reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
monia męża nie ma to wpadaj do mnie , posiedzimy razem ja też przez całe dnie sama :-) Wszyscy się schodzą dopiero wieczorem
kicrym współczuję Kubusiowi, angina to kiepska sprawa. Zdrówka dla niego

U nas dzisiaj fajna pogoda. W sam raz na spacer

Witam się popołudniowo.
Cisza tu dzisiaj. U nas Gabek jeszcze do końca nie wyzdrowial, Liwcia zreszta tez i czekam aż bedziemy mogli na spacerek na chwilę wyjść.
konwalianko mnie też smieszą te wyciagnięte rączki:-D ale jak tu nie wziąć wtedy takiego malucha

daga, dzięki za zaproszenie :-Doj, chętnie bym skorzystała:tak::-) Ja na szczęście mieszkam w jednym domciu z mamą, my na górze, rodzice na dole, także nie jestem sama - mama już nie pracuje zawodowo, więc jesteśmy cały dzień razem. I w sumie nie narzekam...Ma mi kto zostać z małą, jak gdzieś chcę wyjść, mama dużo mi pomaga.

NiL, Konwalianka
, moja mała jeszcze rączek nie wyciąga jak chce na ręce, tylko zaczyna specyficznie marudzić to wtedy wiem o co kaman :tak: i jakoś jest 'leniwa' póki co, do przyjmowania pozycji raczkowania się nie spieszy...:no: może dlatego, że jest ciężka???

A ja jutro do fryzjera na 14-tą się wybieram, czas zmienić coś w swoim wyglądzie...

[h=6]Kochane, u nas kłopoty alergiczne. Mila biedna wysypana mocno. Ewidentnie pokarmowka bo buzia i dupka całe w krostkach. Po prostu okropieństwo. Dziś rano puchła jej twarz i oczywiscie wylądowalismy u lekarza. Dostała zyrtek i maśc sterydową. Niestety ale wyjścia nie było. Jest poprawa ale nie rewelacja. Teraz robi,y diete eliminacyjna i mam nadzieję, ze szybko znajdziemy winowajce.
Jest u nas teściowa na przeszkoleniu bo niestety 15 do pracy. Jestem załamana i w dołku głebokim.
Pozdrawiam wszystkie i w miare możliwości będe zaglądała.
[/h]

Wisieńko - głowa do góry, nie ma się co załamywać, trzeba działać i szukać winowajcy!! Na pewno się uda i Mila szybko wróci do formy!!! My też zaczęliśmy od początku z jedzeniem i szukamy.. Ciężka sprawa z tym szukaniem alergenu ale jak mus to mus. Oby teściowa szybko się wprawiła !!! Ech te powroty do pracy.. ja się póki co migam. Do 14 mam urlop a potem wychowawczy biorę.

Wzięłam się za wypełnianie albumu dla Mateusza, muszę wywołać parę zdjęć do wklejenia :)
Coś jeszcze chciałam napisać ale zapomniałam. Czekam na małża, oczywiście miał być na kąpiel małego a już ma godzinny poślizg. Mateusz zasnął bez problemu, taki był zmęczony :p Nie dojadł więc pewnie za jakieś pół godziny się obudzi na jedzenie..
A ja muszę sprawdzić czy jeśli Mateusz ma skazę białkową to czy ja mogę pić mleko kozie, bo tak mi się coś kojarzy, że chyba mogę ;) zawsze to lepsze niż sojowe!

jakbym już nie zajrzała to spokojnej nocki życzę wszystkim!!

Wisieńko trzymaj się!wiem, że alergia to dziadostwo, oby jak najszybciej alergen się ujawnił.
Malami ja też na urlopie,ale do końca lutego, od 01.03 na wychowawczy:/ kozie możesz pić, ale nie wszystkim smakuje:) ja jadłam sery z koziego mleka bo już mi brakowało:)
Monia pochwal się fryzurką jak już zetniesz:) każde dziecko jest inne:tak:spokojnie i na Twoje dziecko przyjdzie czas na wygibasy:)
Nil, Kolwalianka super pewnie to wygląda, moja jeszcze nie kuma, o co chodzi z rączkami:)

a mnie też rozkłada:( ratuję się paracetamolem i tantum verde ale gardło boli coraz bardziej i temperatura się pojawiła:(jutro muszę do lekarza się przejść:( Liwka już spi, Kuba ogląda tv ale też ląduje zaraz spać:)
spokojnej nocki!

Hej dziewczyny! Nie odzywałam się parę dni bo u nas masakra marudowa i nie miałam ani chwili a jak już chwila się znalazła to sił zabrakło. Zajrzałam bączkowi w buźkę i wypatrzyłam trzy zębolce idące na raz. Nic nie pomaga ani masowanie ani smarowanie. Dziecię tak płacze że aż biedactwo chrypy dostało.
Wisienko trzymaj się:)
Kicrym zdrówka życzę:)

reklama
Aniaa mam nadzieję że szybko wyjdą bo ja to ja ale nie mogę patrzeć jak bąk się męczy.

No właśnie gdzie Mateuszkowa?

Ostatnia edycja:
Do góry