reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

orchi, to moj mały ma kilka reakcji, bo na łokciu, takie strupki, pod kolankami chrostki i teraz na twarzy.. juz nie wiem co i z czego..emolientów nie używam teraz i efektów nie widzę, za to wiem, że za ciepła kąpiel mu nie służy.. w styczniu idziemy do alergologa
psota, dzięki za osanit :)
Magia, dzięki..własnie swojskie jabłka zamówiłam co by mieć do tego deserku :)
super, że nie robili problemu z tymi smoczkami Kasiu
basieniak, biedna jesteś z tym swoim niejadkiem, ale jestem pewna ze będzie dobrze..

tutaj to widzę prym wioda tematy: ząbki, kupka, jedzenie, spanie :) hehe samo życie..

reklama
Orchi, bo taka cisza...

Kkasiula, nie, ja nie karmie piersią. Dziękujemy za komplement! :)))

Konwalianko, nie ma za co, czeka, aż mi to przywiezie tata.

Asica
, dzięki!

Mateuszkowa, a mogę zapytać gdzie pracujesz?
psota - drugi lekarz stwierdził zapalenie gardła i zatok, na duszności dostałam przeciwalergiczne, jak nic nie pomoże to za kilka dni kolejny lekarz ...

dziewczyny Viburcol jest teraz na receptę czy bez? oststnio sie to zmieniało raz był na receptę raz bez...

Ostatnia edycja:
heloł!!! uwaga Ziuta spała po południiu 3,5 h!?!?!?!?!!!:szok::szok::szok:nobla dla Małej rekordzistki po prosze:)

psociu wieczór jest nasz:*
kkasiulka tak nutramigen Rózia piła tylko dlatego, ze był koszmarny problem z zaparciami, teraz pije bebilon i wsio nam sie wyregulowało:)
orchi :*

hejo:-)
Basieniak jak dzieciątko zdrowe to wagą się nie martw. Synek mojej sąsiadki w wieku 8 miesiecy ważyl 8 kilo ale był fajnym zdrowym chłopcem i ona nie wpadała w paranoje:-D:-D;-);-)
Myśmy dziś zaczęli ekspozycję na gluten. Zobaczymy jak nam pójdzie. Ponadto pierwszy raz zupka z brokułem:tak:
Aha i tarte jabłuszko bardzo mu smakuje:tak::-D

reklama
Beja no 8 kg w 8 miesiącu to 50 centyl czyli waga jak najbardziej ok... a u nas już 3 centyl...
No i żeby nie było, że aż tak panikuję ale troszkę się martwię i się z wami tym dzielę:)

Do góry