reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

My już po piewrszym spacerku, mała spi a ja wcinam kanapeczki :)

Pia, to zakup Małej jakiś specyfik na kleszcze, ja również mieszkam na wsi, póki co jeszcze Kindze nic nie zakupiłam ale zamierzam. No i spóźnione sto lat dla Blaneczki :-D

Aneta_85, witaj :* no to mieliście pecha z tym koszeniem trawy...

sunset, moja Kinga całą zimę spała w bodach i pajacyku i nie dała się przykrywać, może z pól godz. spała pod kołderką a potem fik fik nogami :) a teraz śpi w samym pajacyku oczywiście bez przykrycia.

NiL, hej!No i będziesz kupować te bieguny do łózeczka?

reklama
monia no ja już sama nie wiem. Z jednej strony dobrze by było mieć te bieguny żeby Gabek zasypiał w łóżeczku (teraz zasypia w wózku i ten wózek troche się pod nogami placze w pokoju) z drugiej Gabek to już kawał chłopa, nie wiem czy nie jest za duży na bujanie w łóżeczku. Jak się tak zacznę zastanawiać to w koncu mały urośnie i będzie sam zasypiał:-D
Moja córcia miała kółka i jak lekko ,jeździłam' łóżeczkiem to zasypiała. Tak zasypiała do 2 lat dopóki jej tapczanika nie kupiliśmy.
sunset mój niuniek spi w piżamce, bez skarpetek i też cały czały czas jest odkryty a jak go przykrywać to z całej siły skopuje kołdrę czasami nawet ,burczy' przy tym:-D aż strach go przykrywać.

Mały znowu zasnał. Nie wiem czy to przez pogodę, czy po prostu bardziej się zmęczył czy jeszcze coś innego:baffled:

Ostatnia edycja:
hej
wybaczcie.że nie odniosę się do wszystkich postów, ale nie mam jakoś polotu..
Tymek wstał dzisiaj o 4.40.. do tego budził się milion razy.. tylko cycuś go jakoś usypiał na 40min.. podjeliśmy męska decyzje z mężem, zaraz po zdaniu egzaminu przez niego oduczamy Tymcia cycania w nocy, ja wybywam do drugiego pokoju a tata z Tymkiem.. już przechodziliśmy przez to więc wiemy jak to będzie wyglądać.. musimy spróbować..

sunset ja małego obecnie ubieram w pampersa i koszulkę, także się odkopuje i co go przykryje to jest to samo; zimą śpi w piżamce bez stópek

pia, ja tez mieszkam na wsi, za płotem mamy pole, na szczęście kleszcza jeszcze nie widziałam..

całuski dla wszystkich!

To całe szczęście, obyście Wy jak i WASZE DZIECIACZKI jak i my nie mieli bliższego spotkania z kleszczami. Uff... kończymy temat. Kupie coś małej, i obym się przekonała do tego placu zabaw, bo ona tak lubi huśtawkę. :tak:
Co tam u Was dziewczyny? Ja juz po obiedzie, moja mała zasuwa po dywanie z tatuśkiem :-D bawią się a ja odpoczywam :-) dziś u nas pogoda w kratkę, i pada i słońce - bezsensu normalnie.

SMYK ma konkurs - Przesyłam link https://apps.facebook.com/smyk-casting/main/galeria na FCB jest Casting dla dzieci oczywiście przez Facebooka można na niego wejść są fajne rzeczy do wygrania, poczytajcie.
A my prosimy w dalszym ciągu o głosy Zagłosuj na maluszka o imieniu Blanka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com i dziękujemy za nie ślicznie :*

A to dla WAS :*
Zobacz załącznik 469120

hej, witam sie po dlugiej nieobecnosci. wrocilismy z Rzymu wypoczeci, zadowoleni i najedzeni :-D Aleksika przez 4 dni nie widzialam, calyczas urzedowal z dziadkami. Ja pozalatwialam sprawy z uniwerkiem, moja prof zadowolona z mojej pracy, tylko do poprawki gramatyka. Dzien matki minal normlanie. zadnych efektow specjalnych. dzisiaj maruda, troche goraczki pewnie zeby (wszystko napuchniete, ale nic nie kielkuje).

doczytalam ze rozmawialiscie o kleszczach. ja mieszkam na wsi, narazie nie mielismy spotkania z kleszczem( tfu tfu). ja mam takie male urzadzenie z firmy chiccho ktore zaczepiam na Aleksiku, a w domu mam identyczne tylko wlaczam do kontaktu.

Pozdrawiam i milego wieczoru

reklama
Hej!:-D

U nas nocka w miarę, 4 pobudki... w sumie nic nowego, poza tym że coś Kinga od wczorajszego popołudnia marudna, słabiej je...podejrzane zęby, bo dziąsełka mocno napuchnięte. Mam nadzieję, że to to, że nie jakaś infekcja. No i od dziś 3 miarki Bebilonu próbujemy...trzymajcie kciuki!

PiaLove, dopiero teraz zauważyłam nowy avatarek - super! O głosikach na Blaneczkę zawsze pamiętam :tak:

konwalianko, to mocno trzymam kciuki za odzwyczajanie Tymcia o d piersi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

daga, ja Kingą też miałam takie chwilowe plamienie na brązowo, to było plamienie implantacyjne na 4 dni przed spodziewaną @. Ale skoro ciążę wykluczasz :eek: Może @ się rozkręci...a może test dla pewności zrób.

sylwia, hej!!!!! No to grzeczny Mały że 4 dni z dziadkami został...

Do góry