reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Anetkaa, :-D:-Dmiałam koleżankę na studiach o podobnym wzroście do Twojego i faktycznie zabawnie razem wyglądałśmy, zwłaszcza że np. siedziałyśmy razem na wykładach :-D A Twój mąż ile ma wzrostu?

maqnio, to może tak jak piszesz - spróbuj jej dać kaszkę przed kąpielą, potem kapiel, ząbki i wodę do picia...A nie możesz jej lekko rozbudzić po butli na mycie ząbków? Hmmm, już nie wiem co Ci doradzić...

reklama
Cześć Dziewczyny :happy2:

my na nogach od 6:30 z tym, że Blanka obudziła się o 00:30 na butle 120 ml wypiła mleka bo ostatni jej posiłek to była kaszka 150 ml + bebilon o 18:30 i spanie od 19:00, kompanie wczoraj odpuściliśmy. No i przebudziła się jakoś nad ranem, nie popatrzyłam na czas także może około 4 czy 5 było :/ teraz śpi od godziny. Ząbki ida...

Tak wyczytałam... jak Wy już myjecie ząbki swoim dzieciaczkom? nas to czeka już tuż tuż, mamy już pastę i szczoteczkę ale jakoś nie wyobrażam sobie tego u tak małego dziecka, u Was to się udaje (mycie zębów)?

Buziaki, dzięki za pamięć :*

tak jak wspomniałam wczoraj ja drobna jestem 158 cm, mąż 180 cm - szczupli oboje od zawsze, Blanka na już 11 msc'y wazy prawie 8 kg, jest słodka, drobniutka no i wszyscy się nią zachwycają że zgrabna, nie utyta - jak to dziadek z babcią nam ostatnio powiedzieli :-):-):-) hi hi

Zobacz załącznik 477995 Blanka 10 m

Pamiętajcie o głosach na Blaneczkę, link niżej... Zobacz załącznik 477988

Miłego Dnia :*

Ostatnia edycja:
monia wow kawał kobietki z Ciebie:-D Kinia pewnie na modelkę wyrośnie. Ja mam tylko 167 a mąż jest dokładnie 30 cm wyzszy także mam nadzieję,że córcia będzie odrobinkę wyższa ode mnie ale sporo niższa od taty a synuś hmm oby tylko ojca nie przerósł:-)

Liwcia już jest wysoka tyko szczuplutka. Jak byłam z nią w ciąży to ginka na usg się zdziwiła jak kość udową jej mierzyła bo ponoć bardzo długa była. Tak jej zostało ma naprawdę długie nogi. Gabrielek to na razie mała klucha. Ma 80 cm i waży 12kg.
pia ja kupiłam Gabkowi taką szczoteczkę na palec i samą wodą mu myję ząbki (córci też tak myłam)

Ostatnia edycja:
NiL, to kluseczek z Gabrielka :-D faktycznie jestem osobą wysoką, ale i tez dość dobrze zbudowaną - jak to się mówi. Po ciąży zostało mi 10 kg :baffled::wściekła/y::szok:

PiaLove,
ja również mam taką szczoteczkę na palec i samą wodą myję małej ząbki...po roku czasu jak ząbków jest więcej można zakupić taką pastę dla dzieci, co nie znaczy że teraz nie można nią myć.

Anetkaa :-D:-D

witajcie kochane
Jestem załamana.. tymek wieczorem miał gorączkę 38.5 stopnia..teraz na szczęście póki co brak..za to mój mąż wylądował w szpitalu..obecnie został przewieziony do specjalistycznego.. załamałam się..nie mam jak tam pojechać, centrum W-wy z małym dzieckiem.. do Piaseczna sama go zawiozłam, bo na karetkę kazali sobie czekać 1,5h! Odsyłali nas 3 razy z różnych ip! To jakaś p.. paranoja jest w tej Polsce! Mąż nieprzytomny, synek gorączkujący a ja zestresowana.. MASAKRA
a my za tydzień do Chorwacji mieliśmy wykupione wczasy..nie wiem jak too będzie.. jestem kłębek nerwów..

my ząbki myjemy już od 2 m-cy na początku tą szczoteczką na palec, ale od 3 tyg. już zwykłą taką małą, daję teraz też odrobinkę (tak aby tylko dotknąć) pastę dla dzieci bez fluoru. Tymek lubi myć zęby, sam się nastawia.. po moim myciu daję mu szczoteczkę i on już myje po swojemu. Zawsze to robimy podczas kąpieli..muszę też wprowadzić poranne mycie, ale jakoś ciężko mi się za to zabrać

konwalianka trzymaj sie Kochana! mocno tule! Mam nadzieje ze maz i Tymus szybko wroca do formy. Trzymam mocno kciuki! Maz od goraczki stracil przytomnosc? Zeby Ciebie nic nie wzielo. Moze ktos z rodziny posiedzi z Tymkiem a Ty do szpitala podskoczysz? masz kogos blisko? Sciskam:-*
co do szpitali to brak slow.. po prostu chore to!!! jak mozna?!?!.

my myjemy zeby szczoteczka Jordan dla maluchow i pasta elmex dla dzieci. wiadomo szczoteczko drobinke liznieta pasta. Maly nie wyrywa sie nawet lubi i jak mu umyje to dje mu do raczki jak.konwi zeby sam pomajstrowal. No i my myjemy 2-3 razy w zaleznosci czy maly padnie zaraz po butli czy da jeszcze umyc sobie zebolki.

maqnio slicznie wygladasz!!! cudne dziewczyny :-*

monia zazdroszcze wzrostu.. tak bardzo chcialam miec ponad 180.. eh

NiL monia_26 właśnie wiem, że taka jest muszę kupić...
konwalianka 3maj sie :* co sie stało mężowi???? no to ładnie mam nadzieje ze Blanka w tym wieku tez tak będzie z chęcią myła ząbki.
sunset to fajnie, mały sie uczy :)

my już śpimy od 20:40, dobranoc :*** :happy2:

reklama
konwalianka zdrówka dla chłopaków...
sunset nie wiesz o czym myślisz mówiąc ponad 180... Uwierz mi nic fajnego - Ja mam 180 i przechlapane... Zawsze byłam wyższa od zdecydowanej większości dookoła mnie... I co byłó dla mnie najgorsze to, że błam wyższa od prawie wszystkich chłopaków... eeeech... A niestety teraz pewnie to samo czeka Wiki...

Do góry