reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzięki dziewczyny za pamięć:) Nie odezwałąm się wczoraj bo po zdjęciu wszystkiego pojechaliśmy na cały dzień do dziadków.
Nocka minęła nam nieźle. Po raz pierwszy spałam z małą na łóżku w salonie bo w sypialni to bałabym się że spadnie. No i ona chyba w miarę pospałą. Ja za to budziłam się przy każdym jej ruchu i parę razy musiałam ją troszkę przekręcać bo za bardzo od aparatu się przekręcała lub chciała na brzuszek ale dało radę... W szpitalu od wyciągania rurki gorsze było chyba odklejanie plasterków które trzymały te urządzenia... N buźce nadal ma jakieś chrostki po tym.
No a wyniki były jakąś godzinkę później. Więc już wiemy, że to nie jest refluks. Dobrze, że na leki się nie zdecydowaliśmy. Tyle, że dalej nie wiemy co to ... Ale ostatnio jest jakoś lepiej więc może już tak zostanie... No i za 2 tygodnie jeszcze prawdopodobnie będzie badanie krwi pod kątem celiakli (choć podobno w tym wieku rzadko to badanie coś wykazuje... Ale to tylko badanie krwi więc można spróbować.

konwalianka fajnie, że trafiliście w końcu na sensownego alergologa:) oby pomógł Tymusiowi choć troszkę... a jak wygląda to naderwane uszko? w którym miejscu, o co chodzi?
Aneta rozumię cię z tymi pogrzebami... Ja jak twój mąż miałam jako dziecko pogrzeby kilku bardzo bliskich osób i strasznie mnie do tego przymuszano i strasznie źle na nie teraz reaguję:(

reklama
Czesc !!! Witam sie i ja ,nocka nawet niezla ,pobudka jak zwykle od 6,pogoda nie rozpieszcza ,od 2 dni leje i wiatr wiec siedzimy w domku,ale po niedzieli ma sie ocieplic podobno.
basieniaku cale szczescie ze to nie refluks ,ciesze sie ze u was w tym temacie sie poprawilo i oby poprawa ta juz zostala &&&&&&
monia wspolczuje nocki :*wydrusiU duzo zdrowkA dla Lili :*
Wszystkim mamusiom udanego weekendu ,buziaki dla maluchow :)

Hej dziewczyny! Drukujecie że ciezko nadrobic jak się nie zaglada codziennie ;)
Przepraszam że się nie ustosunkuje do wszystkich ale tak tylko troche podczytalam z telefonu.

Marzenka, bardzo mi przykro, aż się wierzyc nie chcę że mozna się tak zachowac i być nieuczciwym wobec innych ludzi :/ trzymam kciuki oby Wam się szybko udalo wyjsc na prosta!!
Basieniak, ciesze się że refluks wykluczony!
Konwalianko, jaka piaskownice kupiliscie?

Pozdrawiam Was wszystkie i przesylam buziaczki dla dzieciaczkow.
My wlasnie jedziemy do Krakowa na wesele :) ciekawe jak się Mati odnajdzie wsrod 150 osob - i glosnej muzyki..

Milego popoludnia!
Papa

Hej Kochane. Melduje się po wizycie u teściowej... Było nawet ok ciekawe jak długo... Nawet tuniczkę mi kupiła :O gdzie byłam pod mega wrażeniem.. Lilusia dalej chora bidulka :-( na główce ma jakieś 3 place czerwone... jeden plac(środkowy) ma tak jakby ugryzienie nie wiem czy komara czy co a tamte 2 to tylko czerwony plac wstawiam Wam foto... Zdjęcie1154.jpg ma je już kilka dni i mnie niepokoją :-( Kupiliśmy w końcu autko :-)
Zdjęcie1136.jpgZdjęcie1137.jpg
Dorzucam także foteczkę mojej cudownej 11miesięcznicy! :-) Zdjęcie1149.jpg Dziękujemy Cioteczką za pamięć :-) buziaczki dla Cioteczek i dziciaczków :***

Hej Słonka!!

melduje się po rewelacyjnej nocce (co prawda juz wieczór, ale co tam muszialam sie pochwalic) - jedna pobudka dzis byla!ha!! szok,szok,szok. wogóle ostatnio ziutka zdecydowanie lepiej spi, w nocy zazwyczaj. max 5 pobudek a było juz i po 15, w dzien od dwóch tygodni spi po 2,3 h ciągiem!!rany julek - niech juz tak zostanie!!!!!!!

