reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

malamii ja też o kozim różne opinie słyszałam i nawet raz sobie taki serek kupiłam na mleku kozim ale potem poczytałam o tym więcej i piszą, że może akurat będzie dobrze ale często się zdarza, że pojawia się alergia i to większa i nie koniecznie od razu więc ja zrezygnowałam... Próbowałam za to mleka ryżowego i jak dla mnie było okropne, nawet kawa nie zaijała jego smaku ale to kwestia gustu;) a kupiłam w supermarkecie w miejscu gdzie jakieś zdrowe produkty są obok otrębów na przykład bo to w lodówce nie stoi...
Oj współczuję wam tych pobudek.... ze mnie znajome się ostatnio śmiały bo powiedziałam, że Wiki dzisiaj wyjątkowo wcześnie wstała - o 7:50...;) ale to nie żebym na to narzekała tylko w sensie, że już była 10 i znaczyło to, że zaraz pewnie padnie...

reklama
malamii, jeśli chodzi o Wisłę to nie pomogę bo kompletnie nie mam rozeznania, jeśli w Ustroniu spóbuj popytać u Grażyny. Wiem że mają kuchnię i serwują jedzenie. Pytanie na kiedy chcecie noclegi, bo jeśli na ferie to troche za późno zaczynasz szukać.
http://www.pensjonatgrazyna.neostrada.pl

Ostatnia edycja:
Hej!

Tulę wszystkie alergiczne dzieciaczki :*** tak mi Was szkoda... :(

My po rehabilitacji, na dworze "jedyne" -14. Młody dzisiaj miał wietrzenie na werandzie :D A ja mam opcję spacerowania przy oknie - zdecydowanie lepiej wygląda to za szybą przy ciepłym kaloryferze - słoneczko piękne :D

Witam babeczki:)
U nas masakra, mnie rozłożyło na dobre, byłam rano u lekarza i dostałam antybiotyk. Jestem ledwo żywa, nie umiem mówić, a przełykanie to nie lada wyczyn:confused2:do tego nocka do bani, młoda się budziła kilkanaście razy+Kuba+moje dreszcze, masakra:crazy:
Malami myśmy byli teraz na święta w Szczyrku w Orlim Gnieździe. Było super:tak:
Monia myślałam, że jakiś odważny krok poczynasz w temacie fryzury;-)
Wszystkim małym marudkom i alergikom przesyłam buziaczki:)
oh nadal jestem nie do życia:( Oliwia się wyspała, więc teraz nici z mojej drzemki:confused2:
przepraszam, że tak wyrywkowo,ale siły mnie opuściły:(

Wisienko, Magia, konwalianko współczuje wam bardzo. Dzidziusie biedne:-(
Ja z Gabkiem takich nie mam problemów ale Liwcia moja jest uczulona na niektóre płyny do kapieli m.in. Nivea. Kiedyś tez złapała taką wirusowke z krostkami.
U nas rano był -16. Ehh żeby to chociaz snieg był a tu nic:eek:
Jak małemu wychodzily zęby to nie chciał ssać i mam mniej pokarmu a teraz to bez przerwy by ssał. Oj marnisz jeden. Teraz z nim walczę:-)
kicrym nasze starszaki też widzę w podobnym wieku

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, myślicie, że 2 dni po szczepieniu hexą może wystąpić wysypka całego ciała? Bo ja się zastanawiam czy u Stasia to alergia. Może to reakcja na szczepionkę?

Konwalianko no właśnie, zastanawia mnie to, że ta wysypka była inna od wszystkich. Nawet od tych, które miał Łukaszek. Była na całym ciele i miała kilka ognisk pokrzywki. Może to uczulenie na szczepionkę? Ale zastanawiam się czy może wyjść tak późno - 2 dni po szczepieniu?
8 lutego mamy drugą wizytę u naszej alergolog to ją zapytam. Szkoda tylko, że wysypki do tego czasu już nie będzie (właściwie to wcale nie szkoda:-p)

reklama
Kasiulka Dzięki. U Stasia nagłe pobudzenie i zaraz potem wysypka wystąpiły około 48-49 godzin po szczepieniu;-). I co - reakcja poszczepienna czy już nie?

Ostatnia edycja:
Do góry