reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie kochane:-)
Ja również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego naj dla najwspanialszych mam. Zdrówka dla Was i Waszych szkrabów.
Marzenko u nas dobrze ogólnie ale mały ostatnio pokazuje swój charakterek. Jak czegos munie pozwolę albo ogólnie idzie coś nie po jego mysli to normalnie histerii dostaje. Drze się, piszczy wręcz, kładziesie na podłodze i kopie nogami ehhh chyba ma to po siostrze:eek:
Nie wiem jak takiemu małemu dziecku wytłumaczyć, że nie wolno brać butelek, puszeki i przeróżnych płynów. To czego nie wolno jeszcze bardziej kusi dlatego coraz bardziej właśnie to chce.
Pia dobrze, że małej już lepiej
Złożyłyście już życznia swoim mamom? Ja mimo, że z nią mieszkam jeszcze nie, bo chcialam iść po kwiatek ale Gabrielek taka maruda, że tylko spacer wokół domu urządzamy.

reklama
Witam wsZystkie mamusie i od razu skladam zyczonka duzo szczescia i zadowolenia że swoich pociech :)

Ja znowu pisze siedzac na lawce :) za moimi plecami leza sobie leniwie sarenki :) jestem w parku przy mini zoo :) Mateusz spi, byl z nami maz ale już się zebral i pojechal na dzialke a ja zostalam bo Mati zasnal wiec niech sobie dospu i dopiero się zbierzemy do domu. Pozniej już raczej nie zajrze bo jedziemy do tesciow z zyczeniami z okazji dnia mamy, urodzin tescia, prezentami na dzien dziecka dla chrzesniaow naszych (za tydzien jedziemy na wesele i nie moglibysmy się spotkac) i gratulacjami dla tesciowej z okazji przejscia na emeryture (wczesniejsza) :) troche się nazbieralo :p tak wiec zycze Wam kochane milego dnia - w koncu to NASZ DZIEN :)

Mila padła po przebojach z zakupami a ja przefarbowałam włosy i trochę mnie poniosło...Kupiłam ciemny blond a mam jasny brąz. Ech kurcze zawsze byłam blondynką. Dziwnie mi...

witajcie kochane:)
My jak Gabrielek się obudzi jedziemy do Ciechocinka:-)
Córcia nas męczyła o plac zabaw i łabedzie. Na dzien dziecka zamowilismy maluchom wiezyczke z podestem wiec beda miec wlasny plac zabaw ale co tam zawsze fajnie wycieczke sobie zrobic.
Marzenko tulę:)
Miłego dnia;-)

hej laseczki
ja tylko na chwilkę...
Jesteśmy po komunii chrześniaka męża, w rezultacie poszliśmy sami a mały został z teściową. Odebrałam dziecko z jednym siniakiem na brodzie i jednym ząbkiem więcej ;-) dobrze że nie mniej he he.

Padam na pyszczek...

Co do wizyty u hematologa to jeszcze nic konkretnego nie wiemy. Robimy badania: masę badań z krwi, kał, mocz i usg brzuszka... Kolejna wizyta dopiero 9 lipca.

Mocno ściskam Was wszystkie...

reklama
Witam się i ja:)
Marzenko sama też próbowałam jej robić, ale nie było rzadnej różnicy... Coś dzisiaj i wczoraj byłó trochę lepiej więc oby chociaż tak zostało... :)

Do góry