reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej!

U nas nocka kiepska, do połnocy mała spała ładnie a potem co godzinka pobudka, siadanie i gadanie i o 4.00 najchetniej to juz by nie spała:szok: ciagle ją kołysałam :baffled: postanowiłam zmienic pory drzemek Kindze w ciągu dnia i zmniejszyć je z 3 do 2. Podejrzewam, że może ma osatnio za dużo snu w dzień...do tej pory spała od ok.8 - 1-1,5h, potem ok. 12 - ok. 1h i potem ok. 16. - ok.40 minut. Dziś bez problemu przetrzymałam ją do 9.10 i właśnie zasnęła na pierwszą drzemkę, a drugą planuję po obiedzie, mam nadzieję, że mała wytrzyma. No i zobaczymy jaka noc będzie...trzymajcie kciuki:tak:

PiaLove, Blanka cudna! Głosiki oddane! Pamiętam o nich :-D

kanwalianko, gratulacje dla Tymusia!

reklama
Hej Kochane u nas noc wymarzona :-) Lili spała pięknie od 21.30 ale do której Wam nie powiem bo nie wiem :D Jak się obudziłam o 9 to moje dzieciątko siedziało w zabaweczkach i się bawiło :-) tak cichutko żeby nas nie obudzić :-) bo spała dziś na kanapce :-) tzn.od 4 dni śpi :-) Zdrówko troszkę lepiej bo mamy inhalator :-) dziadkowie kupili :-) Pozdrawiamy :**

Pia ogłosik oddany :-) Mała lalunia :-) Ty laska jak nie wiem :-)
Monia kciuki zaciśnięte &&&&& :**
Aneta witaj :-) super że mały grzeczny.
Sis :**
Wisienka,Tesia,Konwi,Nil,Anetka,Daga,Malami,Miczka,Sunset,Silvia,Asica i reszta których nie wymieniłam :-) Życzę Wam miłego dnia!! :-)

My już dzisiaj obskoczyliśmy pediatrę i zaraz idziemy po Pawła. Dostałam skierowanie na badanie krwi pod kątem tarczycy. Gdyby mi coś wyszło z tego badania, to już byłoby coś względem moich nastrojów, a także tego, że zbić wagi nie za bardzo mogę.
No i okazało się że lepiej Fifiemu nie podawać do 2 rż owoców cytrusowych, a ja już bym chciała mu jakoś urozmaicić to jedzenie, bo tylko jabłka, banany, gruszki i tak w kółko... Chciałam dać wiśnie, ale też mam uważać i nie poleciła, tak samo z truskawkami. Chciałabym już żeby mógł normalnie jeść i serki i jogurty i owoce.

monia_26 Dziękuję Ci za głosy :* Trzymam kciuki &&&& za Kingusie.... trzymaj ją może do tego momentu aż sama padać będzie... :)
wydrussia91 no to pospaliście, no proszę :) Malutka zlitowała się nad rodzicami ;) u nas tez mała jak się obudzi w łużeczku to się bawi grzecznie a jak się obudzi z nami jak czasem śpi nad ranem to chodzi po nas i ciągnie za włosy :D Dzięki za głosiki :*
Marzena197235 głosiki oddane :*
NiL dziekuję :* :* :*

:*

Ostatnia edycja:
reklama
daga zazdroszczę urlopu. Też bym sobie chętnie gdzieś pojechała ale jakoś boję się z dziecmi:baffled:
Ja od dwoch dni chodze z opaska na nadgarstku. Nie wiem co to moze byc boli i jak cos ciezsze chce podniesc to tak chrzesci i jakby cos przeskakiwalo:szok: mam nadzieje z przejdzie bo ciezko mi cokolwiek zrobic.
My nadal cycamy 3 razy dziennie tak jeszcze do piatku potem sprobujemy 2 razy. Trzymajcie kciuki zeby sie udalo.
Buziam

Do góry