Helołł!
Widzę, że dziś na Forum małe "sprzeczki".
Do dziewczyn, które dziś zaglądnęły na Forum po dłuższym czasie:
Nie miejcie za złe Mateuszkowej (bo chyba głównie o nią tu chodzi - tak mi się zdaje??), że wg Was "pisze monologi", urzala się itp. Co z tego, że są tu dziewczyny, które nie są tutaj- jak piszecie - od dwóch kresek ????? Po to moim zdaniem jest to forum, aby dzielić się swoimi troskami, spostrzeżeniami, obserwacjami, wyrazić swoje emocje, poradzić się - po prostu! Ja też jestem na tym Forum jeszcze zanim zaszłam w ciążę. Potem udzielałam się od początku, "od dwoch kresek", może niezbyt często, ale bywałam tutaj. Owszem, zniknęłam po jakimś czasie, ale ze względu na to, że część ciąży przeleżałam w szpitalu. Wróciłam tu, bo chcę poradzić się Was, zobaczyć czy któraś z Was ma podobne problemy z dzieckiem co ja, ewentualnie jak jestem w stanie to staram się wspierać... Może się mylę, jeśli tak to przepraszam! Ale wszystkie tu jesteśmy Matkami, powinnyśmy się trzymać razem, a nie tworzyć jakieś grupki i pisac teksty typu :Ooo, jak fajnie, że Wy wróciłyście... I doskonale rozumiem dziewczyny anp i Mateuszkową, mimo że nie są tu z nami od początku... Poczuły się dotknięte, zresztą chyba nie tylko one???
Jeśli coś źle napisałam to przepraszam, pozdrawiam Was wszystkie!
asica.g, ja jeszcze nie myślałam na prezentem dla dziadków
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Ale Twój pomysł jest bardzo ciekawy!!!
Wiseńka, uda Ci się schudnąć!!!Ale ty i tak super laska jesteś! Kciukasy trzymam!!!!