reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzień Dobry :*
U mnie taki średni dzień się zapowiada ponieważ u mnie deszczowo a ja tego nie znoszę, znów siedzenie w mieszkaniu :(
Blaneczka zrobiła nam pobudkę o 6:00 także nie jest tak źle ;)

Dziewczyny powiedzcie mi jakie Wy buciki kupujecie dla swoich pociech które zaczynają chodzić? Tzn czym Wy się kierujecie w zakupie butów? I w jakiej kwocie zamierzacie się zamknąć?

A to dla Was :) :*
Zobacz załącznik 471681

Marzena197235 dziękuję za głosik i ja również oddałam :*
maqnio buziaki dla Was dziewczyny :* gratki dla R. :)

I jeszcze proszę o GŁOSY NA BLANECZKĘ !!! :*

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

Po wczorajszych zmianach w drzemkach Kinii nocka o wiele lepsza - 3 krótkie pobudki i mała pospała do 7.15. Dziś testujemy nadal 2 drzemki i Kindze to odpowiada.

maqnio, no to super! Gratki dla Rózinki:-D:-D

Anulka, dużo zdrówka dla Małego!

Anula, witaj :-)

Nil, zdradź nam swoje imię :-):-)

hejka.

u nas dalwj bunt wiec dzisiaj wszedzie jest pomidorowa. Moze usypianie bedzie latwiejszr bo ostatnia drzemka zakonczona o 15. Probuje troche wyregulowac Maciusia no ale zobaczymy :-)

monia super ze Kinii sluza dwie drzemki oby tak dalej &&&

daga to fajnie ze lzej przechodzisz oby Cie juz nie mordowalo! za 10 dni? ale super.. hoho to sie wyszalejesz tak dlugo czekalas. Fajnie Wam. Mam nadziej ze sie gdzie wyrwiecie. a moze Jowitce bedzie dobrze w cieplejszychklimatach. kto wie :-)

maqnio to sie Fruzinka rozszalala :-) super gratki!

pia my buciki mamy z firmy befado - maja certyfikaty i to polska firma. Duzo osob nam ja polecilo i poki co nie narzekam.

Nil no ja tez jestem ciekawa jak masz na imie :-) dawaj :-) no ale Gabrielek ez bedzie zapamirtywany..bynajmniej ja nie znam innego :-)

Anula ah Ci faceci :-) Bartus tez ladnie :-) a skrot od bartlomieja czy bartosza?

Sunset, skrot o Bartosza srenio mi sie podoba ale to takie ugodowe imie a Bartlomiej jakos mi nie pochodzi,Adam tez mi sie podoba ale Ł chcial Szymona a mi sie strasznie nie podoba i wyszlo jak wyszlo:-D
U nas pobudka zwykle 5 czasami 6 i wtedy od razu 150 kaszy bo jest placz.
9 buleczka i jogurcik dla dzieci czasami 2
10 pierwsza drzemka 30-40 mim
12 zupka z kawalkami bo inaczej nie chce
przed spacerem tak o 13.30 obiadek i herbatka lub soczek
Na spacer bierzemy chrupki, wode i deserek w miedzy je czasie chrupki(podczas spaceru spi 2 raz zwykle tak po 14 na pol godz czasami o 15 dopiero zasnie po pobudce je deserek
wracamy 18.30 o 19 kasza na noc tak 180ml
o 3 nad ranem pobudka na kasze je wtedy 150
W ciagu dnia pije jeszcze wode

sunset fajne buciki a jaką mają podeszwę twardą czy miękką ??? :)

Nasz rozkład dnia:
*około 6:00 pobudka
*120 ml mleka
*sen 1h lub 2h
*kaszka lub kleik 150 ml
*sen 1h lub 2h
*zupka, deserek
*przed kąpaniem kaszka lub jakieś deserki na dobranoc a jak nie chce to po kompaniu przed snem 150 ml mleka
*sen całą noc, w nocy nie je
w ciągu dnia jeszcze pije soczki lub herbatki, je ciasteczka, jogurciki, chrupki, owoce i tyle chyba, napewno coś jeszcze zapomniałam dopisać :)

Dziewczyny bardzo proszę jeszcze o GŁOSY NA BLANECZKĘ !!! Dzięki :* :* :* :* :* :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry