reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Mateuszkowa Aniaa dzięki za szczerość ale dziewczyny mi tez chodziło o to zeby się na niej bawił anie na gołej podłodze:-D aha i gdzie tam mojemu do raczkowania...to maly leniuszek jest:tak::tak::-D:-D
Mateuszkowa mojego tak wczoraj przetrzymalam to przetrzymałam ale po kapieli odechciało mu sie spac;)

Ostatnia edycja:
reklama
Magia a czym smarujesz buźkę Stasiowi? Tymek dostał strasznej alergii na policzkach, brodzie.. czerwona strasznie.. drapie się między oczkami, nie wiem czy to od tego.. Byłam wczoraj u pediatry a ta nic mi na twarz nie przepisala poza maścią: wit A, woda i cholesterol.. ale dopiero jutro będzie.. czy to pomoże? Na zmianę na rączce kazała na chwilkę pimafucort położyć..

ta alergia na policzku pojawiła się wczoraj i podejrzewam proszek.. bo zaczęłam nasze pranie prać w loveli co została po Tymku..no a on ciągle przecież ociera sie o ramiona.. jak myślisz? mogę mieć rację? bo jeszcze ew. pozostałości po obiadkach.. coś tam mu zostaje przecież przy jedzeniu i może od tego? już sama nie wiem..

beja - ja tam malego klade na kocyku i jest taka pseudo mata ;-) a na szczescie usnal.. pomimo "cichej" awantury jaka zaczela sie miedzy mna a mezem...mam dosc...
corin - wezme sie za ten korzen jak nic malemu nie pomoze, dzieki!!

Konwalianko mam ten sam problem:-( no na pewno może być od proszku. Łukaszek kiedyś miał koszmarne uczulenie na Lovelę i Jelp. I to dosłownie jak tylko czegoś dotykał. A czasem i possał np. moje ramię to miał uczulenie pokarmowe od tego. Ale od czego ma Staś? Boki policzków bordowe, rozdrapał i taka skorupa się zrobiła, tak samo czoło. I z każdym dniem gorzej:-( No, ja czasem zapieram jego śpiochy (kupy) w normalnym proszku, a potem piorę w sprawdzonym płynie mydlanym. No i w pralce piorę też nasze rzeczy w Vizirze sensitive i obawiam się, że resztki proszku dostają się do kocyków i ubranek Stasia. Albo białe bułki. No i co by było gdybym jadła nabiał i jajka?
Psotka taaak, świetne wychowanie. A w zerówce u mojego Łukaszka zdejmowanie majtek innym dzieciom, upatrywanie ofiary i naśmiewanie się z niej. Przychodzi mamusia i mówi nauczycielowi - mój syn tego nie zrobił i śmieje się pani w twarz. Szlag mnie trafia! :wściekła/y: A potem się dziwić, że taki rozbój w szkołach, nauczyciele boją się uczyć, bo nastolatki zastraszają. Ech...
Mateuszkowa tulę - dobrze znam takie ciche awanturki. Mam nadzieję, że szybciutko Wam przejdzie*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry