Helołł!
Widzę, że dziś na Forum małe "sprzeczki".
Do dziewczyn, które dziś zaglądnęły na Forum po dłuższym czasie:
Nie miejcie za złe Mateuszkowej (bo chyba głównie o nią tu chodzi - tak mi się zdaje??), że wg Was "pisze monologi", urzala się itp. Co z tego, że są tu dziewczyny, które nie są tutaj- jak piszecie - od dwóch kresek ????? Po to moim zdaniem jest to forum, aby dzielić się swoimi troskami, spostrzeżeniami, obserwacjami, wyrazić swoje emocje, poradzić się - po prostu! Ja też jestem na tym Forum jeszcze zanim zaszłam w ciążę. Potem udzielałam się od początku, "od dwoch kresek", może niezbyt często, ale bywałam tutaj. Owszem, zniknęłam po jakimś czasie, ale ze względu na to, że część ciąży przeleżałam w szpitalu. Wróciłam tu, bo chcę poradzić się Was, zobaczyć czy któraś z Was ma podobne problemy z dzieckiem co ja, ewentualnie jak jestem w stanie to staram się wspierać... Może się mylę, jeśli tak to przepraszam! Ale wszystkie tu jesteśmy Matkami, powinnyśmy się trzymać razem, a nie tworzyć jakieś grupki i pisac teksty typu :Ooo, jak fajnie, że Wy wróciłyście... I doskonale rozumiem dziewczyny anp i Mateuszkową, mimo że nie są tu z nami od początku... Poczuły się dotknięte, zresztą chyba nie tylko one???
Jeśli coś źle napisałam to przepraszam, pozdrawiam Was wszystkie!
asica.g, ja jeszcze nie myślałam na prezentem dla dziadków
Ale Twój pomysł jest bardzo ciekawy!!!
Wiseńka, uda Ci się schudnąć!!!Ale ty i tak super laska jesteś! Kciukasy trzymam!!!!