reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
aleks, mam ten sam ból.. jak Tymek był mały,to spał od 20 do 24-1 w nocy..a teraz.. 20 spanie.. 22 pobudka, 24-1 pobudka, 3 pobudka..6 pobudka..ech..
Mateuszkowa, a mnie tam nie spieszy się do zimy..mało tego..chciałabym aby już się skończyła..

Witam was mamuski:-)
Wlasnie pije sobie kawusie i czytam was, a tak swoją droga dobrze ze tak mało nadrukowalyscie to nie trzeba wiele czytac:-D u nas słoneczko wiec pewnie spacerek dzis zaliczymy. Narazie Wojtek spi wiec mam luzik;-)

Mateuszkowa kupiłam jednak te mrożonki, o ktorych kiedys pisałyśmy. Własnie gotuje się zupka
: marchew, brokuł i mięsko z królika;-) na opakowaniu bylo napisane ze z ekologicznych upraw mam nadzieje ze rzeczywiście;-)

Polećcie mi dziewuszki jakies dobre i niedrogie pieluchy bo wczoraj bylism y na zakupach i kupiłam paczkę Pampersa za 54zł (niestety nie bylo promocji:-(). W sumie tylko te pieluszki mam przetestowane i się sprawdzają wzorowo ale ta cena....:szok:
Magia mój tez uwielbia być goły, uwierzysz ze jak wyciągam go z wanienki to potrafi na moich rękach, czy praktycznie w powietrzu , chwycić się za stopy i włożyć do buzi...normalnie akrobata:-D

konwalianko - mi tam jakos teskno do bialego puchu :) oczywiscie jak przyjda mrozy to bede chciala zeby jak najszybciej sie skonczylo ;-) ale teraz ten okres przejsciowy przed zima ( tak jak i przed wiosna ) jakos nie napawa mnie optymizmem..
wspolczuje wam tego nocnego wstawania i zycze zeby wasze maluszki jak najszybciej przesypialy cala noc :)

beja - jakiejs konkretnej firmy te mrozonki ? hortex? a pieluchy polecam z lidla toujurs ( chyba tak sie pisze :p ) tylko na noc zakladamy pampersa a co do miesa - to ja dalej czekam na krolika ;) wczoraj maly zjadl dynie z indykiem i tak sie zapchal ze nie chcial mleka pozniej.. a banana musze odstawic..chyba cos go wysypalo po nim .. ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry!

nas też piękne słonko przywitało z rana. Co prawda z mrozikiem ale to nic. Obiad mam z głowy bo jedziemy do mamy, a ja chyba skorzystam z okazji i pojedziemy z małym wózeczkie. Zrobimy spacer przy okazji.
Miłej niedzieli!

Mateuszkowa to są mrożonki z KWIDZYN ORGANIC BIO czy cos takiego. Ja wczoraj od teściowej przywiozłam kurczaka bo królik się nam juz skończył. Mam o tyle dobrze ze teściowa hoduje drób:tak:

Właśnie zrobiłam skorpiona z klocków....ale ze mnie zdolniacha:tak::-D

beja - no to masz fajnie z tesciowa.. ja musze sie rozgladnac za kurami..:baffled: tych mrozonek bede szukac :D a ty kochana widze ze masz talent skorpion z klockow hehehe artystka!!!

ja dzis podrzucam malego mojej mamie i jade na zakupy, mialo byc kino ale nie wyszlo ;/ moze za tydzien..

miczka - też miałam taki plan, żeby się do mamy przejść spacerkiem, ale jak sobie wyobraziłam siebie z wózkiem i tym moim psem tajfunem przez te zaspy i lód to... mi się odechciało :-) zapakuje wszystkich do auta i z głowy :-D najśmieszniejsze, że mama mieszka... niecałe pół km stąd :zawstydzona/y:

Alex Ty leniuszku heheheh:D ale pomysl ze auto pewnie bedziesz musiala odsniezyc, oskrobac. Moze jednak lepiej wozkiem?;-)

A mi sie marzy snieg i tak nie wiecej niz -5 stopni:-p Zeby snieg nie topnial i nie bylo bardzo zimno;-)

reklama
Aniaa - ja jestem leniuszek do potęgi, więc nie odśnieżam auta tylko schodzę, włączam silnik i czekam aż samo odpadnie :-D tłumacze sobie to tym, żeby alexikowi nie było zimno jak bedzie jechał... :-p

dzisiaj jak wreszcie się rozjaśni (jeszcze jest kompletnie ciemno, może koło 12 wreszcie coś będzie widać...) to wam zrobię zdjęcie z okna z widokiem na zaśnieżone ulice i ocean atlantycki ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry