reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam się wieczorowo...

No i w ciągu dnia 2 drzemki tylko zaliczone:1,5 h i 50 minut, nawet nie było tak ciężko dziś Kinię przestawić i była "chętna" na taką zmianę...no i ciekawe jak teraz nocka - czy lepsza....

NiL, kciki za stopniowe odstawianie od cyca...

Marzenko, zazdroszczę (pozytywnie oczywiście) przespanej nocki...

daga, oj ale Ci dobrze z tym urlopem...

Aneta_85, oj wiem co to chora tarczyca - tez mi ciężko zgubić kilka kg, bywam senna, apatyczna, nic mi się nie chce... tak u mnie wygląda niedoczynnośc typu Hashimoto. Oby u Ciebie było wszystko ok.

Anulka, uściski dla Was :*

wydrusia, :*

Miłego wieczorku!

hej Kochane.

Staram sie cos doczytac ale Macius pochlania cala moja energie i iwage. Do tego wrocil do.dwoch drzemek na dzien i wieczorem jest problem aby zasnal.. tak wiec zasypia kolo 22 :-/ dzisiaj spal przez caly dzien 1h.. i wlasnie zasnal. Nie wiem co mu sie tak poprzestawialo. Winie skok ale kto wie.. Poza tym jest bunt na obiadki z kawalkami tak wiec wesolo u nas - jedzenie jest po prosty wszedzie ;-)

konwi super ze lekarz sie udal. Obyscie szybko znalezli przyczyne alergii! Rozumiem ze nie zdiagnozowal AZSu? jesli tak to rewelacja :-) znajdziecie szybcoutko co Tymusiowi przwszkadza i taam :-) gratki za nowe umiejetnosci!wymiata zawodnil a filmik po prostu bomba - Was tez tak gryzie ? ;-)

Daga a na ilr jedziecie? i jak wrocilo do normy z @?

Monia super ze nowy rozklad pasuke Kingusi :-) oby nocka byla lepsza. mocno trzymam kciuki!

anula zdrowka dla Fabianka. Oby szybko wracal do formu Przystojniazek :-)

Marzenka super ze Klaudusia wraca na stare dobre tpry! i oby Wam tez sie ulozylo! mocno trzymam kciuki!

Nil i jak fryzurka?

wydrusia jakie ma Lili loze? hoho pokaza zdjecie! zdrowka dla Malutkirj.
buziam wszystkie lipcoweczki!!

Witam,
Moje dziecko dopiero usypia tak szalal;-)Reszta bez zmian, maly whodzi doslownie wszedzie, stawia kroczki ale woli raczkowanie;-)
Monia moj od dawna spi 2 razy,chyba o marca. Najczesciej wstaje o 5 czasami wyjatkowo o 6, zasypia 20-21 i wstaje raz zwykle o 3 na jedzenie;-)
Anulka jak Fabianek?jak z druga nerka?
Nil ostatnio tak sie zastanawialam kto zaprosil mnie na fb i w koncu sie domyslilam. Orginalne masz imie;-)
Sunset chyba Ci nie pisalam, tez chcialam miec Maciusia ale kazdy krecil nosem zwlaszcza Ł

Dziekuje Laseczki druga nerka jak narazie pracuje jak dlugo niewiadomo:( traci bialko z moczem...
nieuniknione usuniecie drugiej i bedzie musial miec przeszczep jak narazie ma zostawiony cewnik do otrzewnej w razie powrotu(a to moze stac sie w kazdej chwili) jak to nasza pani doktor powiedziala druga pracuje za dwie i jej praca sie z czasem pogorszy:( beda dializy i przeszczep choroba na cale zycie...ogolnie dochodzi do siebie nabiera sil juz wstaje sam i spaceruje np po lozku(w szpitalu nie mial sily sam wstac) wymeczylismy sie prawie 2 miesiace brak slow jak patrzylam na to wszystko:( wycierpial sie i to nie koniec niestety :( coz tu wiecej mowic hmm nie jest lekko ale ja jestem silna dla niego zrobie wszystko aby mu pomoc:)

daga0707 o to prosilam bozie i mnie wysluchala hehe ale podobno bardziej podobny jest do dziadka hihi ale zgadnij do kogo mama :D:D:D

wstyd sie przyznac ale tyle mnie tu nie bylo a pare dziewczyn jest nowych ktore nie znam (przepraszam) mam nadzieje ze sie poprawie w miare mozliwosci :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
daga no nie wiem w nocy zaczął mnie boleć:baffled: ale już jest troche lepiej. Gabek zrobił awanturę (a on jak się złości to zawsze się odchyla nagle do tyłu i kładzie na podłogę) musiałam go szybko złapać i wtedy tak mi ten nadgarstek zachrzescił. Chociaż mogę ruszać:-):-)
sunset skróciłam włosy tak ok 10cm i wycieniowałam. Nie widać jakiejś tam drastycznej zmiany ale jest ok. Nawet jestem zadowolona. Może za jakiś czas jeszcze trochę skrócę...
Anula imię jest trochę moją zmorą. Wszyscy mnie zawsze zapamiętują:baffled:
Anulka jesteś dzielną mamusią. Mam nadzieję, że z Fabiankiem wszystko będzie dobrze. Dużo zdrówka dla Niego.

Witam,
Wykoncze sie na codzien maly wstaje o 5 a dzis wstal przed 4:wściekła/y:a poszedl spac po 21...Traz bawi sie w najlpsz traktorkiem a ja zasypiam siedzac
Nil tyle czasu z nami jestes a nie chwalilas sie;-)a swoja droga kto wpadl na pomysl z takim imieniem?

Witajcie kochane

anulka dołaczam do ciebie tez od 4 nie spimy i nic na to nie poradzisz jak dziecko wyspane
AniuDuzo wytrwałosci i zdrowia dla was kochana , ucałuj Fabianka
Pialove głosik oddany
Nil napewno nadwyrezyłas obłóz lisciem kapusty to ulzy
Monia Klaudia od dawna ma 3 drzemki w dzien ale ona spokojnie spi w nocy czasami budzi sie o 4 lub o 5 rano wtedy sa 3 drzemki
Konwalianka a jak tam synus z okularkami

Mamusie a my potrzebujemy waszych głosów https://apps.facebook.com/ulubionazabawka/gallery.aspx?id=739

reklama
hej Babulce!!!

Wpadam tylko się przyiwtac, oznajmić, ze Rózina już chodzi na całego! Sama jestem w szoku ze przez te klika dni tak zaczeła łązikować. Czasu mi brak, roboty full. Mam nadzieje, ze wsio u Was ok!?!?!?
całujemy mocno!!!!!!

Do góry