potem moze byc gorzej. Jeszcze Ci sie zle zrosnie i bedzie wtedy. Masz pomoc Blanka grzeczna to korzystaj :-)
monia super ze Kinia zdrowa!
konwi udanej imprezy!
basieniak tule..
malamii gratki za zabka :-)
buziaki reszta mam
sunset nie mam nic poważnego wiec mam nadzieje, ze zrośnie sie dobrze bo naprawdę oszaleje
malutka tak dziś w kąpaniu sie bardzo rozpłakała... jest troszkę marudna znów, napewno tez jej brakuje kontaktu ze mna, przez ta reke jest ograniczony, jestem dobrej myśli i musi ręka szybko wyzdrowieć.
poza tym Blance wychodzi kolejny ząbek - druga jedyneczka na górze juppi
Moja Ptysia :*
Zobacz załącznik 477582Zobacz załącznik 477583Zobacz załącznik 477584Zobacz załącznik 477585Zobacz załącznik 477586Zobacz załącznik 477587
malutka tak dziś w kąpaniu sie bardzo rozpłakała... jest troszkę marudna znów, napewno tez jej brakuje kontaktu ze mna, przez ta reke jest ograniczony, jestem dobrej myśli i musi ręka szybko wyzdrowieć.
poza tym Blance wychodzi kolejny ząbek - druga jedyneczka na górze juppi
Moja Ptysia :*
Zobacz załącznik 477582Zobacz załącznik 477583Zobacz załącznik 477584Zobacz załącznik 477585Zobacz załącznik 477586Zobacz załącznik 477587
Ostatnia edycja:
Anula1989
Fanka BB :)
Daga, w parafii w ktorej my chrzcilismy na naukach" przed chrzcinami kasiaz tlumaczyl jaki powienien byc chrzestny. Powiedzial ze tu nie chodzi o fakt bierzmowania bo tylko o praktykowanie, ksiadz musi widziec ze chodzi do kosciola i wiem ze w tej parafii ni daja zaswiadczenia gdy kasiadz nie widzi danej osoby co jakis czas w koscielea gdy ktos powiedzial ze czasami nie ma kogo poprosic kasiadz powiedzial ze zawsze sie ktos znajdzie...cale szczescie nasi byli z innych parafii i nie bylo problemu. Byly jedynie z zaswidczeniami bo w ich parafiach nie bylo tych nauk i dostali tylko zaswiadczenia a powinny byc innepranoja....
Pia, Blaneczka sliczna a jaka drobniutka ile wazy?
Pia, Blaneczka sliczna a jaka drobniutka ile wazy?
konwalianka
Mały bąbelek
reklama
monia_26
Mama Kingusi :*
Hej Dziewczynki!
U nas po staremu...nocki ciągle takie same - 3-4 pobudki. Wczoraj bylismy na imieninach u teścia i mała na koniec dała niezły koncert - myslelismy, że brzuch ją boli bo kupy nie robiła przez dobę,ale gdzie tam...tylko wsiedliśmy do samochodu i nie to samo dziecko a jak wróciliśmy do domu to same śmiechy były i potem...kupa!
STASIU, STO LAT,STO LAT!!!!!! ROŚNIJ MALEŃKI ZDROWO!
Anulka, moja Kinga też wazy ok. 11,5 kg, ale długa jest i tego po niej nie widać...
PiaLove, sweet Blaneczka :*****
daga, może faktycznie to zęby??? Stosujesz jakiś żel na dziąsła alebo Viburcol od czasu do czasu???
konwalianko, głosiki oddane...
Ściskam wszystkie Was bardzo mocno :*
U nas po staremu...nocki ciągle takie same - 3-4 pobudki. Wczoraj bylismy na imieninach u teścia i mała na koniec dała niezły koncert - myslelismy, że brzuch ją boli bo kupy nie robiła przez dobę,ale gdzie tam...tylko wsiedliśmy do samochodu i nie to samo dziecko a jak wróciliśmy do domu to same śmiechy były i potem...kupa!
STASIU, STO LAT,STO LAT!!!!!! ROŚNIJ MALEŃKI ZDROWO!
Anulka, moja Kinga też wazy ok. 11,5 kg, ale długa jest i tego po niej nie widać...
PiaLove, sweet Blaneczka :*****
daga, może faktycznie to zęby??? Stosujesz jakiś żel na dziąsła alebo Viburcol od czasu do czasu???
konwalianko, głosiki oddane...
Ściskam wszystkie Was bardzo mocno :*
Ostatnia edycja: