reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej Ryby!!!

czyzbym byłą dziś pierwsza?!?! hoho to se poszalałam:) Dziewczyny dzieki za gratki!!!Jesteście super babki!!!!

KOCHANE DZIECIACZKI NASZE LIPCOWE Z OKAZJI WASZEGO ŚWIĘTA MOC UŚCISKÓW, USMIECHU NA TWARZY NAWET W POCHMURNE DNI!! SAMYCH PIĘKNYCH, BEZTROSKICH CHWIL - zyczy ciocia Monia!!!!!!!

U Nas nocka dziś słabsza - 4 pobudki, ale to i tak super w porównaniu z tymi nocami, kiedy pobudek było ok 10-15:)::) I szczerze powiedziawszy jakoś wogóle nie łudziłam się, że takie super nocki zostaną na dłużej. W ciągu tych prawie 11 miesięcy ze trzy razy się zdarzyło, że Rózina przez 2, 3 noce łądnie spała a potem hardcore na maxa:):):) No nic damy rade:-D

nil, monia jak dzisiejsza nocka? lepsza?
basieniak jak przetrwałyście nockę z kabelkami. Usciski dla Wikuni, to niezwykle dzielna dziewczynka!!!!!!
pia gratki dla Małej!!!super!!!!!!
konwalianko a ja nie prasuje ubranek..z lenistwa. Czasem tylko wyprasuje coś co jest ewidentnie pogniecione a poza tym normalnie mega lenia mam i prasowac nie znosze i rispekt za to prasowanie!!!
wydrusiu 100 lat dla Lilusi!!!wysciskaj moją gwiazdę!!!!
tesiu :*:*:* zaraz odpisuje Ci na priw!!!!

miłęgo dnia!!!

reklama
witam sie i ja po nieprzespanej nocy :-(

Proba przenoszenia zakonczyla sie totalna porazka. Wstawalam do Maciusia co chwile bo plakal jak nie przez sen to sie wybudzal i plakal tak bardzo ze nie szlo uspokoic :-( tak wiec o 3 skapitulowalam i wzielam go do nas. Niestety nie spal duzo lepiej. Mam nadzirje ze bedzie z kazdym dniem lepiej. mam wrazenie ze to nie przez nowe miejsce bo zna i pokoj i to nie pierwszy raz gdy spi w innym miejscu i problemu nigdy az takiego nie bylo. Obym yo jakos przetrwala..

basieniak to super ze Wiki tak dzielnie to znosi. Mam nadzieje ze nocka Wam rownie dobrze minela. A kiedy macie moec wyniki?

NIL moze odsypiaja wczorajsze zabawy :-)

wydrusia najlepszego dla Lili!

maqnio hoho rzeczywiscie poszalalas ;-) mam nadzieje ze to nie Rozinka zerwala Cie na nogi :-)

no i wszystkiego najlepszego dla Naszych kochanych Babelkow!

hej kochane!
U nas nocka w miarę, no poza 40min. zabawą o godzinie 4 nad ranem..a później spanie do 6.40..

Wszystkiego dobrego naszym bąblom i nam oczywiście, bo dzieckiem jest się dotąd dopóki ma się rodziców a wierzę, że jeszcze ich mamy wszystkie..

basieniak, jak noc?
sunset - tulę..może to zęby i jeszcze Twój stres, że Maciuś nie śpi z wami..dzieci bardzo wyczuwają takie emocje..oby dzisiejszej nocy juuż było o niebo lepiej..

a my na 9.40 jedziemy do tego nowego alergologa - zobaczymy co powie..

Hej!

NASZE KOCHANE MALUCHY!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU WASZEGO ŚWIĘTA!

Dla wszystkich Naszych Dziewczynek...

lalka10_3.jpg

Dla wszystkich Naszych Chłopaczków...

Wesoly-samochodzik_Simba,images_product,29,4012788.jpg

maqnio,
nocka w miarę, do 4 jedna pobudka, a potem to już co pół godzinki do 6.30...

PiaLove, gratulacje dla Blaneczki! Jak wyniki konkursu???

konwalianko, &&&&&&&&& za wizytę u nowego alergologa!

sunset, tulę za nockę...

basieniak, jak Wiki przetrwała nockę?

