malamii ja też o kozim różne opinie słyszałam i nawet raz sobie taki serek kupiłam na mleku kozim ale potem poczytałam o tym więcej i piszą, że może akurat będzie dobrze ale często się zdarza, że pojawia się alergia i to większa i nie koniecznie od razu więc ja zrezygnowałam... Próbowałam za to mleka ryżowego i jak dla mnie było okropne, nawet kawa nie zaijała jego smaku ale to kwestia gustu a kupiłam w supermarkecie w miejscu gdzie jakieś zdrowe produkty są obok otrębów na przykład bo to w lodówce nie stoi...
Oj współczuję wam tych pobudek.... ze mnie znajome się ostatnio śmiały bo powiedziałam, że Wiki dzisiaj wyjątkowo wcześnie wstała - o 7:50... ale to nie żebym na to narzekała tylko w sensie, że już była 10 i znaczyło to, że zaraz pewnie padnie...
Oj współczuję wam tych pobudek.... ze mnie znajome się ostatnio śmiały bo powiedziałam, że Wiki dzisiaj wyjątkowo wcześnie wstała - o 7:50... ale to nie żebym na to narzekała tylko w sensie, że już była 10 i znaczyło to, że zaraz pewnie padnie...