reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

DZIEŃ DOBRY :-D
Na miły początek dnia przesyłam smaczne śniadanie
Zobacz załącznik 469311Zobacz załącznik 469315Zobacz załącznik 469316
i życzę miłego dnia DLA WSZYSTKICH MAM tych wyspanych i nie wyspanych :*

Ja nawet wyspana choć Blanka obudziła się o 5:30. Troszkę poleżeliśmy do 7:30 no ale dłużej się już nie dało :-)

monia_26
dziękuję Ci :* :* :* tak tak zmieniłam Avatarka :-D Trzymam kciuki &&&... bardzo ma napuchnięte dziąsełka? Maleństwo :-(

Pamiętanie o głosach na Moja Mała?Zagłosuj na maluszka o imieniu Blanka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com serdecznie dziękuje, jesteście bardzo milutkie :-) cmok cmok :*

Ostatnia edycja:
reklama
hej Kochane

My po ciezkiej nocy.. spalam moze z godzine. Maly albo sue tak mocno wiercil ze nie szlo zasnac albo co chwile wstawal/siadal i ciuchutko poplakiwal :-( Z jwdzeniem tez wczoraj kiepsko bylo.. pewnie ostatnia dwojka go meczy albo co..

mam pytanie jak przenioslyscie Maluchy do innego pokoju to spia teraz lepiej? macie nianie na noc czy nie? coraz powazniej mysle nad przeniesieniem Miska do jego pokoju.. tyle czy to cos zmieni. No jak bylo u Was?

wydrusia i jak z ubezpieczeniem? maz lepiej sie ma?

sylwia super ze praca sie podoba! kiedy bronisz? zuch z Aleksika :-)

Pia witaj :-)

konwalianka to kiedy maz ma egzamin? i rezygnujesz z nocnego cyca czy w ogole odstawiasz?

daga i jak na nowym? jak Jowitka? zaaklimatyzowana? hm a moze sie rozregulowalo przez stres i pezez nawal roboty. ale jakby dlugo cisza byla to bym test zrobbila tak na wszelki wypadek ;-)

mala monis!!! wracaj do nas. buziaki dla Filipka!

Monia kciuki za Bebilon. Kinia da rade :-) :-*

Nil Gabrielek nie budzi sie jak go przenosisz z wozka? a w nocy jak sie budzi to co robisz?

milego lipcoweczki

Ostatnia edycja:
Hej Kochane... melduje że żyjemy... czekamy za kwotą jaką nam zwrócą... niestety to będą grosze w porównaniu z tym za ile kupiliśmy auto... no i trzeba odłożyć kase na nowe auto... przez teściową i to auto wciąż się sprzeczamy... wysiadam... na dodatek się rozłożyłam... gardełko... oby Lili nie załapała... Życzę miłego dnia Mamuśki! Buziaki dla Bobasków :*

daga na urlopie spal tez w lozeczku ze mna w pokoju. Hm on roznie sypia i czasem super a czasem do kitu. Czytala gdzies zr dzieci spia lepiej jak sir je przeniesie do oddzielnego pokoju i zastanawialam sie czy to prawda. Moze to teraz we mnie jest problem ze tak plytko spie ale musze cos zmienic bo sie wykoncze jak tak dalej pojdzie :-( Zreszta chyba juz najwyzszy czas. Musze tylko pokoj ptzygotowac i przemeblowac i bedziemy Maciusia przenosic. jak macie dzliewczyny jakies rady to chetnie poslucham.

pia i marzenka glosy oddana. duzo zdrowka dla Klaudi i dla Ciebie wydrusia.

dzieki

reklama
PiaLove, te dziąsełka są mocno dość rozpulchnione od ok. tygodnia, ale od wczoraj Kinga jest mega marudna :baffled::-( głosik na fejsie oddany!

Marzenka, również głosik na Klaudusię oddany!:-D

daga, u endokrynologa ok, wyniki w porzadku, za 2 mce kontrolne usg tarczycy.

sunset, to kciuki za "przeprowadzkę" małego do swojego pokoiku...my póki co jeszcze Kinii nie przenosimy nigdzie, bo remontujemy górę, robimy jej pokoik, myślę że dopiero na zimę Kinia zamieszka w swoim pokoju...

wydrusia, zdrówka życzę :*

Do góry