Ostatnia edycja:
hej !!! Rowniez dolanczam sie do zyczen dla maluchow oraz dla nas wszystkich , wszystkiego naj i duzo zdrowka:tak:
konwalianko
kciuki za wizyte u alergologa &&&&&
maqnio dziekuje za wsio ,twoje dobre slowo zawsze podnosi mnie na duchu ,buziak :*
pia love brawo dla Blaneczki
basienniak dzielna dziewczynka z Wikusi &&&&&&
monia nil jak nocka ???
wydrusiu duzo zdrowka dla Lilianki oraz 100 latek !!!!
silvia fajnie ze kumpela przyjechala ,milej zabawy ??:confused::-D
daga ,super ze udalo sie upolowac fajny ciuszek dla Jowity
I wiecej juz niepamietam co mialam napisac :confused::sorry2:
pozdrawiam i zycze milego dnia ,u nas pochmurno i tylko 12 stopni buu

Witam,
ja też się dołączam do życzeń dla nas wszystkich, bo przecież i my jesteśmy czyimś dzieckiem.

Poza tym wczoraj mój mały bąbel dwa razy stanął sam na nóżkach, tzn. podniósł się z przysiadu. I chyba teraz też to zrobił, ale nie zauważyłam tak do końca :happy2:
Jutro młody spędzi dzień z babcią bo my jedziemy na pogrzeb. Szwagierka wykrakała mówiąc że teraz to tylko na pogrzebach z dalszą rodziną będą się widzieli. Paweł marnie znosi wszelkie pogrzeby bo będąc nastolatkiem i potem mając te 21 lat pochował najpierw mamę, potem ojca. W sumie mu się nie dziwię.

konwalianka dzieki! trzymam kciuki za wizyte. daj znac jak wrocisz!
a jak Tymusia zabki? je cos lepiej dzisiaj?

monia super ze nocka lepsza. Macius sie pyta jak ma odebrac bryke? ;-)

Aneta wspolczuje. trzymajcie sie!

pia i tesia witajcie i reszta Mamusiek :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie :*
Ja również dołączam się do życzeń i życzę Waszym Pociechom wszystkiego co najlepsze, dużo uśmiechu i radości żeby każdego dnia Wam dostarczały, całuję :*

Ja dziś na nogach od 6:00. Mała wierciła się jak zwykle nad ranem i wzięłam ją do Nas.... teraz śpi już 30 min a my z mężem będziemy zaraz oglądac jakiś film :) pogoda u nas okropna, deszczowa... mnie głowa boli... wypiłam kawę i również ją Wam przesyłam...
Zobacz załącznik 470465

Dzięki wielkie dziewczyny NiL, sunset, maqnio, Teśka24 :* nie możemy się napatrzeć na to jak Blaneczka szybko robi postępy, od rana dziś już sama sie puszcza, stoi sobie, raczkuje jak najęta, chodzi już za rączkę jedną no po prostu jestem prze szczęśliwa :)
sunset :*
monia_26
:* no więc KONKURS majowy zakończony zajęciem 8 miejsca, nie udało się zajść wyżej ale otrzymałyśmy BON rabatowy na 20 zł na zakupy w LennyLamb.pl także to DZIĘKI WAM :* Teraz startujemy już od 1.06. z nowym KONKURSEM tym razem CZERWCOWYM i również prosimy o głosy, musimy wystartować dziś z jak największa ilością głosów -> GŁOSUJ.... (głosy oddajemy codziennie raz dziennie do końca CZERWCA) :*

A to konkurs SMYKA już inny tez proszę o głosy https://apps.facebook.com/smyk-casting/main/zdjecie/03fcd61c07aaf413526d4425454459c4

Miłego dnia dla WSZYSTKICH MAM :*

reklama
hej ja po wizycie.. no co powiedział, że to zmiany alergiczne..że jest narazony na alergię wziewną, że w kazdej chwili może się objawić, że wówczas mam iść natychmiast na panel mieszany.. że teraz mam dawać fenistil i nawilżac, bo baaardzo sucha skóra.. wiedziałyscie, że naderwane płatki uszów świadczą o alergii?:szok: lekarz fajny, konkretny - fajne podejście do dziecka - to mi się podoba!

monia, ale fajne zdjątko autka! ja chce takie dla Tymcia, skąd je masz? myślisz, że można kupić takie autko?
Aneta, współczuję pogrzebów..brr..ja tego tez nie lubię

PIa, osobiście sama mam chustę i naprawdę jest super!

sunstet, narazie Tymek zjadł tylko kromkę chleba razowego.. zobaczymy jak później..

całuski..ale pogoda - wrr..a tyle atrakcji u nas dla dzieci w ten weekend..zero współpracy z pogodą..

Do góry