marzenko usciski kochana!!!!mam nadzieje ze zła passa minie szybciutko!!!!
monia wspólczuje nocki!!!tulamy!
konwalianko fajnie ze nowy lekarz okazał sie taki rzeczowy, boy pomógł Tymkowi!!!
sis:*:* patrze na te Lilkowe placki i nie mam pojecia co to moze byc...

tesia, pia i wszystkie mamcie:*:*:*

spokojnej nocki!!!!
baisenika usciski dla mega dzielnej Wikuni!!!

wydrussia91 gratki za nowy samochód :happy: malutka słodka :tak:
maqnio buziak :*

Ja melduję się już na koniec dnia........... po zakupach LOVE :tak: teściowa na dzień dziecka kupiła mojej Małej buciki - byłam w szoku ale dziękujemy jej bardzo - oto foto Zobacz załącznik 471080 - na stópkach wyglądają ładniej niż na zdjęciu, właśnie takie chciałam dla Blaneczki, ona jest drobna i nie może miec butów zbyt obszernych a same takie były w CCC i SMYKU więc na koniec poszłyśmy do DEICHMANNA i tam znalazłyśmy idealne skromniutkie, leciutkie i malutkie buciki :happy: jestem szczęśliwa! ZObacz buciki w sklepie.

Poza tym sobota zleciała.....

Życzę Wam Mamuśki i Waszym Dzidziom Spokojne Nocy!!!

I jeszcze na Dobranoc proszę o głosy na Blankę :* ODDAJ GŁOS KLIK

GOODBYE :*

Ostatnia edycja:
witajcie..
u nas sporo sie dzieje..szczególnie w nocy..zapraszam do Dnia 1
Konwaliankowy świat: czerwiec 2012

poza tym..
malamii, jeszcze nie kupiłam, ale jednak zdecyduję się na jedną z allegro za 199zł..niestety jej pstrokatość mnie odpycha ale co robić..nie opłaca mi sie jej malować a liczę, że wyblaknie.. jak udało się wesele?

basieniak, chodzi o płatki uszów, jak są naderwane (od spodu)

wydrusiu, gratulacje nowego nabytku..świetne autko..my takze na etapie zakupów..no i nie mam pojęcia skąd te plamki, może daj małej wapno

maqnio!!!!! gratulacje dla Rózi!!! ale szaleje ta nasza "kruszynka", brawo brawo! oby jej tak zostało:tak:

No a my dzisiaj mieliśmy malować ścianę,no ale mąż mnie przekonał aby poczekać na ładną pogodę by Tymcio wtedy jak najwięcej czasu na podwórku spędził a nie wdychał te smrody, mimo, ze farba nie śmierdzi szczególnie to zawsze coś.. no i wybieramy się na gminny dzień dziecka - hehe, w tym roku już możemy jechać bo mamy z kim :-D

Miłej niedzieli kochane!

reklama
Hej Mamuśki!

Witam się niedzielnie:-)

Dałam małej na noc nurofen i faktycznie nocka lepsza, 3 krótkie pobudki...także ząbki ją pewnie męczą, najgorzej nocą Kinia cierpi.

U nas dziś od rana piękna pogoda, słoneczko świeci,słaby wiaterek, także na pewno niedzielny spacerek zaliczymy...nareszcie, bo o to wiatrzysko to Kinga musiała w domu siedzieć, a ona baardzooo chce na dwór.

konwalianko, udanego świętowania Dnia Dziecka :tak::-D

basieniak, to dobrze, że to nie refluks..obyście szybko się dowiedzieli co Wikusi dolega...

maqnio, wow:szok::-D:-D gratki dla Rózi Fruzi :-)

wydrusia, fajne autko, takie rodzinne. A te placki to może od ugryzienia komara są wszystkie, obserwuj czy zmniejszają się czy nasilają...może coś małą uczuliło? Jakiś nowy produkt?

malami, miczka, tesia, PiaLove, Aneta_85, Anetkaa, NiL, sunset, Wisienka, sylvia, asica i reszta dziewczyn - ściskam Was mocno i zyczę miłej niedzieli!!!!

mediumktvjg8604b128138065ed10484.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry